Şimdi Ara

Ford Transit Connect Motor Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar aracımı yeni aldım 1 sene falan oluyor ilk aracım ve araçlarla alakalı fazla bir bilgim yoktu
    Arabayı tanıdıgım komsum motorcuya göstererek aldım 2009 model Ford Transit Connect Dizel aracı alırkan motorda hiç bir problem yoktu
    Ve benimde ilk arabam oldugu için acemice kullanmış olabilirim ama cok dikkatli kullandım devirinde kullanmamıs olabilirim sadece ve aracım 1 hafta önce gibi
    eksozundan mavi beyaz arası duman atıyordu ve çekişi düşmüştü ve ibrenin ordaki motor ışığı yanıyordu tanıdık abiye götürdüm arabayı ve acil yaptırmam gerekiyordu ve 5 milyar masraf çıkarttı arabam yaptırdıgım tamirciye güvenim sonsuz ama işyerindeki abiler dedi kazık yemişssin falan bende buraya bi danışmak istedim yapılann işlemler Egr 1450 tl Katalizor 400 tl enjektor 1500 tl 4 mevsim lastık 700 yağlama 300 işçilik 500 arka balata 150 antifiriz 50 elimde markaları yok ama bütün malzemeler sıfır arabadan fazla anlamıyorum arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz ?

• EGR Valfinin durumu nasıldı? Yapılamaz halde değil ise temizlenebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 20 Ocak 2016; 22:57:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen değişti parçalar araba çok kötü durumdaydı aşırı derecede eksozdan mavi beyaz arası duman atıyordu ve araba gitmiyordu iş yerinden eve gidene kadar bile korktum suanda araba düzeldi
  • Hasan54HK H kullanıcısına yanıt
    Tourneo Connect, EGR Valfinde bol bol kurum biriktiriyor haberiniz olsun. Muhtemelen önceki sahibi bunu dikkate almadan kullandı. Şimdi değiştirmişsiniz gerçi ama araç ileri de çekişden düşer ise önce EGR Valfini kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabam 215.000 Km de bu bilgiyi vermeyide unutmusum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Fiorino (2010)Motor arıza
    geçen yıl açıldı
    ford fiesta motor arıza lambası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.