Şimdi Ara

FOREX R6A MEDİA PLAYER YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FOREX R6A MEDİA OYNATICI ALALI İKİ GÜN OLDU CİHAZDAN ÇOK MEMNUNUM.ONATMADIĞI UZANTI YOK.YALNIZ BENİM SORUNUM GEÇENLERDE CENNETİN KRALLIĞI FİLMİNİ İNDİRDİM.FİLMDE ÇİFT SES VAR.(İNGİLİZCE-TÜRKÇE)FİLM İNGİLİZCEYLE BAŞLIYOR.TÜRKE SEÇENEĞİNİ SEÇMEK İÇİN İKİNCİ SES KANALINA GEÇTİĞİMDE FİLM HEM TÜRKÇE HEMDE İNGİLİCE OLUYIR.ACABA FİLMLE ALAKALI BİR SIKINTI OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIM EDİN.

• Bu filmle ilgili diye düşünüyorum.
    Çünkü hiç böyle bişey duymadım ve görmedim cihaz kullanıcısı olarak.
  • merhaba arkadaşım cihaz hakkında bilgi verebilirmisin mesala flv dosyasını açıyormu kumandası işlevi nasıl ısınma varmı ses varmı artı tavsiye edermisin
  • Cihazın açamadığı format yok.
    Aleminyum kasa fansız ve dolayısıyla sessiz, ayrıca ısınma sorunu da yok.
    Kesinlikle tavsiye ederim fiyatı da çok uygun.
  • arkadaşım tavsiyene uyarak pratikev sipariş verdim 140 tl beni endişelindiren cihazın hakkında fazla yorum yok umarım dediğiniz gibi memnun kalırım
  • Hocam hiç şüphen olmasın.
    Süper cihaz.
  • Forex bugün geldi tv yi bağladım fakat siyah ekrandan başka birşey göremiyorum acil yardım edin... Forex i tv ye hdmi ile bağladım, forex i açtığımda loading yazıyor sonra siyah ekrana geçiyor hiçbir işlem yapmıyor... Kumandadan hangi tuşa basmalıyım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerryger

Forex bugün geldi tv yi bağladım fakat siyah ekrandan başka birşey göremiyorum acil yardım edin... Forex i tv ye hdmi ile bağladım, forex i açtığımda loading yazıyor sonra siyah ekrana geçiyor hiçbir işlem yapmıyor... Kumandadan hangi tuşa basmalıyım...

yeni cihaz alıpda böyle sorunu yaşayanıda ne duydum nede gördüm.

Fabrikadan yoksa cihaz yazılımı yanlışmı yüklemişlerde bu hatalı cihazı sizemi düştü diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle böyle oldu.

Gamdanoterdamın bir yazı varda ona çok gülerim.

Kürdan yöntemi.

Bana kendisi hep şöyle der.Yazacağım yemek tarifi olacak ama sorununuzu çözebilir.

--Malzemelerin hazırlanışı

1adet kürdan

1adet usb

1adet yazılım

1adet r6a kumanda

1adet ise forex r6a.

öncelikle usbnin ana dizinine klasör içinde atmadan direk install.img dosyasını usbye atıyoruz.ve cihaza takıyoruz

öncelikle kürdanın sivri ucunu cihazın sağ tarafındaki restore deliğine sokuyoruz ve elimizi hiç çekmiyoruz yani sürekli basılı tutacağız.

sonra kumandamızın power tuşuna basıyoruz bu aradada hiç kürdanı çıkarmıyoruz yine 1-2 dk kika elimizle kürdanı hiç çıkarmadan bekliyoruz .

Sonra cihazı otomatik olarak yazılımı yüklemeye geçecek ve install completed yazısını gördüğünüz an yazılım yüklenmiş olacaktır.Cihaz kendine reset

atacak ve cihazınız açılacaktır eğer cihazınızda teknik arıza yoksa tabi.

yazılım için :http://resim.donanimhaber.com/m_51715563/tm.htm tıklayınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.