Şimdi Ara

FORD FUSİON KAPI İÇİ DÖŞEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 2005 model 1.6 lpg'li aracımın kapı iç döşemesinde ilk sahibinden kalan sigara lekeleri var rötüş ile düzeltilemeyecek kadar. aynı zamanda kumaş kendini salmış, yapıştırılması gerekiyor son olarak çok kirli.

ben değiştirmek istiyorum manisa salihli'de ustam var.. lakin onda uygun kadife kumaş yok. bu kumaşı nereden temin edebilirim. gri renk.

izmir - manisa ve bursa'dan temin edebilirim. bu şehirler içinde nerelerden alabilirim. görerek almak istiyorum birde renk uyumu için.

cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.

• Silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 25 Ocak 2013; 22:21:42 >
  • konuyu yanlış yere mi açtım. garaj bakım diyordu. ilk defa konu açıyorum forumda. yardımcı olun arkadaşlar.
  • Yanlış yere açılmış bir konu değil.
    Fikir verecek birisi çıkar umarım.
  • Manisadaysan bornovada ikinci sanayide herhangi bir dosemeci isini gorur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam. şimdi 2. sanayide kumaşı bulabilir miyiz?
  • arkadaşlar bir zaman gelir birinin ihtiyacı olur diye sonucu yazayım bir de işin sonunda değişimi gösteren bir foto koyarım. before and after yazarız.

aile ziyareti dolayısıyla geldiğim bugün bursa'dan aldım. bursa'da metro market-hilton ve özdilek'in olduğu caddenin karşısında döşemeci-jant bakımcısı-çıkma far satan dükkanlar bulunuyor. tam olarak aydın vinç'in karşısında uysal döşeme diye bir yerden. aldım 4 kapıya yetecek kadar hatta artacak. 2 metre felan 10 TL tam renk uyumu yok ama çok yakın. artık salihli'de taktırmak kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra H Kasa Kapı Döşemesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 kapıyı değiştirecek olmanız iyi olmuş.
  • öteki türlü sırıtır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

öteki türlü sırıtır zaten.

aynen sırıtır
  • serseri sirin kullanıcısına yanıt
    FORD FUSİON İçin Aynı Renk kumaş Mevcut ankarada ben araştırdım buldum 1.6 benzinli kadife kumaş bulamayan arakadaşlar varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.