Şimdi Ara

Ford Focus Collection NB TDCİ mı? Yoksa Ghia NB TDCİ mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yıl sonu indirimlerinden yararlanıp yeni bir araç almayı düşünüyorum. Ford Focus'ta karar kıldım. Ancak Focus'un Collection Sedan TDCİ mi yoksa Ghia Sedan TDCİ mi alacağıma tam karar vermiş değilim.
    Ford Focus Ghia'da Collection'a ek olarak :
    1. Radyatör çerçevesi - krom kaplama
    2.205/55 lastikler - 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar
    3. Elektrikli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    4. Güneş gözlüğü haznesi
    5.Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima
    6. Yağmur sensörü
    7. Otomatik yanan farlar
    8. Gecikmeli sönen ön farlar
    9. Otomatik kararan iç dikiz aynası
    10. Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi
    11. Soğutmalı torpido
    12. Direksiyondan kumandalı Sony radyo/CD/MP3 çalar
    13. Sürücü ve yolcu koltuğunda ayarlanabilir bel desteği
    14.Torpidoda portatif müzikçalar bağlantı soketi
    15. Arka kapıya entegre güneşlikler
    16. Ön ve arkada yan hava perdeleri
    17. Alarm
    Özellikler mevcut. Aracı 7-8 yıl gibi uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Sedan ve Dizel olmasını istiyorum. 20.000 YTL peşin gerisi kredi olacak. Ancak tabi Ghia olursa fiyatı Collection 'a göre en fazla 4.000-5.000 YTL fazla olacak. Sizce krediyi biraz daha fazla çekip Ghia almak mı daha mantıklı yoksa daha az kredi çekip Collection mu almak? Yada 2007-2008 model düşük kilometredeki 2. el bir Ghia almak mı? Sizin fikirlerinbize ihtiyacım var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 7 Ekim 2007; 21:31:24 >

• 2008 Model Focus Ghia'larda kullanılan makyajlanmış yeni ses sistemi ve klima.

• bence bekle focus makyajı da yesin ondan sonra al ama makyajlısı yeni yılı geçer diyorlar bilmiyorum ben de tam olarak ama ghia
  • Ewt yakın bir tarihte makyajlısı gelecek. Açıkçası ben makyajlısını pek beğenmedim, şimdiki kasa daha hoş görünüyor gözüme. Ayrıca makyajlıların fiyatı şimdiki fiyatlardan daha fazla olur diye tahmin ediyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: oznklckp

bence bekle focus makyajı da yesin ondan sonra al ama makyajlısı yeni yılı geçer diyorlar bilmiyorum ben de tam olarak ama ghia
  • valla bana sedan focus şirket arabasıymış gibi geliyor..eğer bagaj ihtiyacın fazla yoksa hb al..
  • İlk başta HB düşünüyordum ama aracı uzun süre kullanacağım için şimdi olmasa bile ileride mutlaka bagaja ihtiyacım olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: birkn

valla bana sedan focus şirket arabasıymış gibi geliyor..eğer bagaj ihtiyacın fazla yoksa hb al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

İlk başta HB düşünüyordum ama aracı uzun süre kullanacağım için şimdi olmasa bile ileride mutlaka bagaja ihtiyacım olacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: birkn

valla bana sedan focus şirket arabasıymış gibi geliyor..eğer bagaj ihtiyacın fazla yoksa hb al..

o zaman sedan daha mantıklı bir de focus almakla iyi bir karar vermişsin bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sound of Freedom -- 7 Ekim 2007; 23:47:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON FR MI DİZEL STYLE MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sedan
  • Bana kalırsa Ghia almak daha mantıklı..
  • bence hb ghia focusu yeniden düşün . bagaja her zaman ihtiyaç olmayak , tatillerde birer çanta olsa kişi başı çok rahat olur bu sınıfta hb araçlar daha keyifli vede bence daha hoş görünüme sahip . eğer gerçekten bagaj sorunun olacağını düşünüyosan sedana bak ama bendende farklı bir alternatif olsun hb vede port bagaj olsun daha iyi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 7 Ekim 2007; 22:51:37 >
  • Eğer uzun süre kullanacaksanız ghia
    nedeni:
    Her ghia gördüğünüzde iç geçirmemek için
  • İşte bende onu düşünüyorum. Collection alsak her ghia gördüğümüzde ahha ahh diyeceğiz
    quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Eğer uzun süre kullanacaksanız ghia
    nedeni:
    Her ghia gördüğünüzde iç geçirmemek için
  • Kredi kullanıcaksan Collection daha fazla faiz verme bankaya Collectionda gayet yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Arkadaşlar yıl sonu indirimlerinden yararlanıp yeni bir araç almayı düşünüyorum. Ford Focus'ta karar kıldım. Ancak Focus'un Collection Sedan TDCİ mi yoksa Ghia Sedan TDCİ mi alacağıma tam karar vermiş değilim.
    Ford Focus Ghia'da Collection'a ek olarak :
    1. Radyatör çerçevesi - krom kaplama
    2.205/55 lastikler - 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar
    3. Elektrikli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    4. Güneş gözlüğü haznesi
    5.Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima
    6. Yağmur sensörü
    7. Otomatik yanan farlar
    8. Gecikmeli sönen ön farlar
    9. Otomatik kararan iç dikiz aynası
    10. Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi
    11. Soğutmalı torpido
    12. Direksiyondan kumandalı Sony radyo/CD/MP3 çalar
    13. Sürücü ve yolcu koltuğunda ayarlanabilir bel desteği
    14.Torpidoda portatif müzikçalar bağlantı soketi
    15. Arka kapıya entegre güneşlikler
    16. Ön ve arkada yan hava perdeleri
    17. Alarm
    Özellikler mevcut. Aracı 7-8 yıl gibi uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Sedan ve Dizel olmasını istiyorum. 20.000 YTL peşin gerisi kredi olacak. Ancak tabi Ghia olursa fiyatı Collection 'a göre en fazla 4.000-5.000 YTL fazla olacak. Sizce krediyi biraz daha fazla çekip Ghia almak mı daha mantıklı yoksa daha az kredi çekip Collection mu almak? Yada 2007-2008 model düşük kilometredeki 2. el bir Ghia almak mı? Sizin fikirlerinbize ihtiyacım var....

1-Krom sonradan kaplatabilirsin
    2.Collectionda da jant var
    3. Sadece bir kez ayarlıyosun, eğer sadece sen kullanıyosan, sonra çok lüzumlu değil.
    4. Evet hoş bir hazne ama şart değil
    5. Düz klima da idare eder
    6. Hiç kullanmadım, camı çizebilir diye
    7. Otomatik yanan farlara bayılıyorum
    8. Hiç kullanmadım
    9. Güzel ama şart değil. Bi tık yaparsın olur biter
    10. Koltuk dayanağı sonradan alınabilir. Alışınkanlık yapıyor
    11. Hiç kullanmadım ama uzun yolda işe yarayabilir
    12. Mp3 çalar güzel gerçekten ama ipod falan bağlayabilirsin sonradan icabında. Ama konsola kattığı görüntü muhteşem, dijial klima ile beraber
    13. Hoş bir ayrıntı
    14.Collectionda var mı bilmiyorum
    15. Cam filmi çekersin gerek kalmaz
    16. Collectionda hava perdesi yok mudur. Bu baya önemli birşey, hayat kurtarıcı yandan çarpmalarda.
    17. Alarm yok. Yalan

• Bütçenizi aşırı sarsmayacaksa Ghia alın,ilerde aklınız kalmasın :)

Bir de bu araçlar için aldığınız son fiyatları yazabilirseniz herkes faydalanmış olur
  • Ford Focus Collection NB TDCİ için 39.000 YTL
    Ford Focus Ghia NB TDCİ için 42.500 YTL

Birde arkadaşlar düşük kilometrede 2006 -2007 Model Ghia TDCİ alma fikri nasıl? Sonuçta ortalama 5.000 YTL karım olur. Ancak ikinci elde benzinli olsa hiç düşünmemde, dizel ikinci el alırken insan düşünüyor acaba nasıl yakıt kullanıldı? Belki Otokoç'tan ikinci el bir Ghia TDCİ almak daha mantıklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 8 Ekim 2007; 0:45:25 >
  • bende hb var ghia çok memmunum kalitesi tartışılmaz bir ford yetrkili servisde çalışan mekanik müdür arkadaşım bana hb al rahat satarsın demiş di ayrıca sedanlarda bagaj kısmında stabilize yollarda çok tıkırtı geliyormuş bunu serviden öğrendim focuslar genelde çok iyi arabalar fakat kullanılan iç malzeme genelde plastik aksamdan oluşuyor bu aksamlarda fazlasıyla deforme olup stabilize yollarda ses yapıyor gerçi şimdi bütün otomobil firmaları maaliyetden kısmak için bu yolu tercih ediyor ama focuslarda biraz fazla var hele benim gibi titiz iseniz sürekli servise gidersiniz ayrıca hb hiçde küçümsenecek bagaj hacmi yok bence çok yeterli hele benim gibi çocuklu aile iseniz idare eder
  • ben şahsuvaroğlundan 2006 model hb ghia aldım aldığımda 15000 de idi şimdi 25000 de ben 31,000 ytl ye ( galiba biraz fazla ödedim ) aldım şimdi satmayı düşünüyorum araç full ev almayı düşündüğüm için satacağım km de 250 ytl yakıyor benzinli
  • ikinci el ghia mantıklı gibi geliyor ama sıfır araba alırken firmaların kullandırdığı kredi faizi daha düşük olur bi bak arada fazla oynamıyorsa olabilir az km yapmış garanti kapsamında bir ikinci el işini görür yeni ses sistemi ve klima konsoluda çok şık olmuş boşver collection'ı illada ghiaolsun
  • jant ve sis farı collectionda da var. Dolayısı ile, eğer aracın dış görünüşü senin için önemli ise, collection işini görür. Dışardan pek fark yok. İç donanım olarak fark var esas olarak. Eğer aracın iç görünümü daha önemliyse senin için, ghia farklı tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.