Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.983
Cevap
104
Favori
718.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarerer

Kışlık lastik alacağım da. Ölçüler 235/50/r18 zor bulunuyor.

235/55/r18 kulllanan var mı?

Ben yaz lastiğinde kullanıyorum 55 yanak. Niye aldınız derseniz 1 sebebi fiyat uygun gelmişti, 2. sebebi ise süspansiyonun biraz daha yumşatmak. Yakıtta yol tutuşta hiç bir şey farketmedi sonuçta ralli yapmıyoruz. Konfor bir tık arttı çukurlarda daha iyi yaylanıyor. 55 yanak %3 sınırının az da olsa üzerine çıkıyor.Yani (%3.2 ). Ben 2 senedir bir zararını görmedim tercih sizin.

Bu arada lpg kitiniz hayırlı olsun iyi bir marka ve iyi bir servis seçmişsiniz.Evet Kugaların yedek lastik yeri derin olmadığı için bagaj tabanı biraz yükseliyor ama döşemeci de küçük bir işlemle o yüksekliği kamufle ediyorlar.
  • özçağ Ö kullanıcısına yanıt
    iyi günler benim 2013 1.6 bnznlı kuga var hangi yağ kullanmalıyım. şehir içi 8.2 şehir dışı 6.5 yakıyordu son zamanlarda yükseldi,...yakıtı ne etkiler ,performans gaz pedalına deydiğim anda fırlıyordu özelikle 2 ye gecince sanki atlıyordu bu durum da zayıfladı sebebi ne olabilir .turboyla ilgilimi dir.
  • özçağ Ö kullanıcısına yanıt
    orjinalinde 17 var 18 yapacaksanız 235 50 18 olmalı ben şuan 225 55 17 taktım güzel
  • sarerer S kullanıcısına yanıt
    belli bir kaç marka mı arıyorsunuz ?

Ben Nexen winguard sport2 aldım 3 ay önce... ilginizi çekerse Lasmax bayilerinden sorabilirsiniz
  • Aldığımda üzerinde 18” jant vardı. Lastikler konusu da zor oldu ama buldum. Kışlık Lassa 235/50/18 aldım. 655 ₺ geldi tanesi.
    Lpg taktırdığım kişiler ilgili insanlardı sağolsunlar. Ruhsat muayene işlerinde de yardımcı oldular.

Birde araçtan hareket halinde gıcır gıcır ses geliyordu. Onun da kaynağını buldum. Arka koltuğun oradaki direklerden geliyormuş. Kaportacı bakalım ne diyecek?

Herkese kazasız keyifli sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 23 Ocak 2018; 0:48:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 2018 listelerinde Ecoboost modeller var ancak gerçekten geliyorlar mı, bilgisi olan paylaşır mı?
  • Gelir niye gelmesin benzinli model 2017 yılında hala satılıyordu bi ara sorup soruşturmuştuk.

• 2013 Model Selective Kuga sahibiyim, Araç Eylül çıkışlı geçtiğimiz günlerde aracım sarı motor arızası verdi göstergelerde, sürüşte pek farklılık yoktu ama hemen ertesi gün servise bıraktım aracı,aracın elektronik bir parçasının arızalı olduğunu 1-2gun içerisinde geleceğini öğrendim tabi bu süre zarfında araç serviste kaldi neyse, parca geldi değişim yapıldı 700tl civarı masraf ettim garanti bittiğinden dolayı. Araçta uyarı kesildi. Böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu ? Hayırlı günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

2013 Model Selective Kuga sahibiyim, Araç Eylül çıkışlı geçtiğimiz günlerde aracım sarı motor arızası verdi göstergelerde, sürüşte pek farklılık yoktu ama hemen ertesi gün servise bıraktım aracı,aracın elektronik bir parçasının arızalı olduğunu 1-2gun içerisinde geleceğini öğrendim tabi bu süre zarfında araç serviste kaldi neyse, parca geldi değişim yapıldı 700tl civarı masraf ettim garanti bittiğinden dolayı. Araçta uyarı kesildi. Böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu ? Hayırlı günler..

Öncelikle arıza giderilmiş. Geçmiş olsun diyelim. Size değişen parça hakkında bilgi verilmedi mi, en azından parçayı geri verdilerse üzerindeki kodlardan ne olduğunu öğrenebiliriz. Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eas722

Merhabalar 2018 listelerinde Ecoboost modeller var ancak gerçekten geliyorlar mı, bilgisi olan paylaşır mı?

Geçtiğimiz cumartesi görüştüm bayide bahsettiğiniz araçlar için.

Ellerinde 2017 model 1.5 ecoboost 4x4 araçta var 2018 model gelecek olanda, lakin sadece style donanımda.

Fiyat listesinde yazsa da, ne ellerinde ne gelecek araçlar içinde nede otosan stoklarında yada siparişlerinde ufukta Titanyum yada ST donanım yok...

Style dan başka bir donanım istenirse özel olarak gelecek ve en az 3 ay beklemek gerekecek gibi duruyor.

Metalik renk style ecoboost 132bin civarında veriliyor.

Bilginize
  • onat kullanıcısına yanıt
    Tabi Onat Bey parça elimde ,musait olduğum en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.. Bir-kac arkadaşta ozelden aynı sorunu yaşadığını belirtince paylaşma gereği duydum. Herkese kazasiz belasiz sürusler.

• prof78 P kullanıcısına yanıt
    katkınız için teşekkurler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

katkınız için teşekkurler .

Merhaba arkadaşlar 1.6 ecobost 2014 kuga var araç ankara da uzak olduğu için gitmeden bilgi toplamak istedim. Tavsiye eder misiniz, nelere dikkat etmeli. 90 binde araç. Otomatik

• abidig kullanıcısına yanıt
    1.6 ecoboost çok zevklidir, kullanması sürüsü performansı dört dörtlük, bende 2013 modeline sahibim ve öneririm. Fikir edinmek isterseniz 1. Sayfada ki ana konuya kullanıcıların yorumlarını ekledim ordan bakabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 1 Şubat 2018; 17:39:3 >
  • 1.5 dizel otomatik düşünüyorum 2017. Yakıt, performans, kronik arıza gibi temel bilgileri kullanıcı hocalarım paylaşırsa memnun olurum.

• Dh forumda genele 1.6 benzinli ve 1.5 benzinli araç kullanıcıları mevcut tek tük dizel sahibi vardır onun yerine Onat Bey sizi facebook sayfasina alirsa daha cok yardim ederler.

• Nejoz kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler hocam. İşlerimden ötürü 2-3 gün uzak kaldım. Araştırmalarım devam ediyor.

• 6-7 ay sonra şöyle bir ürün geliyormuş.

www.cyclone.com.tr
    Ürünler > Ford Kuga 12 İnç 2013-2016 Android'li DVD ve Multimedya Sistemi > CYCLONE
    http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=635

Fiyat belli değilmiş. Tam uyumluymuş. Herhangi kesme biçme olmadığını söyledi yetkili kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

6-7 ay sonra şöyle bir ürün geliyormuş.

www.cyclone.com.tr
    Ürünler > Ford Kuga 12 İnç 2013-2016 Android'li DVD ve Multimedya Sistemi > CYCLONE
    http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=635

Fiyat belli değilmiş. Tam uyumluymuş. Herhangi kesme biçme olmadığını söyledi yetkili kişi.
    https://www.youtube.com/watch?v=LnfC0atliwc

videosunu buldum. güzel bir ürüne benziyor ancak fiyatı ne olacak acaba

Yurtdışı fiyatı 730 dolares :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 19 Şubat 2018; 21:30:9 >

• Arkadaşlar merhaba;

Geçen hafta içi Otokoç tan aradılar ve aracınızın soğutma sisteminde bir revizyona gidilmesi gerekiyor aracı en kısa sürede getirin dediler.Hatta 1 hafta sonra müsait im deyince olmaz mutlaka gelin diye ısrar ettiler. Ford avrupa, soğutma sistemi su kaçağı, hararet ve bazı motor yangını şikayetleri artınca bülten yayınlamış ve geri çağırmalar başlamış.Benim gibi 2013 modellerde 4 lü değişim dedikleri kapsamlı değişim oluyor. Su deposu, hortumları, termostat ve araç bilgisayarı programlama yapılıyor bilgisayara su seviyesi sensörü tanıtılıyor.Artık suda herhangi bir eksilme olursa araç uyarı verecek ve gücü kesecekmiş.Araç serviste 1 tam gün kalacak dediler ama 1.5 gün kaldı.Programlama kısmının zor ve zaman alıcı olduğu söylendi.Bu dediğim revizyon 1.6 modeller için geçerli sanırım 2014 modeller de daha az parça değişiyormuş.1.5 lerde böyle bir güncelleme yok.Değişim ücretsiz yapılıyor.İstenirse ikame araç sağlıyorlar.Aracı aldıktan sonra araçta bir değişim hissettim.Sanki daha seri oldu vites geçişlerinde mi desem gaz yemesinde mi desem anlam veremediğim bir ataklık oldu.

Buradan herkese duyurulur özellikle aracınız 2013 model ise servislere sorun şase numarasından baksınlar.

• 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.