Şimdi Ara

Ford İndirime Gitmiş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford'larda ortalama 2 bin tl indirim yapılmış 4 şubat fiyatları

[simage]
     Ford İndirime Gitmiş..
    [/simage]
    [simage]
     Ford İndirime Gitmiş..
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 5 Şubat 2015; 12:08:17 >

• Dun gece farkettim bende.Gece yayina girdi liste.Sanli benzinlilerde indirim var gibi sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işin tekniğinden anlayan bir arkadaş açıklama yaparsa sevinirim. dizel motor ile benzinli motor arasında 14000 tl fiyat farkı oluşturan unsur nedir ?
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dizellerdede durum aynı hatta 2000 tl'den fazla olanlarda var
  • 2bin tl az ama bu baslangıc olabilir.

• ttfvol kullanıcısına yanıt
    Vatandaş

Normalde maliyet farkı 3 bini geçmez gerisi tamamen duygusal
  • fiyatlar çok iyi olmuş hemen gidip bi ford alıp lord olayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

2bin tl az ama bu baslangıc olabilir.

5 kapı 1.6 benzinli 2.200 tl.Son zamanlarda hyundai falan yaptığı zamma bakarak konuşursak bence iyi indirim yapmışlar.Birde fordların liste fiyatı yüksektir bayide bunun 1.5 - 2 bin altını söylerler

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 5 Şubat 2015; 12:23:27 >
  • Mazotşist kullanıcısına yanıt
    İyi fiyatlı sıfır km yok piyasada.Tüm araçlar ederinden ort.10.000 yüksek fiyata satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

bu işin tekniğinden anlayan bir arkadaş açıklama yaparsa sevinirim. dizel motor ile benzinli motor arasında 14000 tl fiyat farkı oluşturan unsur nedir ?

Dizelim enjektörleri saf altın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makyajlı focusta tutmadı
  • Bu indirimden sonra Focus alinir mi acaba biraz daha mi beklemek lazim? Birde LPG mi dizel mi acaba?

• trbzn061 T kullanıcısına yanıt
    Hemşerim iş tamamen senin kullanımına göre değişir.Ben focus alırken benzinli dizel farkı 4 bin tl bile yoktu.Şimdi en kötü 10.000 tl istiyor firmalar.O fiyat farkını 5 sene yakıt parası yaparım diyorsan az biniyorsan benzinli al bir süre sonrada lpg düşünebilirsin.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hala makyajsız kasa focuslar daha uygun fiyata satışta bazı donanımlarda makyajsız kasada daha dolu.haliyle insanlar hala makyajsız tercih ediyor.Ne zaman ki makyajsız kasa biter bayilerde, satışı artar.Ama genel bir şey varki focus 3 eski seriler kadar başarılı değil.
  • Focus 3 bi önceki makyajsiz hali değil mi? Su an makyajlı olan focus 3.5 sanirim. LPG ile düşünülürse uyum acisindan corolla da düşünülebilir değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

bu işin tekniğinden anlayan bir arkadaş açıklama yaparsa sevinirim. dizel motor ile benzinli motor arasında 14000 tl fiyat farkı oluşturan unsur nedir ?

Dizelim enjektörleri saf altın

durum onu gösteriyor
  • zugasi_berepe kullanıcısına yanıt
    değil malesef, 2.5 kasayı mumla arıyordur ford, keşke esp standart olsaymış 2.5 kasada, ilanlarda çok az görüyorum esp
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbzn061

Focus 3 bi önceki makyajsiz hali değil mi? Su an makyajlı olan focus 3.5 sanirim. LPG ile düşünülürse uyum acisindan corolla da düşünülebilir değil mi?

Evet makyajlı kasa 3.5 toyota lpg ile sorunsuz binilir şayet tasarımı hoşuna gidiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

değil malesef, 2.5 kasayı mumla arıyordur ford, keşke esp standart olsaymış 2.5 kasada, ilanlarda çok az görüyorum esp

Aynı fikirdeyim bu kasayı bende beğeniyorum o yüzden değiştirme gereği duymadım bagaj berbat iç hacim çok dar 2.5 kasanın tek sıkıntısı yalıtım.yol tutuşu çok çok iyi ben hiç ESP gereği duymadım ama titaniumlarda var esp

• 14bin tl fark. Gebersinler, iflas etsinler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.