Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.000
Cevap
103
Favori
761.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: insane1907

arkadaşlar,

aracı yarın sabah alıyorum kısmetse, alırken dikkat etmem gereken noktaları paylaşabilir misiniz? malum ilk defa sıfır araç alıyoruz

şasi numarası ile ruhsattaki numarayı karşılaştır. hata yapmasınlar.

aracı tanıtacak arkadaş ve aldığın satış görevlisi için tatlı al bir yerlerden 3-4 paket yeter.

sağında solunda çizik var mı diye bak, benzini kontrol et bazen çok az koyuyorlar. bende cyclone takarken bitirmişlerdi, benzin istasyonuna kadar gitsin:) yolda kalınca komik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tnrskr

Arkadaşlar 1,6 ile 1,5 arası yakıt tüketim farkı çokmu acaba.Özellikle 1,5 kullananalar tecrübelerini paylaşırmı çünkü 1,6 ortalamaları aşağı yukarı 12 lt civarı sanırım.

1.5 AWD. Henüz 1200 km.tüketim ortalama 9.5 lt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar 1,6 ile 1,5 arası yakıt tüketim farkı çokmu acaba.Özellikle 1,5 kullananalar tecrübelerini paylaşırmı çünkü 1,6 ortalamaları aşağı yukarı 12 lt civarı sanırım.

bunun özeti kolay hocam.

1.6 yarım saniye daha hızlı 1.5 yarım litre daha az yakar

Arkadaş 1,5 için 9,5 diyor 1,6 da ortalama 11 lt altını tutturanı göremedim.

arkadaş nerede kullandığını yazmamış hocam.

genel anlamda durum bu. 9-12 9.5 12.5 aralığında oynar. bu arada aracı normal kullansam rahatlıkla 25 km'nin altında ortalama süratle 11'in altına inebiliyorum. aracım 1.6. yalnız trendx bununla da ilgisi olabilir.

Orijinalden alıntı: Nejoz

0-100 takilmayin ara hızlanmasi iyi kuganin

hehe olay şanzıman oranları.

nitekim kuga'nın 0-80 km hızlanması 6.3 sn. şehir içinde en çok kullanacağınız aralıkta atik yapılmış araç. sonrasınıda biraz düşüyor. 120 km sonrası otoban sürüşünde hızlanması gerektiği zaman gene iyi.
  • 1.6 motorlu kugada sehir ici cok dur kalk olmayan trafikte ortalama 10 lt rahatlikla gorulur ama guzergahta yokus cok ise bu deger artiyor. ben isyerime giderken 15 km yol gidiyorum ve yaklasik 5 km boyunca dik yokus cikiyorum. yokusu da 110 la falan cikarim, acimam basarim modunda yani :). bu durumda 11.5-12 lt ortalama tuketimim vardi. simdi sifirladim tatil tuketimini gormek icin. 500 km, 80 km si sehirici, ortalama tuketim su anda 8.3 lt.

• Arkadaşın 1,6 benzinli avensisde ortalaması 9,6 olduğu yerde bu araç 11 lt ortalama bile çok iyi.Bayram sonu son darbeyi vuracağım İNŞALLAH araçta cam tavan ne kadar gerekli acaba.Ben hiç sunrooflu dahi araç kullanmadım açıkçası belki saçma gelebilir ama bana kaza anlarında güvenilir gelmiyor.Birtek arabada şu konsol ve gösterge paneli gözüme batıyor.Herşeyiyle farklı olduğu ve benim gıcık olduğum focusun konsolu resmen kopyala yapıştır yapmışlar.Bu arada herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun.

• zevkler tartisilmaz tabiki ama ben de gosterge grubunu seviyorum bu aracta, hem spor hem mavi tonlar cok hos geliyor. bir de mavi isik beyni aktif tutarken kirmizi isik uyku moduna geciriyor. belki ford tasarimcilari bunu dusunup gece uzun yol seyahatlerinde surucunun uyanik kalmasini hedeflemislerdir :). bu arada tiguan sahibi arkadasim benim aracin yol bilgisayari ekranina hasta olmustu. baska seylerine de hasta olmustu ama gosterge panelinden bahsettiginiz icin buna degindim. bu arada, tiguanin gosterge paneli hakikaten cok banal.

Arkadaşın 1,6 benzinli avensisde ortalaması 9,6 olduğu yerde bu araç 11 lt ortalama bile çok iyi.Bayram sonu son darbeyi vuracağım İNŞALLAH araçta cam tavan ne kadar gerekli acaba.Ben hiç sunrooflu dahi araç kullanmadım açıkçası belki saçma gelebilir ama bana kaza anlarında güvenilir gelmiyor.Birtek arabada şu konsol ve gösterge paneli gözüme batıyor.Herşeyiyle farklı olduğu ve benim gıcık olduğum focusun konsolu resmen kopyala yapıştır yapmışlar.Bu arada herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun.

çok gerekli değil hocam. ama çocuk varsa yolda gökyüzünü izliyor. bir ferahlık katıyor araca. bende karşıydım cam tavanlı halini görene kadar. ben titanium'un jantlarını hiç sevmedim selective'ye para yetmedi o anda gittim trendx aldım hafif pişman oldum cam tavan olayı yüzünden.

hehe konsol focus'un değil c-max'in aslında. tüm firmalar maliyetten kısmak için yapıyor bunu. ama ekranın ortasındaki yol bilgisayarı cidden işlevli. birde cyclone alın. ford'un navisine para vermeyin. hatta bekleyin android'li bir şeyler gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

nitekim kuga'nın 0-80 km hızlanması 6.3 sn. şehir içinde en çok kullanacağınız aralıkta atik yapılmış araç. sonrasınıda biraz düşüyor. 120 km sonrası otoban sürüşünde hızlanması gerektiği zaman gene iyi.

Hep bilgi dolu cevaplariniz var katılmamak elde degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 15 Temmuz 2015; 22:23:45 >

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Hep bilgi dolu cevaplariniz var katılmamak elde degil.

araç olmak öyle bir maceraki ülkede hepimiz her şeyi biliyoruz artık

yalnız bu atiklik bir açıdan sakat, sürüş zevkide olunca tüketim falan hiç sallamıyorsun bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Temmuz 2015; 22:28:21 >

• benim bmw kullanan bir arkadas kugayi test ederken soyledigi ilk sey "arkadas bu arac gitmek istiyor" seklindeydi :)

• Aylardır kuga almak için arayıştayım ama bir tane uygun araç düşmedi ve hala arıyorum umarım bayramdan sonra 2.el fiyatları düşer. Arkadaşlar çevrenizde 1.6 otomatik trend x 60000-61000 e satan duyarsanız haber verirseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

Aylardır kuga almak için arayıştayım ama bir tane uygun araç düşmedi ve hala arıyorum umarım bayramdan sonra 2.el fiyatları düşer. Arkadaşlar çevrenizde 1.6 otomatik trend x 60000-61000 e satan duyarsanız haber verirseniz sevinirim

o fiyata duz bulabilirsiniz ancak. en az 65k gozden cikarmak gerek otomatik icin.

Arkadaşın 1,6 benzinli avensisde ortalaması 9,6 olduğu yerde bu araç 11 lt ortalama bile çok iyi.Bayram sonu son darbeyi vuracağım İNŞALLAH araçta cam tavan ne kadar gerekli acaba.Ben hiç sunrooflu dahi araç kullanmadım açıkçası belki saçma gelebilir ama bana kaza anlarında güvenilir gelmiyor.Birtek arabada şu konsol ve gösterge paneli gözüme batıyor.Herşeyiyle farklı olduğu ve benim gıcık olduğum focusun konsolu resmen kopyala yapıştır yapmışlar.Bu arada herkesin Ramazan bayramı mübarek olsun.

çok güneş olunca zaten kapatıyorsun ama bulutlu havalarda veya karanlıkta güzel. Bence alınmalı. Size de iyi bayramlar n

Ford Kuga II Trendx 1.6 EcoBoost 150 ps(Bence 150 ps)
  • Navigastion olayı nasıl acaba hangi haritayı kullanıyor ve nasıl güncelleniyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.