Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
979.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...251...504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 4 Nisan 2011; 10:41:00 >

"Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhand09

yeni focus hb ve sedan dizel titanium fiyatları nedir bilginiz var mı ?
    ınternetten gordugum kadarıyla sony tesısat war wıcdansız cok guzelde yakısmıs

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

ınternetten gordugum kadarıyla sony tesısat war wıcdansız cok guzelde yakısmıs

Alıntıları Göster
    Şimdi merak ettim, diyorlardı ki 2008'de hatta MArt gibi yeni Focus çıkacak diyorlardı. Acaba dedikleri Focus bumudur? Yani bu yeni Focus bir kaç yıl daha gidecekmi? Ben şahsen beğendim. Oldukça al benili duruyor. Sedanı'da, station'da, hatcback'de çok güzel.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Şimdi merak ettim, diyorlardı ki 2008'de hatta MArt gibi yeni Focus çıkacak diyorlardı. Acaba dedikleri Focus bumudur? Yani bu yeni Focus bir kaç yıl daha gidecekmi? Ben şahsen beğendim. Oldukça al benili duruyor. Sedanı'da, station'da, hatcback'de çok güzel.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım tabiki bu.
    Yaklaşık 2011 e kadar bu araç piyasada satılır sonra yeni kasası çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 19 Şubat 2008; 13:30:43 >

Orijinalden alıntı: acr

Arkadaşım tabiki bu.
    Yaklaşık 2011 e kadar bu araç piyasada satılır sonra yeni kasası çıkar.

Alıntıları Göster
    Bu zaten güncel modelin makyajlısı 3 - 4 sene içinde max. yeni kasa çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absinthe*

Bu zaten güncel modelin makyajlısı 3 - 4 sene içinde max. yeni kasa çıkar

Alıntıları Göster
    Teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar. Güncel Focus'da güzeldi ama bu daha al benili duruyor.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2018 Yeni KASA Ford Focus
    8 yıl önce açıldı
    2006 Vectra makyajlı kasa ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar. Güncel Focus'da güzeldi ama bu daha al benili duruyor.

Alıntıları Göster
    yav anlamıyorum öncelerden araçların kasaları bayabi uzun zamanda değişirdi şimdi çok kısa zamanda değişiyor.sen şimdi 2007 model arba alıyosun yeni kasa diye 1 yıl sonra yeni kasa

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan

yav anlamıyorum öncelerden araçların kasaları bayabi uzun zamanda değişirdi şimdi çok kısa zamanda değişiyor.sen şimdi 2007 model arba alıyosun yeni kasa diye 1 yıl sonra yeni kasa

Alıntıları Göster
    yeni ford focus bu ay sonu bayilere geliyomus arkadaslar Ankaradayım tur oto dan örendim..fiyatlar galiba 34 den baslıcakmıs ghıa modeli gitmiş yerine tıtanıum gelmiş.2 secenek var titanıum ve trend..dizel motorlarda degişiklik yok ama benzinli motor sanırım degişmiş..

Orijinalden alıntı: volkaaan06

yeni ford focus bu ay sonu bayilere geliyomus arkadaslar Ankaradayım tur oto dan örendim..fiyatlar galiba 34 den baslıcakmıs ghıa modeli gitmiş yerine tıtanıum gelmiş.2 secenek var titanıum ve trend..dizel motorlarda degişiklik yok ama benzinli motor sanırım degişmiş..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

yeni focus ankarada tan oto ve otokoç ta var

• quote:

Orijinalden alıntı: volkaaan06

Alıntıları Göster
    quote:

Ghia kalktıysa titanıum ghia ile aynı özel donanıma mı sahip bilgin var mı

'''Focυѕ тαкıмı'''

SeRSeRi

::::E30::::

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT

quote:

Ghia kalktıysa titanıum ghia ile aynı özel donanıma mı sahip bilgin var mı

Alıntıları Göster
    station wagon çok dehşet duruyor

'''Focυѕ тαкıмı'''

SeRSeRi

• quote:

station wagon çok dehşet duruyor

Alıntıları Göster
    sedanı berbat olmuss

Orijinalden alıntı: canceylan

Alıntıları Göster
    kesınlıkle katılıyorum aracı sıfır alırken zaten epey kazık alıyoruz sonrada yenı kasa dıyınce hooopp araba 1 yılda eskı kasa oluyor kımse almak ıstemıyor

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1646

sedanı berbat olmuss

Alıntıları Göster
    Güzel güzel sedanı da güzel...

Ama ne gariptir ki herkes az yaksın diye geliştiriyor motor teknolojisini bizim Ford çok yakması için uğraşıyor galiba...

Yukarıda linki verilen PDF formatındaki broşürden baktım da Şehir içi: 10,6 litre yazıyor... Oha ve de BAN bunlarda görsel ifadeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: xenox

Ama ne gariptir ki herkes az yaksın diye geliştiriyor motor teknolojisini bizim Ford çok yakması için uğraşıyor galiba...

Yukarıda linki verilen PDF formatındaki broşürden baktım da Şehir içi: 10,6 litre yazıyor... Oha ve de BAN bunlarda görsel ifadeleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xenox

adamlar güçü ve yakıtı arttırıyor ama ford bu belli olmaz ne yapacağı herşey ford için

'''Focυѕ тαкıмı'''

SeRSeRi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xenox

adamlar güçü ve yakıtı arttırıyor ama ford bu belli olmaz ne yapacağı herşey ford için

Alıntıları Göster
    4 ileri otomatik vitesli 1.6 benzinli bir arabadan ne beklenirki gayet normal bir tüketim değeri
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

4 ileri otomatik vitesli 1.6 benzinli bir arabadan ne beklenirki gayet normal bir tüketim değeri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Yahu o otomatik vites olanmış sahi... Ben de hakikaten yuh demiştim. VCT şanzıman otomatik vites değil mi ama? Broşür kafamı karıştırdı. Bir de önce manuel olan mı yazılır, otomatik olan mı? Neyse bahanem çok...

Değerler şöyle:

Şehir içi: 8,7
    Uzun yol: 5,4
    Ortalama: 6,6

• quote:

Orijinalden alıntı: xenox

quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Yahu o otomatik vites olanmış sahi... Ben de hakikaten yuh demiştim. VCT şanzıman otomatik vites değil mi ama? Broşür kafamı karıştırdı. Bir de önce manuel olan mı yazılır, otomatik olan mı? Neyse bahanem çok...

Değerler şöyle:

Şehir içi: 8,7
    Uzun yol: 5,4
    Ortalama: 6,6

Alıntıları Göster
    1.6 100lük motoru manuel getirmemişler o yüzden de ilk başa onu yazmışlar otomatik olarak en zayıf motor olduğu için. vct otomatik değil heralde cvt ye benzettin:)
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Alıntıları Göster
    çıksın çıksın yeni kasa.. öncekilerin piyasası ölür .. orta direklere araba çıkar..

yeni kasa yapıp duran markalar ikinci elini öldürüyolar arabalarının farkında değiller.. ikinci eli değer kayneden markaya çok fazla ilgi olmaz..

İman, insanı insan eder; belki, insanı sultan eder. öyle ise, insanın vazife-i asliyesi iman ve duadır.

• 
Sayfa: 1234...251...504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.