Şimdi Ara

Forever (2014) ABC | İptal edildi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
9
Favori
10.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 3 bölümünü izledim hoşuma gitti gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

Dizihd tv uygulamasında vardı altyazı. Diziboxta da var.

Yine güzel bir bölümdü ama..
    ters köşe işini sıkça kullanmaya başladılar. ilk dakikalarda gösterilen masum görünen kişi sonradan katil çıkıyor. bu 3 oldu hatırladığım kadarıyla.

Adam ı da gördük tam anlamıyla. Abe in hikayesi de üzücüydü.

Konu başa türlü ilerlemiyor hocam, anca öyle vakit kazanıyorlar. Direk katili görsek, birden yakalanmaz ama sıkıcı sahneler izlemeye başlarız. Her ters köşede yeni bir şeyler ortaya çıkıyor.

Abe'in hikayesi üzücüydü gerçekten. Ama bu aralar çok aşırı Yahudi propagandası yapmaya başladılar, bilmem farkettiniz mi.

Adam'ın hikayesi ayrı bir derinlikti gerçekten. Adam ve Henry nin konuşması ve Henry, Abe konuşma sahneleri çok iyiydi. Özellikle oda bir zamanlar "Kurban" dı dediği sahne.

Artık ana konuda daha fazla ilerlemeleri lazım. Ben önümüzdeki bölümlerde
    Adam ve Henry nin daha fazla bir arada bulunmasını bekliyorum.

evet haklısın başka yan konu çıkması zor ama bugün oğlunun katil olduğunu tahmin etmek zor değildi. geçen bölüm elmas soygununda polis de tahmin edilebilirdi ben etmiştim şahsen katili bir şekilde önümüze getiriyotlar ve belli ediyorlar olayı. Bundan behsediyorum aslında. Önümüze 2 kişi koyuyorlar ve biri masum görünen katil çıkıyor diğer katil görünümlü masum

Artık güncel olayları pek heyecan vermemeye başladı. Mesela Adam ve Henry nin flashbacklerine daha fazla yer verseler. Mesela Henry nin babası öldü ama Henry nasıl ölümsüz oldu felan.

• Adam ı sonunda bağlamaları güzel olmuş ama biraz daha ana konuya yönelmesi lazım. Flashbacklerle gerçekten güzel oluyor dizi. Ama birde sürekli şıp diye her şeyi bulması sıkıyor bir süre sonra. Bazı bölümlerde yanılıyor ama bölümün sonunda yine kusursuz iş çıkıyor.
  • 1x15

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi kesinlikle. Urkesh krallığı olayı ve geçmişteki olayları anımsaması çok iyi gerçekten. Birde o kadar bilgi birikimine sahip olmak nasıl bir şey olurdu acaba :=)

Ek olarak, Henry nin bu hale nasıl geldiğini göstereleer yavaştan iyi olacak. Hİç değinmediler o konuya.
  • TRT1 de 90 larda bir dizi vardı, bir vampir insan olmaya çalışıyordu.. Gündüzleri tabutta uyuyor, geceleri çalışıyor, bir kadında ona yardım ediyordu vs..
    Ona benzettim ama bu bambaşka olmuş.. En başından itibaren Sherlock holmes tarzı konuları çok iyi.. Tavsiye ederim.
  • Henry kendisi de bu hale nasıl geldiğini bilmiyor.5-6 bölüm önce bu ölümsüzlüğünün nasıl farkına vardığını teknede vuruldukdan sonra hayata döndüğü zamanı anlattılar.Ama ne amaçla veya neden dirildiği bilinmiyor.Büyük ihtimal bunun cevabını Adam'dan öğreneceğiz.Bu cevabı da öğrenmemiz 2.sezonun ortalarını bulur bence.
  • The Mentalist benzeri bir dizi.
    Benim hoşuma gitti.
    15 bölümü izledim artık konuya girip ne yazılmış okuyabilirim
  • Bu hafta ara varmış bir sonraki bölüm 24 Şubat da yayınlanacak.
  • bende olumlu bi kaç yorumdan sonra 1. bölüm ile bi şans vereyim dedim beğendim.
  • her bölümün sonunda ağlayacak gibi oluyorum nedense bi çözemedim
  • Gerçekten güzel dizi her ne kadar polisiye dizileri hep Sherlock holmes tarzına çevirmeye çalışsalar da bu arada sıyrılıveriyor . Martinez & Morgan ikilisinden daha çok Abe&morgan ikilisi işi götürüyor .
  • 1x16

Bölümler gittikçe güzelleşmeye başladı. Bir o kadar da güzel kızlarda çok sık görünmeye başladı. Yalnız Christina nın yaşlılık hallerini canlandıran kadın ruhsuzun tekiydi, gençliğiyle çok alakasızdı kesinlikle.

Molly ve Henry acaip yakıştılar ancak, Jo ya üzüldüm açıkçası. Bu saatten sonrada Jo olayı kapanmıştır sanırım. Jo itiraf ederse ancak öyle. Ana konuya dönmeye başlasalar iyi olacak artık.
  • Bölüm güzeldi.
    Zevkle izliyorum diziyi.
  • Adam henry nin eline silahı verdi bakalım bizim oğlan napcak,bolum fenaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry'nin karısının yaşlanmış olduğu sahneleri görünce "Aha batırdılar" dedim. İnsan, kadının geçmişte gençken öldürüleceğini sanıyor.
    Ana hikayesi de oldukça vasat.
    EDİT: Eğer iyi bir diziye çevrilecekse, ileri sezonların senaryosunu şimdiden hazırlamaları, girişini yapmaları lazım (BKZ: Person Of Interest)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 28 Mart 2015; 19:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Henry'nin karısının yaşlanmış olduğu sahneleri görünce "Aha batırdılar" dedim. İnsan, kadının geçmişte gençken öldürüleceğini sanıyor.
    EDİT: Eğer iyi bir diziye çevrilecekse, ileri sezonların senaryosunu şimdiden hazırlamaları, girişini yapmaları lazım (BKZ: Person Of Interest)

Bu dizide POI gibi zırt pırt ara vermeye başladı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Henry'nin karısının yaşlanmış olduğu sahneleri görünce "Aha batırdılar" dedim. İnsan, kadının geçmişte gençken öldürüleceğini sanıyor.

Bu dizide POI gibi zırt pırt ara vermeye başladı :D

Ayrıca aynı gün aynı saatte yayınlanıyorlar ve bir kaç bölüm önce Forever'da ''Bütün manhattanı izleyen bir makine var'' gibi bir sahne vardı.

• 1×18 adam olumsuz oldugu silahlarla olecebilinecegini dusunuyor. Bakalim bu gercek mi ?

• Bişe olmuycak reis bakta gör :D öyle saçma bişe olamaz bunların olumsuz olma nedeni başka bişedir.

• İlk 3 bölüm 10/9 dizi süper izlemeyen kalmasın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.