Şimdi Ara

--- Ford Focus MK III 2011 --- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
1
Favori
139.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Hem otomatik vites hem de debriyajı mı var onun

Hakikaten ya,o nedir öyle?

Güzel olmuş da,sedanının görünce aklıma Fluence geldi direkt.

arkadaşlar bırakın şu fluence yi... hiç alakası yok..yapmayın
  • Farların köşelerine insignia da olduğu gibi led çekerlerse mükemmel olur.. ford ilk defa makyajlamayıp focusa güzel bir renk kattı işçilik resimlerden görüldüğü kadarıyla kaliteli . debriyaj sakın çift kavrama çıkaracaz dediler bir kavramayı şanzumana diğer kavramayı sürücüye bırakmış olmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /Y.EMRE\ -- 18 Ocak 2010; 16:23:39 >
  • süüper

focus HB zaten tanıtım amaçlı zateh hareket ettirmediler onu belki de debriyajlısını da göstermek içindir o, ama çok ilginç ve komik
  • Hakikaten benim içinde hayal kırıklığı oldu.2008 focusumu içim acıya acıya satarak ev aldım hep kendimi birkaç sene sonra Focus III alırım diye avuttum ama hayallerim yıkıldı.Şunu söylemek istiyorum O iç tasarımı unutun onun 3te1 türkiyeye gelirse dua edin.Sanırım bu resimlerden sonra ben yine 2009-2009 Volvo S40 Dynamic hayallerime devam edeyim
  • daha arabanın esamesi yok ama herkes yorumlara devam ediyor...şuanki FOCUS II leri bende resimlerde görerek önsiparişle aldım..gördüklerim geldi Resimlerde gelmeyecek şeyolsa olsa touch özellikli teypdir..ama sony ye devam edilir.
  • Araç böyle çıkacak biz ne dersek diyelim... Boşuna dövünmenin alemi yok

Benim merak ettiklerim:

1- Fiyatlarıyla Astra ve Golf'e alternatif olabilecek mi?
    2- Yakıt tüketimi ne olacak?
    3- Yol sesi ve kütük direksiyon iyileştirilecek mi?
    4- Eşya saklama gözü çok az, böyle çıkarsa yandık...
    5- Vites kolunun +18 işlevi mi var? niye o kadar uzun?
    6- Vitesin önündeki kumandalara madem ulaşamayacağız niye koydunuz?
    7- Ön kelebek camın önündeki siyah plastiği cam yada kaporta rengi ile değiştirsek daha iyi olmaz mıydı?

Murat bey cvp versin lütfen

• tamponlardaki eşkenar üçgen ızgaraları hiç beğenmedim şahsen
  • Bu yan çekim biraz daha iyi gibi görünüyor. Biraz da insignia yı anımsattı bana... Yakından görmekte fayda var kesinlikle ancak şu andaki kasa daha hoş... Türkiye ye gelsin görelim...

Selamlar
    Fotoğraf boyutları ve açısı farklı algılamamıza sebep olabilir. Sizin fikirlerinize yardımcı olmak açısından tam yandan bir resim ekleyeceğim. Tabi başarabilirsem. Orijinal boyutu ile bir de bu resmi inceleyin isterseniz. Fluence hakkındaki görüşlerine de tamamen katılıyorum.

--- Ford Focus MK III 2011 ---

• Hele Bi Çıksın Piyasaya Canlı Canlı Görelim Ondan Sonra Yorum Yapmak Daha Doğru Olur.. Ayrıca flurence İçinde Muhtesem demiştim Canlı Canlı :D Görünce Midem Bulandı..

Ayrıca İç Mekan 5 Yıldızı Hak Ediyor.. Ama Şu Vites Nedir Çözemedim.. Bu Kadar Büyük Olmasının bir açıklaması Olabilir Mi Acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

daha arabanın esamesi yok ama herkes yorumlara devam ediyor...şuanki FOCUS II leri bende resimlerde görerek önsiparişle aldım..gördüklerim geldi Resimlerde gelmeyecek şeyolsa olsa touch özellikli teypdir..ama sony ye devam edilir.

resimdeki gibi bir focus Türkiye'de asla satılmayacak.
  • Benim mesajımda aynı gelecek mi diye mi anlaşılıyor zaten resimlerdeki araç amerka için tam anlamıyla ufak tefek değişikliklerde avupaya sunuculacak... DONANIM FARKI TABİKİDE OLACAK.... siz nerden bu kanıya vardınız daha esamesi yok aracın..Ford da çalışıyorsanız ayrı tabi.
  • İçini Begendım ama HB sınıfının kralı Golfu kalıte ıscılık ve sesiszlik yönünde gecen yok suana kdr sınfıında sıkı dursun 2012 Golf VII Yolda
  • Daha 2009 temmuzda full focus almistim eger bu sene icerisinde avrupa pazarinda bu resimlerde gordugumuz aracin satisina baslarlarsa cok uzulurdum. Yeni kasadan haberim vardi ama bukadar guzel beklemiyordum Hadi hayirlisi yeni alacaklar gule gule kullanasin
  • bence iç kısım kaliteli ve şık ön tamponlar da yakışmıs ama o arka ne öyle ya :S focus u focus yapan o arka kısmı mahfetmişler ..ford gibi amerikada için ürettiği çok kaliteli arabaları olan bi markanın amerika için focus u böyle rezil etmesine çok şaşırdım
  • ben önceki kasasını daha çok sevdim.bu model başka birçok kasayı anımsatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Böyle olur diye bekliyorduk ama yanıldık, benbu tasarımı çok beğenmiştim... yazık oldu...

--- Ford Focus MK III 2011 ---

işte bu... ben focusumu yenı aldım. tasarım böle olursa naparım dıye dusunuyodum :) ( degtıstırırım dıyordum.) bu sekılde agresif dınamık bısey beklıyodum ama sımdı dıyorum ki iyiki beklememişim ve f II almışım. içi çok güzel ama dışı kesinlikle hayal kırıklığı yarattı.

• kabine bakıp ağzınızın suyunu akıtmayın
    o şekilde asla alamayacaksınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

kabine bakıp ağzınızın suyunu akıtmayın

öyle deme Efe. en azından 12 milyar farkla titanium x donanım adı altında bunların yarısını satar fort otoban
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

öyle deme Efe. en azından 12 milyar farkla titanium x donanım adı altında bunların yarısını satar fort otoban

resme bak
    deri döşeme + spor koltuk
    navi
    powershift şanzıman

şu saydıklarım tek başına 4 er bin liradan 12 bin lira yapar
    daha bt hazırlığı falan var, 12 bin lira hikaye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

resme bak
    deri döşeme + spor koltuk
    navi
    powershift şanzıman

şu saydıklarım tek başına 4 er bin liradan 12 bin lira yapar
    daha bt hazırlığı falan var, 12 bin lira hikaye

ertex çakma deri döşeme + gonfor tip koltuklar + ertex oynar başlıklı kol dayama
    navitech navigasyon
    tiptronic şanzıman

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.