Şimdi Ara

Forklift ve Vinç operatörlüğü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben inşaat mühendisi olmak istitorum.İş başvurularında forklift ehliyeti vinç kullanma gibi şeyler işe yarar mı ve bu ehliyetler çok pahalı mı ?

• Yaramaz tabiki. Vinççi izine ayrıldığında sen mi kullanacaksın vinci?

Onun yerine iş güvenliği sertifikası al. 1500-2000 TL arasında kurs ücretleri.
  • Forklift ehliyeti alırsan iyi iş yaparsın. Forklifte hergun ihtiyacı olmayan kişiler genelde kiralarla forklift şöförüne'de iş sonunda 30 tl den başlayıp 50 tl lere kadar çıkan ücret öderler. Bazı büyük sanayi bölgelerinde dolar ile çalışam şöförleri bile duymuşluğum var.

Orijinalden alıntı: Silenforce

Ben inşaat mühendisi olmak istitorum.İş başvurularında forklift ehliyeti vinç kullanma gibi şeyler işe yarar mı ve bu ehliyetler çok pahalı mı ?

inşaat mühendisi olmak istiyorsun üniye ne zaman başlayacaksın. mühendis forklift yok vinç yok kamyon tır kullanmaz hangi ilanda mühendislerden boyle şeyler istenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Abi hemen vurmayın şantiyede bu gibi araçlar kullanmam gerekebilir tamam vinçi biraz abartmış olabilirim ama forklift gerekli değil mi artı olmazmı?
    Bu arada şuan ikisinide kullanabiliyorum hatta forkliftten zevk alıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 3 Şubat 2013; 23:26:22 >
  • Patron yaklaşık 10 yıldır şantiyelere gidip gelirim daha hic forklifte yada vince çıkan şantiye şefi yada mühendis görmedim..! eğerki meraklı yada niyetliysen Ankara'da Vinc şirketim var ve bana Operator lazım bosver okulu mokulu gel ben seni yetistiriyim.. ama okuyacaksan is güvenliği sertifikası al yeni yasadan sonra cok ciddi açık ve ihtiyac var..

İstanbul’daki Forklift İhtiyaçlarınız için Kiralık Forklift Çözümleri

İstanbul’da forklift kiralama ihtiyaçlarınız için güvenilir ve kaliteli hizmet sunan www.kiralikforklift.com.tr ile işlerinizi kolaylaştırın. Elektrikli, dizel ve LPG’li forklift modellerimizle kısa veya uzun dönem kiralama seçenekleri sunuyoruz.

Geniş araç filomuz, düzenli bakımlı makinelerimiz ve uygun fiyat avantajlarımızla, işletmenizin verimliliğini artırıyoruz. Detaylı bilgi ve teklif için hemen ww.kiralikforklift.com.tr adresini ziyaret edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.