Şimdi Ara

::::::::::::FORD TAKIMI:::: FArKı HisseT (123 üye) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
4
Favori
139.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...29...63
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: okyaypay

bazı muhtelif topiklerde çok atıp tutuyolar millet şunlara cevap yazmamız lazım tek başıma yetişemez oldum
    yok reno muş yok bilmemnemiş
    clioyu bile focusla kıyaslamaya başladılar yaw :)

haklısın bazen çok saçma sapan eleştirler yapılıyor.. o kadar abartılıyorki birşey yazmayım diyorum ama kendimi tutamıyorum. ama artık eskisi kadar sallamıyorum.. bazıları yüzünden yeterince ceza aldım zaten

bu arada son eklemeleri yaptım. şimdiden 20 kişi olduk bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 4 Haziran 2006; 19:51:50 >

• aha da şimdide aynı şahıs palio ile focusu kıyasladı ehhh ben daha ne diyim

Orjinalden alıntı: robespierre

Vay geç kalmışım...
    Bize yer var mı gençler?
    Mondeo Tdci

tabi olmazmı... hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 4 Haziran 2006; 20:37:37 >

• beni de ekleyin arkadaşlar her konuda yardımcı olabilirim yani araçla ilgili sorularda

focus II sedan tonik mavi tdci+stil paket

aha da şimdide aynı şahıs palio ile focusu kıyasladı ehhh ben daha ne diyim

kardeş boşver onlar kıyaslasın.. biz arabalarımız keyfine bakalım

bu arada daywalkerr hoşgeldin

• Beni eklemezsen olmaz heralde.

fOCUS II sedan Ti-VCT

Orjinalden alıntı: coxyc

Beni eklemezsen olmaz heralde.

fOCUS II sedan Ti-VCT

sensiz olurmu kardeş.. bende nerde diye merak etmeye başlamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 4 Haziran 2006; 20:56:51 >

• quote:

ya şimdi şu megane topicini okudum çoluk çocuk doluşmuş muhabbet ediyolar. güldüm kırıldım ya. adam clioyla focusa kafa tutuo..... bütün araçların 0-100ünü kendileri deneyerek yazmışlar focusun fabrika verisini yazmışlar. benim tdci focus içinde tam 3 kişi varken 0-100ünü 9.8 sn de tamamladı... arkadaşlar kronometre fln tuttu orada yazmışlar 11 sn.. herkes o topici okusun canınız sıkılırsa gülersiniz bir ara

• Valla artık forum biraz komikleşmeye başladı o yüzden pek girmiyorum. Adamlar baksanıza neler yazmışlar...

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

quote:

ya şimdi şu megane topicini okudum çoluk çocuk doluşmuş muhabbet ediyolar. güldüm kırıldım ya. adam clioyla focusa kafa tutuo..... bütün araçların 0-100ünü kendileri deneyerek yazmışlar focusun fabrika verisini yazmışlar. benim tdci focus içinde tam 3 kişi varken 0-100ünü 9.8 sn de tamamladı... arkadaşlar kronometre fln tuttu orada yazmışlar 11 sn.. herkes o topici okusun canınız sıkılırsa gülersiniz bir ara

al benden de o kadar...

• Formun kalitesi çoluk çocuk takımından dolayı düşmeye başladı diye düşünüyorum...

dostlar hepimiz ford kullanıcısıyız..hepinizinde bildiği gibi araçlarımızın(fiesta,fusion,focus,c-max,mondeo hangisi olursa olsun) yol tutuş,aktarma organları,direksiyon(kısaca kasa hariç tüm parçaları) kalite konusunda sınıf kriterlerini belirlemekte..gel gelelim ki özellikle iç mekan plastik kalitesi konusunda ford nereden tasarruf edeceğini şaşırmış gibi..örneğin benim fusion daki kokpit üst kaplaması(iddia ediyorum) bmw 3 serisinden daha kaliteli..ama kokpit altı ve kapı içleri broadway kalitesinde...aynı durum yeni focus ta da söz konusu...bu plastik çok pahalı bir malzeme de değil...dolayısıyla sert ve kalitesiz malzemelerden dolayı belli süre sonra(hele ki süspansiyonu sert olan modellerde) rahatsız edici sesler duyuyoruz...neden böyle yapıyorlar anlamış değilim...sizin görüşleriniz nelerdir?

siz takmayın onları..bu foruma arabalardan anlayanlardan fazla hiç anlamayanlar da mesaj yazıyor...

bu arada bugün nedense forum arıza veriyor...ulaşılamıyor falan diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 4 Haziran 2006; 22:13:50 >

• Valla ben arabanın teknik özellikleri kötüyse isterse en kaliteli plastiği kullansınlar almam. Konfora da pek önem vermem sert süspansiyon tercih sebebimdir tabi bu çok kişiseldir. Ama o plastiği daha ucuz malzemeyle değiştirerek arabanın maliyetindeki ufak bir düşüş marka için çok büyük kar eder. Çünkü yılda yüzbinlerce araba üretiliyor.
  • Arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak. Benim connect'te cd ve mp3 çalarlı teyp yok. bunu orjinal üst model bir ford teybiyle değiştirebilir miyim? bu bana kaça patlar. Birde arabanın 6 aylık bakımı geldi Ankarada en iyi ve hesaplı yapan servis hangisi? Birde arkadaşlarım 6 aylık bakımdan sonra arabanın yakıtının daha da düşeceğini söylediler doğru mu? Şimdi den herkese teşekkürler!!!
  • arkadasim katılıyorum sana bende yazdim biseyler var biride kenid meganesinin kapıstıgını sandigi arabalari yazmis dizel focusa fark attıgını soyluyo focus dizel 1750 nin uzerinde canavara donusuen bi araba arabami cok seviyorum (beyaz ghia c-max dizel)

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

quote:

• muzşk sistemimiz harika herkes ozenerek bakıyo ve sistem olup olmadigini soruyo arabami cokk seviyorum
Sayfa: önceki 1234567...29...63
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.