Şimdi Ara

Forma Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2009'dan bu yana formaların kalitesi durmadan düşüyor, kumaşı pazar malı formalar gibi resmen. Kesim desen dümdüz en ufak bir kıvrım yok formalarda. Fiyatlar da oldukça yüksek. Adidas'tan 80 liraya aldığım yabancı kulüplerin formaları çok daha kaliteli bizim formalardan. Kulübe mail atsak bir şeyler yapabilir miyiz?

MSI GTX 1070 GAMING X 8G / Intel® Core™ i5-7500 3.40GHz
    MSI Z270 Tomahawk Arctic / G.Skill RipjawsV 3000Mhz 8GB x2
    Cooler Master Mastercase PRO 5 FT / Corsair CS750M 80+ Gold
    Logitech G410 Atlas Spectrum / MSI Clutch GM60 Gaming Mouse

• Millet neye sarıcağını şaşırdı

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Millet neye sarıcağını şaşırdı

Hocam açık açık taraftarı kazıklıyorlar nasıl sarmayayım?

• Mevzu sadece formalar da değil, dandik t-shirtler üstüne saçma sapan baskılar yapıp 40-50 liradan satışa koyuyorlar. Galatasaray'ın tasarımları kat kat iyi bizden.

Örnek:

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9994
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9958
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9990
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9939

• Kiğılı'yı Fenerium'un başına geçirdiler de ondan..Evinin adresini versin de ona bi Celtic forması yollayalım, otursun ağlasın ondan sonra..
  • aynı şeyi bende düşünüyordum, imzalı hediye forma geldi ve ben formanın lisanslı olmadığını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Orjinal forma yıkama.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

aynı şeyi bende düşünüyordum, imzalı hediye forma geldi ve ben formanın lisanslı olmadığını düşünüyorum

bana yollasana

Orijinalden alıntı: ali554

quote:

aynı şeyi bende düşünüyordum, imzalı hediye forma geldi ve ben formanın lisanslı olmadığını düşünüyorum

bana yollasana

imzalar gerçek olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: ali554

quote:

bana yollasana

imzalar gerçek olabilir

ya formada lisanslıysa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

Mevzu sadece formalar da değil, dandik t-shirtler üstüne saçma sapan baskılar yapıp 40-50 liradan satışa koyuyorlar. Galatasaray'ın tasarımları kat kat iyi bizden.

Örnek:

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9994
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9958
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9990
    http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9939

GS tasarım mı yapıyor? Zaten kaliteli malları Nike etiketli oluyor. Fenerium bizim kendi markamız. Üzerinde Fenerium etiketi olan her malzemenin gelirinin neredeyse tamamı kulübün kasasına giriyor. Herkesin kıskanıp ibret aldığı böyle bir markaya sahip olduğun için gurur duyacağına, kalkmış GS'nin tasarımları daha iyi diyorsun.. GS yönetimi bile duysa bir taraflarıyla güler. Yıllardır Fenerium kalitesine ulaşmak için çırpınıyorlar.
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large

• Fenerium markalı ürünler gayet kaliteli. Ürünün tasarımını beğenmezsin o ayrı konu. Tutupda Celtic forması ile karşılaştırmışsın. Ne var Celtic formasında anlamadım. bildiğin nike marka herkesde görebileceğin tasarım.

Ayrıca feneriumdaki ürünlerin kalitesi diğer moda markalarından bile çok iyi. 7-8 tane tshirt'üm var hiçbirinde ne solma oldu ne başka birşey.

Canınızmı sıkılıyor anlamıyorum. Herkesin örnek aldığı bir sistem kurulmuş siz ona bile burun kıvırıyorsunuz. Bursaspor'un tv kanalına bak bakalım kimden örnek almışlar.

Orijinalden alıntı: Menanty

Fenerium markalı ürünler gayet kaliteli. Ürünün tasarımını beğenmezsin o ayrı konu. Tutupda Celtic forması ile karşılaştırmışsın. Ne var Celtic formasında anlamadım. bildiğin nike marka herkesde görebileceğin tasarım.

Ayrıca feneriumdaki ürünlerin kalitesi diğer moda markalarından bile çok iyi. 7-8 tane tshirt'üm var hiçbirinde ne solma oldu ne başka birşey.

Canınızmı sıkılıyor anlamıyorum. Herkesin örnek aldığı bir sistem kurulmuş siz ona bile burun kıvırıyorsunuz. Bursaspor'un tv kanalına bak bakalım kimden örnek almışlar.

Dostum tasarımdan bahsetmiyorum formaların kumaşlarından, kesimlerinden bahsediyorum. Resmen boru gibi formaların kesimleri dümdüz.

Arkadaşlar Fenerium iyi kar yapıyor olabilir ama fiyatlarla kalite doğru orantılı değil. Bir Adidas'ın yaptığı diğer formalara bakın bir de bizim formalarımıza. T-Shirt tasarımlarını Kiğılı'ya yaptırıyoruz onu anladım da formaları ona yaptırmanın anlamı yok, bırakalım Adidas yapsın.

Altı üstü böyle bir çubuklu forma bekliyoruz, farklı bir şey değil. Formalara boş detaylar ekleyip (Kumaş üstüne işlenmiş FB arması, "retro" mavi, kenarlara doğru koyulaşan çubuklar vb.) orijinalden uzaklaştırıyorlar, kumaşlar da çakma formaların kumaşları gibi.

Forma Kalitesi

• Gerçekten bu seneki forma o kadar rahatsız ve iğrenç malzemeye sahipki verdiğim paraya acıdım. Heryeri batıyor . Transferde yok yönetim berbat haram olsun para kısaca bunlarin cebine giden her kuruşa. Fenerbahçenin adını kullanıp, sevgimizden yararlanıp kazıklıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar 2009'dan bu yana formaların kalitesi durmadan düşüyor, kumaşı pazar malı formalar gibi resmen. Kesim desen dümdüz en ufak bir kıvrım yok formalarda. Fiyatlar da oldukça yüksek. Adidas'tan 80 liraya aldığım yabancı kulüplerin formaları çok daha kaliteli bizim formalardan. Kulübe mail atsak bir şeyler yapabilir miyiz?

ağzına sağlık kardeş resmen hislerime tercüman olmuşsun fenerbahçe formaları gerçekten kalitesiz fenerbahçe sahaya çıktımı taraftar vay be formaya bak demeli ama bizimkiler sıradan bence nıke daha iyi gibi geliyor bana

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Fenerium markalı ürünler gayet kaliteli. Ürünün tasarımını beğenmezsin o ayrı konu. Tutupda Celtic forması ile karşılaştırmışsın. Ne var Celtic formasında anlamadım. bildiğin nike marka herkesde görebileceğin tasarım.

Dostum tasarımdan bahsetmiyorum formaların kumaşlarından, kesimlerinden bahsediyorum. Resmen boru gibi formaların kesimleri dümdüz.

Arkadaşlar Fenerium iyi kar yapıyor olabilir ama fiyatlarla kalite doğru orantılı değil. Bir Adidas'ın yaptığı diğer formalara bakın bir de bizim formalarımıza. T-Shirt tasarımlarını Kiğılı'ya yaptırıyoruz onu anladım da formaları ona yaptırmanın anlamı yok, bırakalım Adidas yapsın.

Altı üstü böyle bir çubuklu forma bekliyoruz, farklı bir şey değil. Formalara boş detaylar ekleyip (Kumaş üstüne işlenmiş FB arması, "retro" mavi, kenarlara doğru koyulaşan çubuklar vb.) orijinalden uzaklaştırıyorlar, kumaşlar da çakma formaların kumaşları gibi.

Forma Kalitesi

emin ol çakma formalar daha kaliteli.

• Fenerium eski Fenerium degil. :)

Fakat şu ürün çok güzel

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=10209

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hayalim Kappa çubuklu.

Ben de Puma'nın formalarını çok beğeniyorum.

• Bu senenin çubuklu formasından var bende, tasarımı olsun detayları olsun gayet güzel bıkmadınız mı dümdüz sarı lacivertten, kalitesi de gayet iyi taraftar formaları dandik yalnızca, maç formaları güzel.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.