Şimdi Ara

Ford Focus Neden Bu kadar Tutuluyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
40.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dış tasarım veya iç tasarım göreceli kavramlardır.Yani benim beğendiğimi sizler beğenmek zorunda olmadığınız gıbı, çoğunluğun beğendi diye benimde bu aracıctan hoşlanacagım anlamına gelmiyor.Aracın ön tasarımı (yeni olan) gerçekten hoş.Ama aynı şeyi arka tasarım için soylemek zor.Ford un motorunun iyi olduğu söylendi ama o motordan daha iyi motoru olan araçlar var.Mesala Hyundai i30 da kullanılan motor 115 beygir güç üretiyor ve 260 Nm tork var.Herneyse maksat eknomi ise Toyota corolla da kullanan motor 1.4 hacminde 90 beygir güçü var ve gayet yeterli olabilir.Ayrıca iç tasarım daha hoş ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

Bu arabayı kıyasladığım araba olarak Seat Toledo ondan öncede Audi A4 var.Tabikide aynı sınıfta araçlar değiller.Ama iç malzemeye kafayı takmış durumdayım.Daha önce hiç bir arabada bu kadar kalitesiz iç mekana rastlamadım.Kullandığımız arabalar Opel Vectra 1998 model olanı bile güncel Fordan daha kaliteliydi.Sonra 2000 model Audi A4 kullandık ( Yeni araç) .Süperdi.Şu anda 2000 model Seat Toledo ( Yeni araç) kullanıyoruz.Teknolojisi eski olmasına rağmen hala kaliteli duruyor.

Demek istediğim herşey iyi tamamda iç mekana feci şekilde kafayı takmış durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal_sau -- 22 Haziran 2009; 9:57:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

Merhabalar;

Dış tasarım veya iç tasarım göreceli kavramlardır.Yani benim beğendiğimi sizler beğenmek zorunda olmadığınız gıbı, çoğunluğun beğendi diye benimde bu aracıctan hoşlanacagım anlamına gelmiyor.Aracın ön tasarımı (yeni olan) gerçekten hoş.Ama aynı şeyi arka tasarım için soylemek zor.Ford un motorunun iyi olduğu söylendi ama o motordan daha iyi motoru olan araçlar var.Mesala Hyundai i30 da kullanılan motor 115 beygir güç üretiyor ve 260 Nm tork var.Herneyse maksat eknomi ise Toyota corolla da kullanan motor 1.4 hacminde 90 beygir güçü var ve gayet yeterli olabilir.Ayrıca iç tasarım daha hoş ve malzeme kalitesi çok daha iyi.

Bu arabayı kıyasladığım araba olarak Seat Toledo ondan öncede Audi A4 var.Tabikide aynı sınıfta araçlar değiller.Ama iç malzemeye kafayı takmış durumdayım.Daha önce hiç bir arabada bu kadar kalitesiz iç mekana rastlamadım.Kullandığımız arabalar Opel Vectra 1998 model olanı bile güncel Fordan daha kaliteliydi.Sonra 2000 model Audi A4 kullandık ( Yeni araç) .Süperdi.Şu anda 2000 model Seat Toledo ( Yeni araç) kullanıyoruz.Teknolojisi eski olmasına rağmen hala kaliteli duruyor.

Demek istediğim herşey iyi tamamda iç mekana feci şekilde kafayı takmış durumdayım.

Aradığınız şey iç mekan kalitesi ise yeni Astra alın bitsiz bu çile =)

Ford Focus Neden Bu kadar Tutuluyor ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Robertobaggiojuve

quote:

Orjinalden alıntı: kal_sau

Merhabalar;

Aradığınız şey iç mekan kalitesi ise yeni Astra alın bitsiz bu çile =)

Ford Focus Neden Bu kadar Tutuluyor ?

Mesala bunun gibi.Çok güzel bir tasarım.Harika

• 2006 Model Ford Focus Station Wagon Ghia Tiptronik vitesli aracımı 20.06.2009 da sattım. Aracı kullandığım için çok rahat ve güven hissi veren bir araç olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca çok dayanıklı bir araçtı. Yeni aracım Grand C4 Picassoyu Cuma akşamı teslim aldım, haftasonu test etmekle geçti bu benim MCP sınıfı ilk aracım belki daha alışamadığımdan belki de elektronik sistemlerinin çok olduğundan daha hassas bir araç gibi geldi.

Bunlara ilave olarak firmalar toplu alımlarında sanırım dayanıklı ve ekonomik bir araç olduğundan (Fiyat/Performans) Focusu tercih ediyorlar.
  • Araksını tempraya benzetiyorum ben çok büyük kalas gibi tasarımı var aracın ama Dizel motoru gayet performanslı.
  • O kadar çok tutulduğuna inanmıyorum.Size öyle gelmiş olabilir.Bu sınıfta megane, corolla ve civic çok satıyor.
  • ford focus sedan şirket aracı çok var, demek masrafı az, dizel olduğundan az da yakıyor tercih ediliyor
  • sony muzık sıstemı yeter
  • ford olması-yol tutuş --güçlü diesel--sağlamlık satma sebepleri
    ancak özellikle kapi içindeki malzemeler gerçekten tam bir hayal kırıklığı
    bi de yalıtımın iyi olmadığı söyleniyor(?)
  • Ewt bu bence çok etkili. Sony ses sitemine ek olarak, başarılı yol tutuşu ve marka imajınıda ekleyebiliriz.
    quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

sony muzık sıstemı yeter

• quote:

sony muzık sıstemı yeter

4 hoparlor + 4 tweeter + mp3; cidden süper ses çıkış kalitesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

quote:

sony muzık sıstemı yeter

4 hoparlor + 4 tweeter + mp3; cidden süper ses çıkış kalitesi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.