Şimdi Ara

Forever (2014) ABC | İptal edildi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
9
Favori
10.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanblackflag

Mükemmel bir dizi
    bu diziye niye ilgi az anlamıyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: quduz_qunduz

Abi tutacak dizi önceden kendini belli etmiyo mu sizce? Benim bu sene ilk bölümünden itibaren düzenli takip etmeyi planladığım ve takip ettiğim tek dizi True Detective oldu. Onun haricindekilerin bir şeye benzemeyeceği belliydi. O yüzden bu dizi de tutmaz aga.

• quote:

Orijinalden alıntı: John-Reese

quote:

Abi tutacak dizi önceden kendini belli etmiyo mu sizce? Benim bu sene ilk bölümünden itibaren düzenli takip etmeyi planladığım ve takip ettiğim tek dizi True Detective oldu. Onun haricindekilerin bir şeye benzemeyeceği belliydi. O yüzden bu dizi de tutmaz aga.

Alıntıları Göster
    Dizi çok güzel gidiyor.

Abe üzdün be , o kadar beklemişti seyirci

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Dizi çok güzel gidiyor.

Patavatsız yav hocam. sanki annesinin kaçıp gittiği var. her şeyi mahfetti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Dizi çok güzel gidiyor.

Alıntıları Göster
    Dizi mucize olmadığı takdire 2 bölüm sonra yani 22.bölümde final yapacak. Ve bir daha devam etmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzyLoRo_0618

konusu güzel ama tutacağını zannetmıyorum

Alıntıları Göster
    beğenerek diziyi takip ediyorum
  • Arkadaşlar dizinin iptal olmaması ve uzaması için Facebook ve Twitter da #SaveForever #RenewForever adlı etiketleri kullanalım lütfen. Ayrıca imdb den puan vermediyseniz verin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Dizi mucize olmadığı takdire 2 bölüm sonra yani 22.bölümde final yapacak. Ve bir daha devam etmeyecek.

Hocam 2. sezon onayı aldı diye hatırlıyorum ben dizi.

Hatta; Beyazperde nin haberi.

Fringe ve Sleepy Hollow dizileriyle kendine hayran bıraktıran John Noble ise dizinin 1. sezon final bölümüne katılacak. Noble, Aubrey Griffin isimli antika ve tarih uzmanı birini canlandıracağı rolünde lanetli bir hançerle öldürülen müze küratörünün ölümünü ve cinayet silahını araştıracak.

Forever, Henry Morgan isimli ölümsüz bir adli tıp uzmanının hayatını anlatıyor. Dizi, 5 Mayıs Salı akşamı sezon finalini yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 9 Nisan 2015; 0:15:33 >
  • Evet sezon finali diye geçer ama sonra dizinin iptal kararı gelir ve bir daha yeni bölüm gelmez. Dizi gerçek bir son yapamadan biter.

Umarım böyle olmaz tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: john abrutzzi

quote:

Hayırdır... 0,9'luk rating oranı dizinin tutulduğu manasına mı geliyor???

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Evet sezon finali diye geçer ama sonra dizinin iptal kararı gelir ve bir daha yeni bölüm gelmez. Dizi gerçek bir son yapamadan biter.

Umarım böyle olmaz tabii

Umarım iptal olmaz ya :=)
  • quote:

quote:

Dizi çok güzel gidiyor.

Aynen ya :D çok güldüm, annesinin kaçıp gittiği var demene :D

Ortalarda biraz sıkmıştı hakikaten. Yani, ana konudan bu kadar uzaklaşmakta diretiyorlarsa daha etkileyici bölümler yapmalılardı, seri katil ya da başarılı bir düşman olabilirdi iki üç bölüme uzayan. Jo veya Henry başarılı ve aksiyon dolu bir şekilde kaçırılabilirdi. Her şeyi sıradan tutmalarına deli oluyorum. Önemli olan başta karakterleri benimsetmek bence, her 22 bölümlük sezonda en az 5-6 bölüm ana karakterlerle alakalı şeyler olabilirdi. Zaten en büyük hatayı sadece üç kişiye yönelerek yaptılar; Henry, Abe ve Jo. Hatta Jo bile fazla etkili değil. Her neyse, sonuç olarak o üç karakterin hastasıyım ve devam etmesini istiyorum yine de... Bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: smgkrc

quote:

quote:

Dizi çok güzel gidiyor.

Aynen ya :D çok güldüm, annesinin kaçıp gittiği var demene :D

Ortalarda biraz sıkmıştı hakikaten. Yani, ana konudan bu kadar uzaklaşmakta diretiyorlarsa daha etkileyici bölümler yapmalılardı, seri katil ya da başarılı bir düşman olabilirdi iki üç bölüme uzayan. Jo veya Henry başarılı ve aksiyon dolu bir şekilde kaçırılabilirdi. Her şeyi sıradan tutmalarına deli oluyorum. Önemli olan başta karakterleri benimsetmek bence, her 22 bölümlük sezonda en az 5-6 bölüm ana karakterlerle alakalı şeyler olabilirdi. Zaten en büyük hatayı sadece üç kişiye yönelerek yaptılar; Henry, Abe ve Jo. Hatta Jo bile fazla etkili değil. Her neyse, sonuç olarak o üç karakterin hastasıyım ve devam etmesini istiyorum yine de... Bakalım.

Alıntıları Göster
    dizi sağlam bence, umarım yeni sezon gelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

dizi sağlam bence, umarım yeni sezon gelir :)

Alıntıları Göster
    diziyi ben çok beğendim ortalıkta dolaşan 2.sezon onayı gelmedi çekilmiycek falan inşallah olamz öyle bir şey

diziyi nasıl bağlayacaklarını sonunu merak ediyorum açıkcası Henry her türlü ölüme gidicek ama o silahl gitmez bence çok basit olur yoksa.Sadece ona cesaret edip dener denemesi de 2.sezon finalinde olsun 3ümerak edelim bitmesin lan dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

diziyi ben çok beğendim ortalıkta dolaşan 2.sezon onayı gelmedi çekilmiycek falan inşallah olamz öyle bir şey

diziyi nasıl bağlayacaklarını sonunu merak ediyorum açıkcası Henry her türlü ölüme gidicek ama o silahl gitmez bence çok basit olur yoksa.Sadece ona cesaret edip dener denemesi de 2.sezon finalinde olsun 3ümerak edelim bitmesin lan dizi

Alıntıları Göster
    http://www.thepetitionsite.com/551/491/327/tell-abc-reschedule-and-renew-forever/?taf_id=13348024&cid=fb_na burdan diziye oy verip 2.sezon için destek olabilirisiniz

• quote:

http://www.thepetitionsite.com/551/491/327/tell-abc-reschedule-and-renew-forever/?taf_id=13348024&cid=fb_na burdan diziye oy verip 2.sezon için destek olabilirisiniz

iyi oldu bunu gördüğüm destek olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

iyi oldu bunu gördüğüm destek olalım

Alıntıları Göster
    sezon finali yayınlanmış beyler

• quote:

sezon finali yayınlanmış beyler

Alıntıları Göster
    Sezon finali değildi final bölümüydü
  • Böyle bitmemeliydi ya

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.