Şimdi Ara

Ford Focus için yardımlarınızı bekliyorum ? (yanlıs yerdi dogru yere acıyorum konuyu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakın bir zamanda ford focus tdci arac almayı dusunuyorum, aklımda ise 2008 sedan ve yeni kasa olan 2009 model var elımdekı yaklasık tutar ise ; 32.000 civarında max. yenı yada bır öncekı kasa ıle arasındaki + ve - ler nelerdir ? son olarak focusların (1.6 dizel) yakıt tüketimi nedir? simdiden teşekkür ediyorum herkese ..

• öncelikle çok doğru bir tercih yapmışsın. ben de 2007 si var. makyajlı kasanın dişı makyajsız kasanın içi daha güzel bana göre. makyajlı kasanın temizini 32 ye bulman zor. donanım olarak ghia da sürücü koltuğu elektriklidir, titanium da manueldir. başka fark yok bildiğim kadarıyla. yakıt olarakta iyidir. yoğun şehir içi trafiğinde 8-9 arası yakarsın. şehir dışı sabit 90 la gidersen 3.7-3.8 yakıyor 110-120 değişken gidersen 4.5-5 yakar. yani ortalama 6 yakıyor diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

öncelikle çok doğru bir tercih yapmışsın. ben de 2007 si var. makyajlı kasanın dişı makyajsız kasanın içi daha güzel bana göre. makyajlı kasanın temizini 32 ye bulman zor. donanım olarak ghia da sürücü koltuğu elektriklidir, titanium da manueldir. başka fark yok bildiğim kadarıyla. yakıt olarakta iyidir. yoğun şehir içi trafiğinde 8-9 arası yakarsın. şehir dışı sabit 90 la gidersen 3.7-3.8 yakıyor 110-120 değişken gidersen 4.5-5 yakar. yani ortalama 6 yakıyor diyebiliriz

evet tsk ederim cevap için, bugun ford bayısıne gıdıp 2.el olarak baktım bir tane collection hb vardı sonra yıne bır tane daha collectıon sedan vardı 34 plaka 40 küsür fiyat yazıyordu. yanı bır ford alayım dedim dunyanın fıyatını soyluyorlar 2012 modellerınede baktım cok fazla aracta modıfıye var gıbı geldı. onların fıyatı ıse 54.000 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.