Şimdi Ara

Forlanı bi tek ben mi istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar manu nun kadrosunda 19 yaşındaki topçular koşturuyo ve dortmund 19 20 arası gençlerle şampiyon oldu

gördük uefa kupa lig maratonunda bi deyim vardı at çok koşunca bişe olurdu aynı öle olduk heehh çatla dı mıydı neydi

bu adamlar 32 yaşında takıma bişeyler verse nolur vermese nolur geliceğimiz önemli

forlan günü kurtarır ama biz geliceği şekillendiricek kadro istiyoruz

veli kavlak
    egemen bunlar bence harika transferler

yabancı futbolcuların yanında kaliteli

yerlilerinde olması gerekir

Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir
  • Manu'da gel al gençlerimi diye bağırıyordu değil mi?

Kolay mı sanıyorsun gençleri almayı?

Türkiye'de kim alabildi bu güne kadar öyle bir genci?

Enteresansınız gerçekten. Millet Pinolara, Stanculara milyon avrolar ödüyor(kimse kızmasın, gerçek bu), Beşiktaş geçen senenin en flaş adamını cuzi paralara getirmeye çalışıyor hala burun kırın ediyorsunuz.

Anladık yaşı problem ediyorsunuz, haklısınız da ama bari geçen sene altın ayakkabı alan adama laf söylerken bir düşünün...

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Ya forlan gibi 32 yaşında adamalara para saçıcağımıza
    gidip almanyadan gurbetçi genç alırım yada alt yapıdan oynatırım
  • türkiyede insanlar takımlarının hemen başarılı olmasını ister. 2 sezon şampiyon olamasın takım direk istifa sesleri yükselmeye başlar. Burada sistem böyle maalesef geleceğe yatırım falan yapılmaz.

Orijinalden alıntı: facemaker

Ya forlan gibi 32 yaşında adamalara para saçıcağımıza
    gidip almanyadan gurbetçi genç alırım yada alt yapıdan oynatırım

Üstat çocuk gibi milletin ağzına sakız ettiği lafları böyle ciddi ciddi yazma yahu...

Bana Forlan'dan daha etkili bir gurbetçi söyler misin? Halil mi? Veli mi? Mevlüt mü? Yoksa Mesut mu? Pardon Nuri...

Bir Hamit vardı boşta onu da RMA kaptı. Bu kadar iyi gurbetçiyi kim kaybetmiş ki biz bulalım? Elde kalanları da seçip alıyorlar zaten.

Alt yapıdan kaç tane adam çıkarabildik as kadromuza? Necip'ten başka kim var?...

Lütfen biraz daha dolu yanları belirtin de bizde hak verelim.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Manu'da gel al gençlerimi diye bağırıyordu değil mi?

Kolay mı sanıyorsun gençleri almayı?

Türkiye'de kim alabildi bu güne kadar öyle bir genci?

Enteresansınız gerçekten. Millet Pinolara, Stanculara milyon avrolar ödüyor(kimse kızmasın, gerçek bu), Beşiktaş geçen senenin en flaş adamını cuzi paralara getirmeye çalışıyor hala burun kırın ediyorsunuz.

Anladık yaşı problem ediyorsunuz, haklısınız da ama bari geçen sene altın ayakkabı alan adama laf söylerken bir düşünün...

Ha baştan söyleyeyim yanlış anlaşılmasın Fenerbahçeli olarak Forlan harbi başarılı bir transfer.

Arkadaş haklı sadece Beşiktaş için değil Fenerbahçe ve Galatasaray içinde. Takım kurarken milyon eurolar vererek takımımızı kuruyoruz. Yani o kadar sene geçti büyük klübüz diyoruz da halen içimizden doğru düzgün futbolcu yetiştirip piyasaya sunamıyoruz yada onlarla birlikte başarı yakalayamıyoruz.

Yani şu Porto'ya bakın hele bi. Hem neredeyse her sene süper futbolcular sürüyorlar piyasaya 40-50 katına satıyorlar. Hemde her sene yeni futbolcularla ( milyon eurolar ödemedikleri ) süper başarı yakalayabiliyorlar. İşte büyük klüp olmak burda yatıyor aslında.

Ha bizde ki medya ve taraftar ile olmaz işte bu iş.

• almeida gidecekse bende istemiyorum gelmesini
    ALAYINA Q7,İNADINA BEŞİKTAŞ!!
  • o bahsettigin gencleri o kulüpler 13-14 yasinda bulup getirip egitip yetistiriyorlar ondan sonra gelisimlerini izliyorlar.. sence bizim alt yapimizdan, ya da bizim yöneticilerimizden herhangi birisi ya da birileri hic bi söyle arjantine, brezilyaya, afrikaya hava almaya gittiklerini duydun mu ?

scout grubu BEFAM vardi bi zamanlar neredeyse simdilerde o tarz izleme ekibin olucak gidicek 2. 3. liglere oyuncu izliycekler vs..

bizdeki politika $u: PARA VAR, YILDIZ VAR, YILDIZ YARATACAK SABIR YOK..

Forlan cok yararli olabilecek bir oyuncu, gelmezse nobreyle mutluluklar.. nobre de kalirsa bu takimda daha da mac izlemem.

gelirse sevinirim,gururlanırım 1 yıldız daha die ama gelmezsede üzülmem.

mantıken düşününcede 8milyon euro bonservisine + senede 4.5 milyon eurodan 3 senelik kontrat = 32 yaş,yaşıda geçtim son sezonunda SÜPER FORMSUZ bir forlan ?..

bence bu maaliyete çok kaliteli 1 sağ bek,1 sol bek 1 de stoper alınır..

Bu hücum hattımızla illaki gol atarız..geriyi toplasak artık..

Almeida gidecekse illa yabancı bir forvet alınır nede olsa..

Boboyla bence artık anlaşmarı çok saçma olur,koysunlar uçak biletini cebine gitsin..Her transfer dönemi aynı şeyi yapıyor,paragöz herif..

• Manu'nun kadrosunda 19 yaşında gençler oynuyo diyosunda 40-34-36 yaşındaki adamlar şampiyon yaptı man u'yu

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Ben de istemiyorum işin açıkçası
  • Beyler yaşı konusunda çekinceleri olanı anlarımda Almaida için gelmesin diyenlere diyecek bir sözüm yok Fenerbahçeli olarakSanki Almeida bulunmaz hint kumaşı,Bobo formda halindeyken cebinden çıkartır.Forlan ise ölüsüyle tokatlar bunu
    Kusura bakmayın üstüme vazife olmayan bir konuya mesaj attım ama burdaki futbol istismarına dayanamadım
    "Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • Şöyle leblebi gibi gol atacak adam lazım bize. Almeida bu tipte bir oyuncu değil. Forlan 30 yaşında olsaydı çok çok isterdim ama 32 yaşında ve yıllık 5 milyon kulübe 7-8 milyon çok fazla
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.