Şimdi Ara

Ford fusion almak istiyorum. Hata mi yapıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın üretimi durmus. Piyasadaki araçlar icinde de ikinci el en beğendiğim model bu.
    Hem tip olarak hem de kullanım acısından beni tatmin edeceğini düşünüyorum ama emin degilim.
    Tek yasıyorum aile icin olmayacak, cok km yapmıyorum sehir icinde kullanıcam. Ford veya Opel araç olsun istiyorum. Mevcut aracımdan bıktım ( Fiat palio) bütçem max 30.000 tl. Alacağım aracı uzun sure kullanacağım bir iki sene degil sadece..
    Sizce Ford fusion iyi bur seçim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30000 tl bütçe varsa focus 2 almanız bence daha iyi olur.
  • uyarı sonrası edit:üretimi durmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyyarSatıcı -- 4 Mart 2014; 18:35:09 >
  • Beograd kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle iyi bir seçim olmaz, ama beğeniyorum derseniz alabilirsiniz tabi, ama 30 bine B sınıfı 2-3 yaşında dizel araç bulabilrsin, corsa, clio 3 vb. hem satmak isterseniz hemen elden çıkar, ama fusion çok bildiğim bir araç değil ama şehirci için pratik ve tutumlu B sınıfı HB derim.
  • ayrıca 2008 modeli için konuşacak olursak ;
    manevrası çok iyi
    pedallar sert
    direksiyon tam orta kıvamda (ne sert -ne hafif)
    vites aralıgı dar.

bence iyi bir seçim çünkü istiyorsunuz.
  • 5-6 yaşında temiz Astra da alabilirsiniz, yada Focus 2
  • 2003-2007 model aralığında Mazda 3 Dynamic seni üzmez, uzun vadede masrafsız ve sorunsuzdur, ne dediğimi ancak sahip olabilirsen anlarsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence tek yaşıyormuşsunuz ve şehir içi kullanacağınızı var sayarsak palio kalsın derim

Focus 2 iyi bir tercih bence
  • SeyyarSatıcı S kullanıcısına yanıt
    Hocam o mondeo Amerika'da Mondeo'nun adı Fusion diye geçiyor.Ford'un Amerika siteside öyle.Ama Ford'un yeni b-suv'u çıktı ama onla da bu fusion alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam o mondeo Amerika'da Mondeo'nun adı Fusion diye geçiyor.Ford'un Amerika siteside öyle.Ama Ford'un yeni b-suv'u çıktı ama onla da bu fusion alakası yok.

Teşekkürler hocam editliyorum
  • vazgeç hocam bu sevdadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

30000 tl bütçe varsa focus 2 almanız bence daha iyi olur.

+1
  • Opel Meriva bakabilirsiniz hocam yüksek bişey arıyorsanız. 2008 model var bizde boş donanım olmasına rağmen gayet iyi
  • 25000 tlye çok güzel fusionlar bulabilirsiniz. bende 1.4 dizeli var. siz 1.6 dizelinin temizini bulun canavar gibidir. beğendiyseniz yok şunu al bunu al laflarını takmayın.
    yalnız motor gürültülü biraz ve süsbasiyonlar biraz sert. ama yakıt olarak ekonomik...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.