Arabalardan pek anladığım söylenemez.fakat görüntü itibariyle emsallerine göre çok hoşuma gitti,bu aralar almayı düşünüyorum.. Ancak çeşitli forumlarda parçalarının kısıtlı olduğunu ve oldukça pahaı olduğunu filan yazmışlar,açıkçası şahin doğan vs almak istemiyorum ,bu araba benim başımı çok ağrıtabilirmi aldığıma pişman olurmuyum ve son sahibi ben mı olurum? neden bu araç türkiyede tutulmmış? bu iddalar doğrumu? abartılımı? ford taunusun parçalarının uyabildiğini söylüyorlar..bütün bu iddalar doğrumu? bu arada benim ilk arabam olacak nasip olursa..Yada bu arabadan kesinlikle uzak dur diyebiliyormsunuz? yardımcı olursanız sevinirim Ayrıca arabanın son sahibi olmak beni çok fazla aslında ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren kısım çok fazla kronik problemçıkarıp çıkarması ve parçalarının pahalı olup olmaması..değerli düşüncelerinizden istifade etmek istiyorum
Bu fiyata otomobil alıyorsanız, size verebileceğim en iyi tavsiye; Şahin, Doğan, Serçe, Lada, Toros, Broadway vb piyasada bolca bulunan bir seçim yapmanız olur.
Çünkü alacağınız araç oldukça hırpalanmış durumda olacak, haliyle arızalar çıkartacak. Yukarda saydığım araçların artık en ufak cıvatası bile ezberlenmiş durumda olduğundan zorlanmadan yaptırabilirsiniz, hatta kendiniz bile ufak tefek tamiratlar yapabilirsiniz.
Bence hiç macera aramayın, ayağınızı en ucuza, en problemsiz biçimde yerden kesecek olan bir araç seçin.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Bu fiyata otomobil alıyorsanız, size verebileceğim en iyi tavsiye; Şahin, Doğan, Serçe, Lada, Toros, Broadway vb piyasada bolca bulunan bir seçim yapmanız olur.
Çünkü alacağınız araç oldukça hırpalanmış durumda olacak, haliyle arızalar çıkartacak. Yukarda saydığım araçların artık en ufak cıvatası bile ezberlenmiş durumda olduğundan zorlanmadan yaptırabilirsiniz, hatta kendiniz bile ufak tefek tamiratlar yapabilirsiniz.
Bence hiç macera aramayın, ayağınızı en ucuza, en problemsiz biçimde yerden kesecek olan bir araç seçin.
Çok teşekkür ederim sizde önermıyorsunuz anlaşılan ford sierra ve eskort sevdası sanırım artık bitti:( hocam değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
peki ya bu nasıl bunun içinde aynı şeyleri söyleyebilirmisiniz?
Bu paralara alacağın arabaları tarif edeyim. En basitinden haftada bir yarım litre yağ eklersin, yağ yakar çünkü. Üflemeye, egzoza bakarak da anlaşılmayabilir. Zırt pırt masraf çıkarır. Bir gün benzin pompası bozulur. Bir gün bi soket oksit yapar, araba çalışmaz, elektrikçiye para bayılırsın. Lastiklerin hepsi çıkmadır ve her birinin markası farklı farklıdır. Genelde kabaktır. Parasına göre tabii. Herkesin durumu bir değil. Gücünüz bu kadarına yetiyordur, olabilir. Ama en az 4,5 - 5 bin tl lik bir araç almazsanız da 3000tl lik arabanın da sadece yürütebilmek için yapacağınız masraflarla birlikte 5 bini rahat geçer. Alacaksanız da kaportaya SAKIN aldanmayın. Motor, şanzıman, diferansiyel, aks ve fren iyiyse gerisi çok üzmez. Ha birde Türkiye yolları çukurlu. Ön takıma ve direksiyon kutusuna DİKKAT!
cok eski, uzak dur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme