Şimdi Ara

--- Ford Focus MK III 2011 --- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
1
Favori
141.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

bunların ikisini birbirine benzeten manava elma almaya giderken armut alır gelir çünkü onlarıda birbirine benzetir, yapmayın arkadaşlar fluance yakından inceledim ben focusla alakası yok aracın ayrıca focusun arkası daha kısa coupe tarzında fluence arkası uzun ve tam bir sedan şeklinde...

bir anda güzel görünüyor dikkatli bakınca çirkin görünüyor.arkayı bırakın önden görünümde de fluence andırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cıvıq06

bir anda güzel görünüyor dikkatli bakınca çirkin görünüyor.arkayı bırakın önden görünümde de fluence andırıyor

Alıntıları Göster
    ford focus yapımı

malzemeler

1 adet fluence
    1 adet kia ceed
    biraz citroen c5
    biraz i30

hepsini karıştırdıkdan sonra yeni focusumuz hazır

iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 11 Ocak 2010; 14:35:11 >

• quote:

bunların ikisini birbirine benzeten manava elma almaya giderken armut alır gelir çünkü onlarıda birbirine benzetir, yapmayın arkadaşlar fluance yakından inceledim ben focusla alakası yok aracın ayrıca focusun arkası daha kısa coupe tarzında fluence arkası uzun ve tam bir sedan şeklinde...

öncelikle paylaşım için teşekkürler, bu anı heyecanla bekliyordum..
    evet sonunda yeni focus günyüzüne çıktı. genel olarak beğendiğimi söylemeliyim,
    ancak şu var ki artık hatchbacklerin yan camlarının geriye doğru benzer şekilde
    uzanması sıkıcı hale gelmeye başladı. gerçi s-max,kuga,fiesta gibi modellerden sonra focus için bu beklenen bir durum..

ön taraf çok güzel, iosis konseptinde beni çok etkileyen ve mondeoda kullanılmayan tampon tasarımını yeni focusta kullanmışlar ve çok güzel olmuş.
    sedanın arkası da çok iyi ama hatch için kararsızım henüz,stoplar fazla büyük gibi geldi,gerçeğini görmeli..

iç kısım için çok fazla söze gerek yok bence,harika..

• Fiesta-Kuga ve Yeni gelecek olan C-max'den sonra neler ummuştuk ama

Yazık olmuş ne yalan söyleyeyim. Fiesta'nın boyutlarını büyütseler bile yeterdi yani bu nedir böyle.

Güncel kasada HB Sedan'dan güzeldi tasarım olarak, bunda ise Sedan daha iyi. Özellikle HB'nin arka tasarımını oluşturan ekibe saygılarımı iletiyorum

quote:

doğrusunu söylemek gerekirse bana dış tasarımından çok iç tasarımı heyecan verdi, iç tasarımında olabilecek en iyi focus mekanı tasarlanmış, güncel modelde olan kasvetli soğuk sade iç mekan gitmiş yerine çok daha modern vede teknolojik olan bir iç mekan gelmiş..

Bu konuda kesinlikle haklısın ama. Olabilecek en iyi focus iç mekanı olmuş,iç tasarım heyecan verici cidden.

Sony sistemden de vazgeçilmemiş, yine yol sesi olabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: zooropa

öncelikle paylaşım için teşekkürler, bu anı heyecanla bekliyordum..
    evet sonunda yeni focus günyüzüne çıktı. genel olarak beğendiğimi söylemeliyim,
    ancak şu var ki artık hatchbacklerin yan camlarının geriye doğru benzer şekilde
    uzanması sıkıcı hale gelmeye başladı. gerçi s-max,kuga,fiesta gibi modellerden sonra focus için bu beklenen bir durum..

ön taraf çok güzel, iosis konseptinde beni çok etkileyen ve mondeoda kullanılmayan tampon tasarımını yeni focusta kullanmışlar ve çok güzel olmuş.
    sedanın arkası da çok iyi ama hatch için kararsızım henüz,stoplar fazla büyük gibi geldi,gerçeğini görmeli..

iç kısım için çok fazla söze gerek yok bence,harika..

Alıntıları Göster
    tasarımı hiç beyenmedim...çok demode ve bütünlük yok.bir tek sedan modelin profilden görünüşü hoşuma gitti.ön tampon facia olmuş.5 kapılı modelin stopları ise ayrı bir kaos zaten.iç mekanda ise kalas gibi direksiyonu görünce ayrı bir şok yaşadım.orta konsolun tasarımı son derece modern ama biraz göz yorucu bir görüntüsü var.el freninin yeri saçma olmuş bence.farklı olmak için saçmalamanın alemi yok.bence yeni opel astra bu araçtan daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylandi -- 11 Ocak 2010; 14:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

ford focus yapımı

malzemeler

1 adet fluence
    1 adet kia ceed
    biraz citroen c5
    biraz i30

iyi günlerde kullanın

Ceed ve i30 gibi araçların alt süspansiyon parçaları da Focus I replikası ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |RS| -- 11 Ocak 2010; 14:50:55 >

Orijinalden alıntı: leylandi

tasarımı hiç beyenmedim...çok demode ve bütünlük yok.bir tek sedan modelin profilden görünüşü hoşuma gitti.ön tampon facia olmuş.5 kapılı modelin stopları ise ayrı bir kaos zaten.iç mekanda ise kalas gibi direksiyonu görünce ayrı bir şok yaşadım.orta konsolun tasarımı son derece modern ama biraz göz yorucu bir görüntüsü var.el freninin yeri saçma olmuş bence.farklı olmak için saçmalamanın alemi yok.bence yeni opel astra bu araçtan daha güzel.

Alıntıları Göster
    sedanın arkası aynı filuğans
    ama bence güzel d sınıfı gibi durmus tabi yollarda gormek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

ford focus yapımı

malzemeler

1 adet fluence
    1 adet kia ceed
    biraz citroen c5
    biraz i30

iyi günlerde kullanın

Ceed ve i30 gibi araçların alt süspansiyon parçaları da Focus I replikası ama

Alıntıları Göster
    ben begendım fluence benzetıyorlar ama bence alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

Alıntıları Göster
    Bu aracı tasarlayanlar astrayı hiç görmediler sanırım

Ayrıca içi bu kadar güzel olan bir aracın dışı nasıl böyle vasat olabilir diye de düşünmüyor değil insan.

Orijinalden alıntı: jasberny

Alıntıları Göster
    bir kez de araçların mühendisliğine bakın tasarımla benzetme çok saçma...uzaydan mı inecek arabalar...kaçınız bu araçda yeni ne var dedi acaba ?

1.0 benznli motor gelecek bilginize. 89 ila 105 ps arası ve 1.6 170 ps dizel 1.6 128 ps ve diğerleri...

Sürüş dinamiği olarak üzerinde çok çalışılan bir FORD daha geliyor....

C- sengment araçlarda SEDAN karşılaştırması da biraz garip geliyor bana...

Birileri kaliteli fotolar ve ayrıntı mı istedi? Buyrun.. İÇ DETAYLAR DAHİL.

uA_Y_C_A Farkıyla

Ford'un dediği gibi Kalite varmış.

--- Ford Focus MK III 2011 ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 12 Ocak 2010; 8:53:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Bu aracı tasarlayanlar astrayı hiç görmediler sanırım

Ayrıca içi bu kadar güzel olan bir aracın dışı nasıl böyle vasat olabilir diye de düşünmüyor değil insan.

Alıntıları Göster
    fluence'a benzemiyor belki andırıyor diyebilirsiniz ama sedanı güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

fluence'a benzemiyor belki andırıyor diyebilirsiniz ama sedanı güzel olmuş

Alıntıları Göster
    bence de sedan mondeo dan iyi olmuş, bir tek vites ve elfreni konumu tuhaf. içi de bayağı güzelleşmiş

Orijinalden alıntı: cervinff

bence de sedan mondeo dan iyi olmuş, bir tek vites ve elfreni konumu tuhaf. içi de bayağı güzelleşmiş

Alıntıları Göster

Ben beeğnmedim. Şu an için bence focus II.5

Bu FIII ün trendi nasıl olacak pek hayal edemedim. Ne o orto konsol be o ön sisler felan.

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

Bu FIII ün trendi nasıl olacak pek hayal edemedim. Ne o orto konsol be o ön sisler felan.

Alıntıları Göster
    Renault fluance benziyor

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: |RS|

iç dizaynı çok beğendim

Alıntıları Göster
    Tasarımını bizim murat yapmış o kadar dedim düzgün yap diye

• quote:

Alıntıları Göster
    Araç çok güzel olmuş bence. Her araç öyle veya böyle diğerlerine benzetilebilir çok normal bir durum. Önemli olan getireceği yenilikler ve motor.

Alıntıları Göster
    özellikle arkasını fluencea benzeten arkadaşlar olmuş, ''andırdığı'' söylenebilir ancak focusun arkasında bence gerçekten özel tasarım oyunları var ve bu da etkileyici bir görünüm vermiş.. stopların plakalığa doğru uzanan iç kısımlarının her iki araçta da ok gibi bir görünüm taşıması dışında herhangi bir benzerlik yok ve sedan bence çok iyi.. fluence ise bana göre düz-ayrıntısız ve tasarım açısından başarısız.

hatchbackte ise yan görünüm bir çok rakibine benziyor ve bu maalesef alışıldık,heyecan vermeyen bir tasarıma yol açmış ve arka farlar haddinden fazla büyük görünüyor.ama yine de gerçeğini görünce daha net fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zooropa

özellikle arkasını fluencea benzeten arkadaşlar olmuş, ''andırdığı'' söylenebilir ancak focusun arkasında bence gerçekten özel tasarım oyunları var ve bu da etkileyici bir görünüm vermiş.. stopların plakalığa doğru uzanan iç kısımlarının her iki araçta da ok gibi bir görünüm taşıması dışında herhangi bir benzerlik yok ve sedan bence çok iyi.. fluence ise bana göre düz-ayrıntısız ve tasarım açısından başarısız.

hatchbackte ise yan görünüm bir çok rakibine benziyor ve bu maalesef alışıldık,heyecan vermeyen bir tasarıma yol açmış ve arka farlar haddinden fazla büyük görünüyor.ama yine de gerçeğini görünce daha net fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Ford Fluence

• quote:

Alıntıları Göster
    Güzel tasarımlı Mondeo ve özellikle Fiesta'dan sonra benim beklentim çok yüksekti ama bu tasarım bende çok büyük hayal kırıklığı yarattı. Önden görünüş fena değil ama arka tasarımlar, özellikle HB'nin arkası, stopları çok kötü bence. Focus'un en güzel, en özgün ve en karakterli tasarımı hala Focus-1 HB. Üçüncü nesil Focus'un çıkması da bunu değiştirmedi.

İçi çok güzel olmuş ama. Motor seçenekleri de çok iştah kabartıcı. 1.6 TDCI 128hp olacak deniyordu, powershift de olur ve fiyat makul olursa çok satar TR'de. Ford eğer bu Focus'ta da maliyet düşürecem diye saçma sapan işler yaparsa (berbat kapı döşemeleri, ön/arka farklı plastikler, tıkırdayan-gıcırdayan iç mekan, yetersiz yalıtım vs.) yavaş yavaş kendi sonunu hazırlamış olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.