Şimdi Ara

::::::::::::FORD TAKIMI:::: FArKı HisseT (123 üye) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
4
Favori
138.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kesinlikle süper derim hatta birisi imza çalışmasına başlasın bence..İmza oluşturulsun gelen yeni kişiler imza yı alırlar..Tabi bu benim düşüncem.

quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

arkadaşlar sayımız biraz daha artsın biz de ortak bir imza çalışması yapalım ne dersiniz?

Orjinalden alıntı: emrahsaral

Ben kesinlikle süper derim hatta birisi imza çalışmasına başlasın bence..İmza oluşturulsun gelen yeni kişiler imza yı alırlar..Tabi bu benim düşüncem.

quote:

arkadaşlar sayımız biraz daha artsın biz de ortak bir imza çalışması yapalım ne dersiniz?

tamam o zman herkes bir imza çalışması yapsın , beğenileni ortak imza kabul edelim..
    bu konuda pek yetenekli deyilimdir.. anlayan arkadaşların çalışmalarını bekliyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

arkadaşlar bugün ankara'da AKM'deki fuardaydım. Otokoç'un standı vardı. Arabalara %3-10 arası zam gelmiş. Bu arada arabanın 6 aylık bakımı geldi onu sordum. Eskiden 6 ay yada 15.000-30.000 bin diye uygulanan garanti sistemi şimdi ilk bakımdan sonra 1 yıllık yada 15.000-30.000 gibi aralıklarla değiştirilmiş bilginiz olsun.

teşekkürler..
    otomobillere zam gelmesi bekleniyordu zaten.. malum kur artışına kayıtsız kalmaları zordu

• quote:

Orjinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: CANuser

yakında dizel alabilirim...seninkinin füme renginden....

bana göre focusun en güzel rengi alysentr'nin arabasının rengidir acaip yakışıyo o arabaya bide açık mavisi ve fıstık yeşili var 3'üde çok güzel

hocam senin bi megane işi vardı o nooldu sattınmı
  • Arkadaşlar biraz saçma bir soru olacak ama Ford'u hangi ülkenin markası saymak gerek Ford bir İngiliz arabası mı? Alman mı?, Amerikan mı? hoş her yerde var Bende fusion 1.4 tdci var takıma katabilirsiniz. Bu fusionlarda İspanya'dan geliyormuş iyice karıştı yani bu Ford'un milliyeti...
  • Fordun artık belli bir milliyeti bulunmamaktadır(hemen hemen tüm markalar böyle oldu ya) , parçalarını çeşitli ülkelerdeki çeşitli fimalar yapmakta, çeşitli ülkelerdeki ford fabrikalarında bu parçalar birleştirilmektedir. Ama orijin olarak ABD tabii ki.
    tarif eder yada foto koyarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Standart Kullanıcı

Arkadaşlar biraz saçma bir soru olacak ama Ford'u hangi ülkenin markası saymak gerek Ford bir İngiliz arabası mı? Alman mı?, Amerikan mı? hoş her yerde var Bende fusion 1.4 tdci var takıma katabilirsiniz. Bu fusionlarda İspanya'dan geliyormuş iyice karıştı yani bu Ford'un milliyeti...

bizim tr de kullandığımız fordlar hep alman ford tur. amerikan ford lar o mustanglar devasa kamyonetler felandır. senin fusion ispanyada üretilmesi normal ford of europe ın avrupanın birçok ülkesinde fabrikası vardır. mesela benim vin codunu deşifre ettiğimde üretici: ford werke ag germany üretim yeri: valencia/spain yazar. yani merkez fabrika olarak almanyadaki fabrika geçiyor. seninkide öyledir.

• quote:

Orjinalden alıntı: alper83

focus ghialarda direksiyondaki mp3 player kumansı nerde tam olarak, ve kullanışlı mı acaba?
    megane da direksiyonun hemen sağındaydı arkada kalıyodu biraz, focusun iç mekan için çekilmiş video gibi bişey var orda göremedim
    daha önce koyulmuş bi foto varsa ben bulamadım
    tarif eder yada foto koyarsanız sevinirim

::::::::::::FORD TAKIMI:::: FArKı HisseT (123 üye)

direksiyonun sol arkasında kalıyor. sol cruise kontrol düğmelerinin hemen altında aradan gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 4 Haziran 2006; 15:20:00 >

• peki ön konsolun ortasıda ki nedir?
    sanırım standart bi donanım değil. ghialarda orda sony mp3 player var altında da çift bölgeli kilima. bunların hepsi ordan mı kontrol ediliyo acaba?
  • quote:

peki ön konsolun ortasıda ki nedir?
    sanırım standart bi donanım değil. ghialarda orda sony mp3 player var altında da çift bölgeli kilima. bunların hepsi ordan mı kontrol ediliyo acaba?

evet standart değil.. dediğiniz gibi klima oradan kontrol ediliyor. ayrıca navigasyon ekranı olarak kullanılıyor. dvd vcd ve mp3 de oynatabiliyor. bluetooth aracılığı ile tel rehberininizi ve gelen aramaları görebiliyorsunuz ve ordan da arama yapabiliyorsunuz. dokunmatik ekrana sahip. ayrıca konsola çok hoş bir hava da katıyor.

• vermiş olduğun bilgilerden dolayı teşekkürler alysentr.

araç senin sanırım. iç mekan rahat ve konforlu duruyo, aslında test etmek gerekli ama bana sanki eski focusun o boğucu konsolunu biraz eritmişler gibi geliyo(benim için boğucuydu yanlzca çok sevenlere de saygım var). ayrıca (yeni olduğundan da kaynaklanıyo olabilir belki), daha kaliteli malzeme kullanılmış hissi var fotoraflardan anlayabildiğim kadarıyla.

ii günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.
  • bazı muhtelif topiklerde çok atıp tutuyolar millet şunlara cevap yazmamız lazım tek başıma yetişemez oldum
    yok reno muş yok bilmemnemiş
    clioyu bile focusla kıyaslamaya başladılar yaw :)

quote:

quote:

focus ghialarda direksiyondaki mp3 player kumansı nerde tam olarak, ve kullanışlı mı acaba?
    megane da direksiyonun hemen sağındaydı arkada kalıyodu biraz, focusun iç mekan için çekilmiş video gibi bişey var orda göremedim
    daha önce koyulmuş bi foto varsa ben bulamadım
    tarif eder yada foto koyar sevinirim

::::::::::::FORD TAKIMI:::: FArKı HisseT (123 üye)

direksiyonun sol arkasında kalıyor. sol cruise kontrol düğmelerinin hemen altında aradan gözüküyor

• ortadaki ekran navigasyon sistemi olan ülkelerde navigasyon bilgileri için kullanılıyor...bu üniteye aynı zamanda klima,cd çalar ve radyo da entegre edilmiş..bizim ülkede navigasyon filan olmadığından ekran yerine radyo-cd koymuşlar...(focuslarda ki radyo-cd nin neden öyle devasa olduğunu anladınız sanırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 4 Haziran 2006; 19:41:46 >

vermiş olduğun bilgilerden dolayı teşekkürler alysentr.

araç senin sanırım. iç mekan rahat ve konforlu duruyo, aslında test etmek gerekli ama bana sanki eski focusun o boğucu konsolunu biraz eritmişler gibi geliyo(benim için boğucuydu yanlzca çok sevenlere de saygım var). ayrıca (yeni olduğundan da kaynaklanıyo olabilir belki), daha kaliteli malzeme kullanılmış hissi var fotoraflardan anlayabildiğim kadarıyla.

ii günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim.

rica ederim..

yalnız resimdeki araç benim değil.. tr de maalesef o ekranlardan satılmıyor.. ama o ekran harici tamamiyle aynı benim araçla resimdeki araç.. tek fark sony mp3 çalar ve çift bölgeli klima var benimkinde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.