Şimdi Ara

Forma Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen sezonun formaları yavaş yavaş indirime girmeye başlamış.bende hazır indirimdeyken 1 tane alayım diyorum.ama şu iki forma arasında kararsız kaldım.hangisini tavsiye edersiniz?
     Forma Seçimi
     Forma Seçimi

• Siyah al 10 numara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Siyah al 10 numara..

cevabınız için teşekkürler.hazır siz burdayken bi sorayım.benim anket açmaya denen iznim yok acaba?bu konuya anket açacaktım.ama altta anket açın yanında çarpı işareti var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Siyah al 10 numara..

cevabınız için teşekkürler.hazır siz burdayken bi sorayım.benim anket açmaya denen iznim yok acaba?bu konuya anket açacaktım.ama altta anket açın yanında çarpı işareti var?

Üyelerin bu bölümde anket açma izni yok. Daha önemli konular için anket açılıyor.

• bu arada bu formaların 49 tlden ucuza satıldığı bir yer bilen var mı?tabii ki de orjinal olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Siyah al 10 numara..

Üyelerin bu bölümde anket açma izni yok. Daha önemli konular için anket açılıyor.

anladım.teşekkürler.

• Siyah al kesinlikle ama bulma imkanın varsa geçen sezonun beyaz formasıda çok güzeldi onuda öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKmrtklc

Siyah al kesinlikle ama bulma imkanın varsa geçen sezonun beyaz formasıda çok güzeldi onuda öneririm.

beyaz da var ama benim beyaz formam olduğu için bu sefer siyah yada çubuklu alasım var.
  • soldaki siyah olanı al . bende Quaresma forması var o modelde. çok iyi.
  • Çubukludaki reklamın kırmızı olması formayı çok bozmuş. Soldaki siyah çok daha iyi onu al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint Terk

Çubukludaki reklamın kırmızı olması formayı çok bozmuş. Soldaki siyah çok daha iyi onu al bence.

bilakis reklamın kırmızı fontla yazılması daha güzel yapmış formayı. bjk renklerinin 3.rengi kırmızı olduğu düşünülerek yapılmış sanırım. güzel de olmuş. çubuklu diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan!

quote:

Orijinalden alıntı: Paint Terk

Çubukludaki reklamın kırmızı olması formayı çok bozmuş. Soldaki siyah çok daha iyi onu al bence.

bilakis reklamın kırmızı fontla yazılması daha güzel yapmış formayı. bjk renklerinin 3.rengi kırmızı olduğu düşünülerek yapılmış sanırım. güzel de olmuş. çubuklu diyorum

bence de çubuklu daha iyi
  • 2 sene sonra adidas outlette 20 lira olur bu formalar. Geçen İzmit'teki outletten bizim turuncu formayı 18 liraya aldım. (Kewell zamanındaki)
  • Siyah ve beyazını al.Efsane formalar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

2 sene sonra adidas outlette 20 lira olur bu formalar. Geçen İzmit'teki outletten bizim turuncu formayı 18 liraya aldım. (Kewell zamanındaki)

emin misin hocam siz nike ile anlaştığınız için olabilir mi?
    şimdi 2 sezon önceki formalarımızı 20 liradan alabilir miyim?
  • Siyah olan pijama gibi yatay cizgili siyah superdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak şimdi daha da kararsız kaldım
  • Ben Siyah almıştım Akatlar'daki basket maçına gittiğim zaman.Hoş Deron'ı görücez diye gittik bilet kalmamıştı.İsim yazmıyorlardı orada yoksa #4 Fernandes niyetim vardo boş kaldı forma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

2 sene sonra adidas outlette 20 lira olur bu formalar. Geçen İzmit'teki outletten bizim turuncu formayı 18 liraya aldım. (Kewell zamanındaki)

emin misin hocam siz nike ile anlaştığınız için olabilir mi?
    şimdi 2 sezon önceki formalarımızı 20 liradan alabilir miyim?

Nike ile anlaştığımızdan olabilir ama şu bir gerçek 2-3 sezon öncesinin formaları Adidas Outletler'de çok uygun fiyatta oluyor. Ama tabii sürekli olmuyor. Arada bir depodan alıp raflara koyuyorlar .Bir de beden sıkıntısı olabilir. Yani ara ara kontrol etmekte fayda var oraları
  • quote:

bu arada bu formaların 49 tlden ucuza satıldığı bir yer bilen var mı?tabii ki de orjinal olacak.

bu kadarda ölücü olmayın be kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.