Şimdi Ara

FORD KUGA POWERSHIFT (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.123
Cevap
22
Favori
263.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kervan geçmez olmuştu buralar. Şimdi hiç sırası değil tavsiye vermenin. Kuga almayı planlıyorum bu ara. Yorumları okuyordum, az para değil ikinci elide yok aracın diyordum, sizin yorumunuzu gördüm.
    Nedense hiç aktif değil konu
  • İşin gerçeği şu. Eğer niyet BMW, Mercedes, Audi, Range Rover gibi bir araç almaksa Kuga'dan vazgeçilebilir. Ama eğer niyet herhangi bir marka sıfır araç almaksa,
    Kuga'dan sonra eşeğe binmek gibi gelir bu yapacağınız. Tekrar herkese sesleniyorum. Kugalarımıza sahip çıkalım. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu....
  • kuga 1.6 benzinli otomatik titanyum var. on numara araba. gösteriş güç herşey var
  • Arkadaşlar bu araba tamamen bir aldatmacadır. Aracı alırsınız kafasına göre arıza verir, servise götürürsünüz 100 liralık iş olur 1.500 lira, satayım kurtulayım dersiniz mümkün değil alıcı çıkmaz.

Aracım 2011 model 4x4 otomatik selective yani en dolu olanı, yıl olmuş 2014 ben 3. akümü takmışım, şanzuman elden geçmiş, koltuklar yaptıkları tıkırtılar yüzünden baştan aşağı iki kez sökülüp takılmış en son da o süper akıllı kumandası bozulmuş beceriksiz servis kodlama olayını yapamamış benden komple kilit setinin değiştirilmesinin çözüm olacağını söyleyip 1.500 lira masraf çıkarmış; e yeter artık.

Gidin Suzuki alın, Hyundai alın hatta Geely alın ama gidip de bu aracın ne sıfırına ne ikinci eline BULAŞMAYIN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::ExtremE::

Arkadaşlar bu araba tamamen bir aldatmacadır. Aracı alırsınız kafasına göre arıza verir, servise götürürsünüz 100 liralık iş olur 1.500 lira, satayım kurtulayım dersiniz mümkün değil alıcı çıkmaz.

Aracım 2011 model 4x4 otomatik selective yani en dolu olanı, yıl olmuş 2014 ben 3. akümü takmışım, şanzuman elden geçmiş, koltuklar yaptıkları tıkırtılar yüzünden baştan aşağı iki kez sökülüp takılmış en son da o süper akıllı kumandası bozulmuş beceriksiz servis kodlama olayını yapamamış benden komple kilit setinin değiştirilmesinin çözüm olacağını söyleyip 1.500 lira masraf çıkarmış; e yeter artık.

Gidin Suzuki alın, Hyundai alın hatta Geely alın ama gidip de bu aracın ne sıfırına ne ikinci eline BULAŞMAYIN !

Bu yorumlardan sonra sanırım arabanızı hiç satamazsınız.

Sn Extreme bir önceki sayfada arabanızı 2. el olarak bu yıl ocak ayında aldığınızı belirtmişsiniz. Bu aracı sıfır alıp bu yorumları yazsanız sonuna kadar haklısınız fakat kilometresini belirtmediğiniz, sizden önceki kullanımlarını bilmediğiniz bir araca bakarak, bu model hakkında yaptığınız genellemeler pek şık olmamış.

• Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın o kadar uzun süre bakmamışım ki bu konuya....

O dönem çok uğraştım ama cyclone firması işi ciddi tutup da sorumlu bir firma gibi davranmıyordu. Getirin görelim dedik uzattılar, alalım dedik çerçeve şu an yok yurtdışından gelecek dediler. Günler günler geçti benim de hevesim kaçtı ve vaz geçtim. Bildiğim otokoçlar hala resmi olarak irtibattalar. Yardımcı olabilirler size.
  • Forumun eskilerinden ve bir kuga sever olarak aracım 2011 titanyum X powershift. Şu an 108bin km' de. O da İstanbul yolları yüzünden:)
    Bu süre zarfında hiç ciddi masraf, hiç ciddi sorun yoktu. Ancak son aylarda yokuşta düşük hızlarda ağır kalıyo ve takılıyo gibi geliyodu. geçen ay 104binde iken serviste değerlendirildi. Sonuçta kavrama sistemi sorun çıkarıyor acil değil isterseniz değiştirelim dediler. Aracım çok kıymetlidir öyle kullanmaya içim elvermedi ve kavrama sistemi değişti. İnanılmaz çünkü gerçekten kavramada ağır kalıyomuş araç ilk aldığım gibi bir hale büründü aradıma bir kez daha hayran oldum.
    Olumsuz yorumlar tabii ki olabilir ama genelde seviyesi ve fiyatıyla harika bir araba diye düşünenlerdenim.
    Yakıt tüketimim şehir içi 6.9lt/100 km civarında.
    Tek eksiğim yıllardır dert yandığım gibi far altı ledler ve dahili navigasyon sistemi. AAhhh ahhh

• Ben de Bu forumun eskilerindenim, 2011 selective kullanıcısıyım. sıfır aldım ve rutin bakımları dışınca hiç bir sorunla karşılaşmadım para da harcamadım. Rutin bakım masrafları da öyle aman aman bir masraf değildi. Focus ile aynı aşağı yukarı. Severekte kullanıyorum. Değerli arkadaşım gerçi bu aletler bir tür şans işi derler ama karşılaştığın sorunlara da üzüldüm. Sen sorun yaşamışsın ben hiç bir sorun yaşamadım, üstelik agrasif bir kullanıcıyım. Benim gibi diğer eski kullanıcıların da bir sorunla karşılaşmadığını yazmışlar zaten. Bu nedenle tüm kugalar böyledir gibi bir algı yaratmanı doğru bulmuyorum. Saygılar.
  • Benim bahsetmek istediğim tüm Kuga'ların aynı olduğu değil, olur da benim gibi problemler yaşarsanız servisin kesinlikle sorun çözmekten yana değil, para kazanmaktan yana bir tutum sergileyeceğidir.
  • Bizim araç da 2011 model, 65 bindeyiz henüz, şehir için yakıtım 8.3lt.
    Bakımları dışında hiçbir masraf çıkartmadı sağolsun, çok değil çok çok memnunum.
    Kendimi her seferinde tebrik ediyorum bu seçimi yaptığım için.
    Far altı ledleri de Hong Kong dan getirmiştik 500 tl ye kan doğramıştık ama onlara bile değdiğini düşünüyorum.
    Biraz da şans işi bu işler ama geçmiş olsun size de.

Bende de son zamanlarda vitese attıktan sonra tepki gecikmeye başladı,
    yani vitese atıp gaza basıyorum hemen, ama araba hareket etmiyor 1-2 saniye sonra tepki veriyor,
    yokuşta geri kaydırması ile aynı sebep diye tahmin ettim.
    acaba kavramayı mı değiştirmeliyiz sn.dochollywood?
  • Şu kış günlerinde Allah'a şükrediyorum Kugamı satmadığım için. Satsaydım böyle dağ tepeyi rahatça dolaşamazdım.
    İyiki varsın Kuga ..:)
  • Aracım 2012 kuga titanıum. Bluetooth bağlantısı kuramadım. Teyp üzerinde yeşil ve kırmızı telefon tuşları var ama ayarlama yapamadım. Bu modellerde telefonla bağlantı kurulamıyor mu?
  • Taner YILMAZ T kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla, titanium x paket ve Selective modellerinde bu özellik vardı. Aracınızda x paketli değilse bu özellik yoktur.
  • Benimki 2011 Titanium, bluetooth özelliği var.
    Telefonunuzun bluetoothunu açın, görünür yapın. "Search" ile çevredeki cihazları taratın.
    FORD yazanı seçin.
  • noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Eyvallah arkadaşlar.
  • Arkadaşlar Kuga yeni 190 hp 2.0 TDCİ motoruyla geliyor.
  • kuganın 4x4'e geçiş sistemi ile ilgili ekranda uyarı oluyor mu? arabanın seyir halindeyken 4x4 te mi yoksa 4x2 demi olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? (sorum 2011 powershift otomatik için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_tech -- 20 Şubat 2015; 21:46:46 >
  • I_tech I kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir uyarı mevcut değil. 4x4'e geçtiğini hiç bir şekilde anlayamıyorsunuz. (kabinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek07

Hocam herhangi bir uyarı mevcut değil. 4x4'e geçtiğini hiç bir şekilde anlayamıyorsunuz. (kabinde)

cevaba teşekkürler. bir de bu araba kalkışta stop etmesine yorumunuz olur mu? ani şekilde ayak frenden çekilip gaza basıldığında olması normal midir? ya da bu başına gelen var mı?
  • I_tech I kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sıkıntı hiç olmadı, olanı da duymadım. Yetkili servise gitmelisiniz diye düşünüyorum, bilgisayara aracı taktıklarında geçmişte olan sorunları da görebiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.