FORKLİFT KULLANABİLEN, YÜK KALDIRIP İNDİREBİLEN; EŞŞEK GİBİ ÇALIŞACAK; AT GİBİ SAĞLAM, ÖKÜZ GİBİ KUVVETLİ, GÖZÜ, AĞZI; DİŞİ, KUŞU HER YERİ SAĞLAM AMA" ÖZÜRLÜ" ADAM ARIYORUZ.
Şimdi diyeceksiniz adam ne güzel özürlü alacak çalıştıracak bunda ne kötülük var.
Adam hayrına çalıştırmıyor arkadaşlar. 50den fazla personeli olan bir firma en az bir özürlü personel çalıştırmak Z O R U N D A!
Yoksa Devlet, horozun tavuğun basşıan bindiği gibi o firmanın başına biner. adamlar korkuyor mecbur ilan verecek. böyle üç ay gececek. Kriterlerimize uygun özürlü geldi de biz mi iş vermedik diyecek devletin müfettişine. Sonra bir üc ay daha sonra bir üç ay. böyle böyle bir sene dolacak. seneye de Allah kerim.
Bir kaç gariban özürlü de iş iş diye dolansın dursun bu adilerin peşinde. adamların umurunda mı sanki??
Bu firmanın sahipleri ve onlar insanlarında umarım en özrülüsünden daha özürlü evlatları olur inşallah.
forklift için her iki kolun ve her iki bacağın ayağın sorunsuz çalışabilmesi lazım
yani kol veya bacaklarında sorun bulunan birinin bu aletleri (ki kullanımı sanıldığı kadar kolay deildir) kullanabilmesi İMKANSIZ
ilan akıllıca (yada daha doğrusu adice) hazırlanmış
orada el forklifti diyor ya işte onun da bir resmi var aşağıda:
ben bile şu sağlam halimle böyle bir aleti kullanıp da yük indirip bindiremem, kör, topal bir insan nasıl kullanabilir böyle bir aleti düşünün bir kez.
1) Fiziksel özürlü bir insan böyle bir aleti kesinlikle kullanamaz. yalnız el yada yalnız ayak kullanımı gerektiren bir alet değil her ikisini de istiyor
2) görme özürlü zaten kullanamaz.
3) zihinsel engelli yi direk geçiyorum
4) işitme engelli "kaldır, indir" gibi komutları anlayamayacağından iş ortamında çalışması tehlikelidir bir kere.
böyle bir işi yapacak özürlü nasıl bir özürlü olabilir bir tarif ediniz bana. neresi eksik bir insan olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: mustklc
ben bile şu sağlam halimle böyle bir aleti kullanıp da yük indirip bindiremem, kör, topal bir insan nasıl kullanabilir böyle bir aleti düşünün bir kez.
Yawwww o transpalet değilmiydi.....
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
google hand forklift diye arat hocam ,cikan resmi gel burada paylas istersen. ayrica konuyu dagitmayalim
FORKLİFT KULLANABİLEN, YÜK KALDIRIP İNDİREBİLEN; EŞŞEK GİBİ ÇALIŞACAK; AT GİBİ SAĞLAM, ÖKÜZ GİBİ KUVVETLİ, GÖZÜ, AĞZI; DİŞİ, KUŞU HER YERİ SAĞLAM AMA" ÖZÜRLÜ" ADAM ARIYORUZ.
Hem sağlam olcak, hem de özürlü olcak. Nasıl olcak o
quote:
quote:
evt transpalet diyoduk ona migros ta
Özürlü demesende engelli desen...
quote:
Orjinalden alıntı: amboleos
quote:
quote:
Dostum sen kariyer nette bir ilan vermenin maliyetini bilmiyorsun galiba, yılda 4 ilan vermenin maliyeti 1 milyarı geçiyor, konuya bu firmadaki reklamı hazırlayan elemanın beceriksizliği olarak bakmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: mustklc Yoksa Devlet, horozun tavuğun basşıan bindiği gibi o firmanın başına biner. adamlar korkuyor mecbur ilan verecek. böyle üç ay gececek. Kriterlerimize uygun özürlü geldi de biz mi iş vermedik diyecek devletin müfettişine. Sonra bir üc ay daha sonra bir üç ay. böyle böyle bir sene dolacak. seneye de Allah kerim.
quote:
Orjinalden alıntı: 5560
Dostum sen kariyer nette bir ilan vermenin maliyetini bilmiyorsun galiba, yılda 4 ilan vermenin maliyeti 1 milyarı geçiyor, konuya bu firmadaki reklamı hazırlayan elemanın beceriksizliği olarak bakmak lazım
hic zannetmiyroum. ilan verenin beceriksizligi diye bakmamak lazim.
Strahd Von Zarovich kardesim sen de haklisin. engelli demek lazım. özürlü cok agır geliyor. ama dildekini değil kafalardakini değiştirmek gerek
Neyi Zannetmiyorsun 0216 468 7600 sor bakalım bir ilan ne kadarmış, patronun olaydan haberi bile yoktur
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 5560
hic zannetmiyroum. ilan verenin beceriksizligi diye bakmamak lazim.
Strahd Von Zarovich kardesim sen de haklisin. engelli demek lazım. özürlü cok agır geliyor. ama dildekini değil kafalardakini değiştirmek gerek
ilanın o kısmını ben yazdım hocam :) Asıl ilna diğer kısmı. Askerliğini yapmış falan diyor. Engellileri askere almazlar ama o firma bir şansını deniyor böyle
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
ilandaki çelişkiye bakın;
Hem sağlam olcak, hem de özürlü olcak. Nasıl olcak o