Şimdi Ara

Forklift kullanabilen özürlü arıyoruz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forklift: .... iş makinası . yük kaldrıp indirmeye yarar. ÖZEL bir ehliyet gerektirir.
    Aşağıda bir resmi var:

Özürlü yada engelli nin anlamı:
    1)Engeli olan, mânialı.
    2) Vücudunda eksik veya kusuru olan.

yani yollarda gördüğünüz, kör, sağır, topal, sakat ,cüce , spastik vs diye nitelendirdiğiniz bilümum insanlara özürlü deniyor.

ve kariyer. net de bir ilan:

En az Lise mezunu

Min. 3 yıl depo konusunda, tercihen GSM alanında faaliyet gösteren depolarda tecrübeli

Forklift kullanan ve forklift sertifikasına sahip

MS Office programlarını etkin kullanabilen

Depo ekipmanları (transpalet, el forklifti vb.) ve barkod cihazı kullanabilen

Askerlik hizmetini tamamlamış

Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden

Tüm ekipmanları (Forklift, Reach Truck, Turret Truck) kullanarak yükleme, boşaltma yapılması,

Bilgisayar ve el terminali ile veri girişi

Ürün toplama, paketleme işlemlerinin yapılması

Ekipman ile ürün yerleştirme

Müşteri kayıtlarının tutulması

Yani ilan diyor ki:

FORKLİFT KULLANABİLEN, YÜK KALDIRIP İNDİREBİLEN; EŞŞEK GİBİ ÇALIŞACAK; AT GİBİ SAĞLAM, ÖKÜZ GİBİ KUVVETLİ, GÖZÜ, AĞZI; DİŞİ, KUŞU HER YERİ SAĞLAM AMA" ÖZÜRLÜ" ADAM ARIYORUZ.

Firma o kadar pişkin, o kadar adi bir firma ki adını bile saklamış koymamış oraya. İsteyen bakabilir:
    http://web6.kariyer.net/jobsearch/jobdetail.kariyer?arn=&sid=&ilankodu=185654&prcode=0&ilid=021

Şimdi diyeceksiniz adam ne güzel özürlü alacak çalıştıracak bunda ne kötülük var.

Adam hayrına çalıştırmıyor arkadaşlar. 50den fazla personeli olan bir firma en az bir özürlü personel çalıştırmak Z O R U N D A!

Yoksa Devlet, horozun tavuğun basşıan bindiği gibi o firmanın başına biner. adamlar korkuyor mecbur ilan verecek. böyle üç ay gececek. Kriterlerimize uygun özürlü geldi de biz mi iş vermedik diyecek devletin müfettişine. Sonra bir üc ay daha sonra bir üç ay. böyle böyle bir sene dolacak. seneye de Allah kerim.

Bir kaç gariban özürlü de iş iş diye dolansın dursun bu adilerin peşinde. adamların umurunda mı sanki??

Bu firmanın sahipleri ve onlar insanlarında umarım en özrülüsünden daha özürlü evlatları olur inşallah.

• forklift için her iki kolun ve her iki bacağın ayağın sorunsuz çalışabilmesi lazım

yani kol veya bacaklarında sorun bulunan birinin bu aletleri (ki kullanımı sanıldığı kadar kolay deildir) kullanabilmesi İMKANSIZ

ilan akıllıca (yada daha doğrusu adice) hazırlanmış
  • orada el forklifti diyor ya işte onun da bir resmi var aşağıda:

ben bile şu sağlam halimle böyle bir aleti kullanıp da yük indirip bindiremem, kör, topal bir insan nasıl kullanabilir böyle bir aleti düşünün bir kez.
  • 1) Fiziksel özürlü bir insan böyle bir aleti kesinlikle kullanamaz. yalnız el yada yalnız ayak kullanımı gerektiren bir alet değil her ikisini de istiyor

2) görme özürlü zaten kullanamaz.

3) zihinsel engelli yi direk geçiyorum

4) işitme engelli "kaldır, indir" gibi komutları anlayamayacağından iş ortamında çalışması tehlikelidir bir kere.

böyle bir işi yapacak özürlü nasıl bir özürlü olabilir bir tarif ediniz bana. neresi eksik bir insan olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

orada el forklifti diyor ya işte onun da bir resmi var aşağıda:

ben bile şu sağlam halimle böyle bir aleti kullanıp da yük indirip bindiremem, kör, topal bir insan nasıl kullanabilir böyle bir aleti düşünün bir kez.

Yawwww o transpalet değilmiydi.....

• quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

google hand forklift diye arat hocam ,cikan resmi gel burada paylas istersen.
    ayrica konuyu dagitmayalim
  • asıl özürlü o firma demek ki serefsiz paragozler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • bide anlama özürlüler var onları unutmamak lazım
  • bunlar beyin özurlu başka açıklaması yok
  • quote:

Askerlik hizmetini tamamlamış

Özürlüde aranılan özelliğe bakın, yuhhhhhhhh....
  • ilandaki çelişkiye bakın;

FORKLİFT KULLANABİLEN, YÜK KALDIRIP İNDİREBİLEN; EŞŞEK GİBİ ÇALIŞACAK; AT GİBİ SAĞLAM, ÖKÜZ GİBİ KUVVETLİ, GÖZÜ, AĞZI; DİŞİ, KUŞU HER YERİ SAĞLAM AMA" ÖZÜRLÜ" ADAM ARIYORUZ.

Hem sağlam olcak, hem de özürlü olcak. Nasıl olcak o
  • quote:

quote:

evt transpalet diyoduk ona migros ta

• Özürlü demesende engelli desen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

quote:

evt transpalet diyoduk ona migros ta

bende Tansaşın Dudullu deposunda çalışırken transpalet diyorduk....

• Dostum sen kariyer nette bir ilan vermenin maliyetini bilmiyorsun galiba, yılda 4 ilan vermenin maliyeti 1 milyarı geçiyor, konuya bu firmadaki reklamı hazırlayan elemanın beceriksizliği olarak bakmak lazım
    quote:

Yoksa Devlet, horozun tavuğun basşıan bindiği gibi o firmanın başına biner. adamlar korkuyor mecbur ilan verecek. böyle üç ay gececek. Kriterlerimize uygun özürlü geldi de biz mi iş vermedik diyecek devletin müfettişine. Sonra bir üc ay daha sonra bir üç ay. böyle böyle bir sene dolacak. seneye de Allah kerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5560

Dostum sen kariyer nette bir ilan vermenin maliyetini bilmiyorsun galiba, yılda 4 ilan vermenin maliyeti 1 milyarı geçiyor, konuya bu firmadaki reklamı hazırlayan elemanın beceriksizliği olarak bakmak lazım

hic zannetmiyroum. ilan verenin beceriksizligi diye bakmamak lazim.

Strahd Von Zarovich kardesim sen de haklisin. engelli demek lazım. özürlü cok agır geliyor. ama dildekini değil kafalardakini değiştirmek gerek
  • Neyi Zannetmiyorsun 0216 468 7600 sor bakalım bir ilan ne kadarmış, patronun olaydan haberi bile yoktur

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 5560

Dostum sen kariyer nette bir ilan vermenin maliyetini bilmiyorsun galiba, yılda 4 ilan vermenin maliyeti 1 milyarı geçiyor, konuya bu firmadaki reklamı hazırlayan elemanın beceriksizliği olarak bakmak lazım

hic zannetmiyroum. ilan verenin beceriksizligi diye bakmamak lazim.

Strahd Von Zarovich kardesim sen de haklisin. engelli demek lazım. özürlü cok agır geliyor. ama dildekini değil kafalardakini değiştirmek gerek

• ilanın o kısmını ben yazdım hocam :)
    Asıl ilna diğer kısmı. Askerliğini yapmış falan diyor. Engellileri askere almazlar ama o firma bir şansını deniyor böyle

quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

ilandaki çelişkiye bakın;

Hem sağlam olcak, hem de özürlü olcak. Nasıl olcak o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.