Şimdi Ara

Ford mu ? land rover sport ? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.sıra koltuklar olmasa bagaj kaç litre acaba
  • Büyük iyidir.
  • gemi gibi mübarek
  • Buna şu şekilde sağlı sollu çift LPG bağlatmak lazım.

Ford mu ? land rover sport ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 17 Haziran 2010; 0:01:21 >
  • Amerikada $29,850 dan başlayıp $41,115 de biten liste fiyatı var. İlandaki Limited donanımlısı $38,620.

Ama bir insan neden bu arabayı alır ki (bizim buralarda)
  • florya haxel oto da bundan görüyorum.canlı canlı görmek lazım güzelliğini anlamak için.
  • Bu araçları hangi amaçla alıyorlar?Nerde kullanılır, kim neden tercih eder anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

Bu araçları hangi amaçla alıyorlar?Nerde kullanılır, kim neden tercih eder anlamadım.

ferah bir ortam, yüksek ve güçlü bir araç, yüksek bagaj hacmi vs. daha saymak lazım mı
  • Yemin ederim yolda görsem eski kasa dökük bir cipi RR Sport'a benzetmeye çalışmışlar sanardım bu konuda görmeseydim aracı
  • benzinli v8 suv alacaksam tercihim escalade olurdu. göxümün kenarına benziyor bu.
  • bunu alan kişi benzin yetiştiremez yahu buna :D
  • Bunu alacak adamın yakıt derdi olmaz. Diğer yandan yemin ediyorum çok saçma bir durum. Amerika fiyatının 3-4 katına araç alıyoruz. İyi güzel hoş vergiler varda bu adam bunu amerikadan ithal ettiyse aradaki fark öhhh dedirtir adama...
  • kmde 75 kuruş falan yakar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

benzinli v8 suv alacaksam tercihim escalade olurdu. göxümün kenarına benziyor bu.

V8'i temmuza kadar edinin, 2. geleneksel dh buluşmasında "bottle size" esprisini sözel olarak gerçekleştirme fırsatını kaçırmayın, ayrıntılar bu konunun 69. sayfasında
  • bu amerikalılar herşeyin büyüğünü seviyorlar. çok doyumsuz bir toplum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.