Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.000
Cevap
103
Favori
761.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

quote:

Orijinalden alıntı: newkugatrendxmanuel

selamlar kugaşkı.öncelikle nickinize bayıldım.tebrik ederim zekanızı.bir aralar tofaşk vardı hatırladınızmı?size bir sorum olacak.servisteki ustalara,araca yapılacak müdehale esnasında aklınıza takılan kötü birşeyi sorduğunuzda hiç tereddüt etmeden HİÇBİRŞEY OLMAZ cevabını alıyorsunuz ,oluncada BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ cevabını alıyorsunuz.allaha şükür böyle bir sorunla karşılaşmadım.size sorum şu eski müzik sistemini çıkartırken ve yenisini takarken plastiklerde ezilme izi veya çizilme oldumu?

Slmlar.yeni muzik sistemi derken demek istediginizi pek anlamadimda trend olanlarda ki sistemden mi bahsettiniz.degisebiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla yeni sistem takıldığında sadece dokunmatik ekran konmuyor içeride kutu şeklinde olan cd player vs çıkarılıp dvd player takılıyor bunu dıştan göremezsiniz montaj videosu izlemiştim.yeni müzik sistemi dediğim o.trend olsun titanium selektive farketmez.sony sistemde halihazırda dvd yok bildiğim kadarıyla takılan cyclonede dvd var bu da playerın değişeceği anlamına gelir.

• Kugaşkı K kullanıcısına yanıt
    çok güzel gözüküyor.plastiklerin zarar görmemesi için başında durmak en iyisi bencede.izmirde 2200tl fiyat verdiler siz ne zaman aldınız?güle güle kullanın.direksiyondaki oklardan tüm menü seçenekleri kontrol edilebiliyormu?cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    Herşey orjinal sony gibi hem direksiyondan hemde eski sony cihazın panelinin üzerindeki tuşlar ve joystickden kumanda ediliyor.Yani sony nin üzerindeki navi tuşuna bastığınızda navigasyon açılıyor, menü tuşuna bastığınızda menü açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sn tuuuuuuğra,bu özel notum size ; 1,5 aydır hem kendim,hem sizin için takipteyim.4/5/6/7 ekim de bodrum güneşli ve 24/25 lerde.Geçen yıl 15 Ekim'de 2 gün güneşlenip 2 gün yağmur yemiştik,olsun yağmuru bile güzel..Aileniz ve küçük oğlunuzla şimdiden iyi tatiller...

Orijinalden alıntı: fordunlordu

Destekleri ile beni onurlandıran tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
    Sn tuuuuuuğra,bu özel notum size ; 1,5 aydır hem kendim,hem sizin için takipteyim.4/5/6/7 ekim de bodrum güneşli ve 24/25 lerde.Geçen yıl 15 Ekim'de 2 gün güneşlenip 2 gün yağmur yemiştik,olsun yağmuru bile güzel..Aileniz ve küçük oğlunuzla şimdiden iyi tatiller...

Sn.fordunlordu samimi ozel notunuz için çok teşekkur ederim ve hayretler içerisindeyim beklediğim cvp beklemediğim bir forum sayfasından olan bir forumdaşımdan geldi..jestinize tüm içtenliğim ile tekrar tesekkürler umarım yagmur yemeden bitiririz..

keske xenonlusunu alsaydım dıyorum da ford da ekstra 10 bın tl ıstedı...
    Herkese selamlar.
  • descartes46 kullanıcısına yanıt
    hayirlisi olsun. satma sebebiniz memnuniyetsizlikten mi kaynaklaniyor?

Sn.immortal;belli'ki kuga sizin'de kanınıza girmiş.İyi niyetle araştırma yaptığınızı gördüğümden arkadaşımız artık yazmayacağını ifade ettiği için merakınızı giderme anlamında kendisinden özür dileyerek devreye girmek zorunda kaldım.sn.Descartes46' nın 27.07 tarihli mesajına dönerseniz aracını niçin sattığını okuyabilirsiniz.Bu sayfalardaki herkes aracını severek aldı ve büyük bir memnuniyetle kullanıyor, ama herkes aklınıza takılan her ne varsa objektif olarak yanıtlayacak kapasitede insanlar.Sizi'de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
    Sn.descartes46;belki kaza ara sayfalarımıza girer ve beni okursunuz;Hayat'ta en önemli şey çocuklarımıza iyi bir gelecek sağlayabilmek,gerisi teferruat.İnşallah en kısa zamanda yaşam şartlarınızda pozitif gelişmeler olur'da çok sevdiğiniz aracınızın tekrar sıfırını alıp aramıza dönersiniz.Bundan sonra hayatta herşey gönlünüzce olsun sevgili kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordunlordu -- 20 Eylül 2014; 17:52:10 >

• fordunlordu F kullanıcısına yanıt
    girmez olur mu, ilk ciktigindan beri 3 kez test surusune gittim ve her kullanisimda ayri haz aldim. yilda yaklasik 18000 km yapiyorum, canimi sikan nokta bu. su an 2.5 kasa focus dizel kullaniyorum ve aylik maliyet artişini kendi guzergahimi da dikkate alarak kestirmeye calisiyorum. bir yandan da bagaj hacmini arttirabilecegim, otomatik secenek olarak octaviayi inceliyorum ama iki arac surus konforu ve zevkinde kesinlikle kuganin yeri tartisilmaz. sportage dahi test ettim ancak kugada var bir seytan tuyu, mantikli dusunmeye calissam da beynimi surekli tirmaliyor beni al beni al diye. acikcasi ortalama 10 lt lere rAziydim ama 12-13 lt ortalama yakanlari gordukten sonra acaba sorulari yukselmeye basladi. su araci sehir icine pek girmeden ancak yokuslu denebilecek yollarda kullanan, tuketim degerleri ile icimi rahatlatacak birileri yok mu :)

Orijinalden alıntı: @immortal

Merhaba,
    Kesinlikle memnuniyetsizlik değil kişisel sebeplerle sattım.
    C sınıfı bir HB aldım, çocukların eğitimine bütçe ayırdım...

Orijinalden alıntı: descartes46

quote:

Merhaba,

Hayirlisi olsun. C sinifi hb ne aldiniz acaba ?0 mi 2. El mi aldiniz ?

Kuga 2013 Titanium otomatik 4x4 model aracım ile 25000 km'yi devirmeme (1.5 yıl) rağmen şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşatmadı ve halen daha ilk günkü heyecan ile biniyorum. Şu ana kadarki ortalama yakıt tüketimim 9.5 ve 6 aydır bu seviyede.
    Genelde sakin kullanan ve şehir içi+şehir dışı yol yapan bir kullanıcıyım. Bizler araç kullanıcısı olarak genelde aracın dış görünümü ile ilgileniyoruz. Ancak kullandığımız araçların güvenlik seviyelerinden ve şasi yapısından, kullanılan malzemelerden
    haberdar mıyız? Ancak mesleğim gereği araştırma yaparken Kuga'nın USA eşdeğeri olan Escape modelinin şasi güvenlik bilgilerine bir bildiride eriştim ve sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah Escape'de kullanılan şasi malzemeleri Kuga'da da kullanılmıştır.
    Bildirinin içeriği çok teknik gelebilir ama özetle, şasinin en kritik yerlerinde şu anda teknolojik olarak kullanılabilecek en yüksek mukavemetli çelik malzemeler (martenzitik yapıda) kullanılmış, ben bu kadarını beklemiyordun. Mesajın özeti: Güvenli araç sürelim,
    ancak kaza kaçınılmaz ise Kuga'nın bizi maksimum seviyede koruyacağını da bilelim.

İlgili link:

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Bursa-antalya arası 180 beygir full bagaj full klima 120 ile 8.5 litreleri gordum

bilgi icin tesekkurler. 8.5 lt seyahat ortalamasiydi, dogru mudur? eger oyle ise dikkatli kullanimda bu degerlerle gidilebilecegini dusunuyorum. 2000 model benzinli ecotec motorlu astra ile bir depoyla 1000km yi devirmisligim vardir. atmosferik motorlarda ekonomik surus teknikleri konusunda deneysel calismalarim cok olmustu zamaninda :). turbo benzinlide bu taktikler tutar mi bilmiyorum ama 8.5 lt ortalamalari gorenlerin olmasi az cok fikir veriyor.

degerli bilgiler icin tesekkurler. simdiki aracimla karsilastirdigimda 9.5 lt ortalama uzerinden yillik yaklasik 4000 TL gibi fark olusuyor. bu araca binmeye karsilik da bu meblagi gozden cikaracagiz sanirim.

sormak istedigim bir husus daha var. kasko bedeli yillik ne kadar tutuyor?

Orijinalden alıntı: zaftolga

quote:

Orijinalden alıntı: descartes46

quote:

Merhaba,

Hayirlisi olsun. C sinifi hb ne aldiniz acaba ?0 mi 2. El mi aldiniz ?

Merhaba,
    1.6 Auris Advance Skypack Multidrive S aldım
    C sınıfı bir araç, bu forumda bahsetmek doğru olmaz.
    Sınıfının güzel bir aracı.
    2 günlük karma ortalamam şimdilik 7.5 lt :) pek az sayılmaz..

• descartes46 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam sifir mi aldinizi dizel mi benzinli mi ?sakincasi yoksa kaça aldiniz.

Orijinalden alıntı: zaftolga

Hayirli olsun hocam sifir mi aldinizi dizel mi benzinli mi ?sakincasi yoksa kaça aldiniz.

Merhaba,
    Çok ucuza gelmedi,
    Sigortamı kendim yaptırdım, 62.500 e geldi.
    Elde kalan araçlarda bulabilseydim 61.000 e bulabilirdim. Sağlık olsun.
    Aracı görünce dayanamadım aldım, ilk izlenimim c sınıfının en uygun HB i diyebilirim.
    Benim 22000 km istatistiklerim böyleydi
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.