Şimdi Ara

Ford Mondeo 2.0 Tdci Otomatik & Peugeot 407 2.0Hdi Otomatik & Honda Accord 2.4 Otomatik Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir araç alma arefesindeyim. Bütçem Max. 38000 TL.
    Aşağıdaki 3 araç arasında kaldım. Hepsinin iyi veya kötü yanları mutlaka mevcuttur. Yakıt tüketimleri birbirine yakındır. Tercih veya alternatif konusunda yardım rica ediyorum. (Kesinlikle otomatik olmalıdır.)
    Teşekkürler.

Ford Mondeo 2.0 Tdci Otomatik 2006-2008 Model
    Peugeot 407 2.0 Hdi Otomatik - 2007-2008 Model
    Honda Accord 2.4 Otomatik/Lpg 2003-2004 Model

• Peugeot 407 malesef piyasadan silindi gibi. Yanı satacağınız zaman zorlanırsınız. Mondeo ve accord arasında da söyle bir mantık yürütürüm. İki aracında km si yüksek olacağından dolayı benzinli atmosferigin daha az problem çıkarma ihtimali vardır. Bakımı daha ucuzdur ve Honda daha çok tutulan bir araç olduğu için ben accordu seçerdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (yılına göre ) Düşük km bulunabiliyorsa 2.4 Accord ayrı bir dünya...

Tabi yaş olarak biraz daha yaşlı olacak,
  • arabasever33 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba yardim icin tesekkur ederim.
    Mondeo ve 407 2008 modeller. Accord 2003 kafama takilan 1. Durum bu. 2. Durum buldugum araclarda 407 150k km,mondeo 220k km, accord 220k km bakim ve parca olarak en pahali accord inceledigim kadariyla lpg ugrastirmasi bakimi filanda ekstra ama sonuca gelecek olursak tuketimler ayni olur gibi bende cok arada kaldim.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Merhaba yardim icin tesekkurler.
    Maalesef 200k km alti cok zor ve ucuk fiyatlar. Yaş olarak 5 yaşta azimsanmiyor ama araba da guzel hakkini vermek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForAnAngel22

Mondeo ve 407 2008 modeller. Accord 2003 kafama takilan 1. Durum bu. 2. Durum buldugum araclarda 407 150k km,mondeo 220k km, accord 220k km bakim ve parca olarak en pahali accord inceledigim kadariyla lpg ugrastirmasi bakimi filanda ekstra ama sonuca gelecek olursak tuketimler ayni olur gibi bende cok arada kaldim.
    LPG de hiç bir uğraşınız olmaz. Uygun Ekipman seçimi ve AFR ayarı ile sadece düğmeye bakarak anlarsınız LPG de olduğunuzu.
  • Hocam bence cruze bakın bu fiyatlara en iyisi cruze
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk kasanın makyajlısı olan C5 alın hocam Hydractve e iyi bakıp alın.
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Bakim vs. İcin demistim ustad ama digerlerine gore makul fiyat ve makul arac cikarsa dusunecegim kesindir.

• gastimneydimoni kullanıcısına yanıt
    Cruze faslini kapadim. Benzin/lpg 2.5 yil kullandim. 2.0 ltz 225hp haline getirdim zevkine vardim. Ama bir daha benzinlisine binmem dizel tork canavarlarindan sonra fayda etmez bana :)

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    O kasa gorsellik olarak cok uzak inanin bana...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.