Şimdi Ara

ford focus cmax ailesi hk. bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ford focus cmax ailesi hk. bilgi aktarabilicik arkadaşların önerilerini bekliyorum.

• Arama özelliğini kullanırsan birçok başlık bulabirsin.
  • Bizim akrabada C-Max 1,6TDCI Ghia var. Arabayla sinop'a gittik 4 kişi, çok rahat ettik. Çok fonksiyonel bi araç arka ortadaki koltuğu yatırıp kenarlardakini çapraz içeriye doğru itince inanılmaz bi diz mesafesi oluyo. Bi çok yerinde gözleri olan, fazla ışıklı ki biz motoru hiç çalıştırmadan 4-5 saat mp3 dinledik aküyü bitirdik Arabanın her tarafından ışıklar yanıyo hoş gözüküyo.

Kullanması çok rahat, yol tutuş süper. Cruise control denen meretle geredeye kadar başta 180e sabitledik ama çok yakınca 160a düştük sanki 50 ile gidiyomuşuz gibi geldi. Yani uzun yol konforunda kimse eline su dökemez (sınıfında) Sağlam bi araç, tam aileler için

Yalnız açık renkler arabayı çok hantal gösteriyo, koyu renkler tercih edilmeli

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bizim akrabada C-Max 1,6TDCI Ghia var. Arabayla sinop'a gittik 4 kişi, çok rahat ettik. Çok fonksiyonel bi araç arka ortadaki koltuğu yatırıp kenarlardakini çapraz içeriye doğru itince inanılmaz bi diz mesafesi oluyo. Bi çok yerinde gözleri olan, fazla ışıklı ki biz motoru hiç çalıştırmadan 4-5 saat mp3 dinledik aküyü bitirdik Arabanın her tarafından ışıklar yanıyo hoş gözüküyo.

Kullanması çok rahat, yol tutuş süper. Cruise control denen meretle geredeye kadar başta 180e sabitledik ama çok yakınca 160a düştük sanki 50 ile gidiyomuşuz gibi geldi. Yani uzun yol konforunda kimse eline su dökemez (sınıfında) Sağlam bi araç, tam aileler için

Yalnız açık renkler arabayı çok hantal gösteriyo, koyu renkler tercih edilmeli

uzun yol konforunda kimse eline su dökemez(sınıfında)

o parantez içi yazdıklarınıi bir kaldır istersen.

caddy daha iyi diyecektin ama parantezle idare etmişin

• Akincl biraz abarttın sanırım rahatsız olmaya başladım.

Büyük ihtimalle benden yaşça da büyüksün. Saygısızlık ve terbiyesizlik etmek gibi bir şey düşünmüyorum.

Ayrıca farklı konularda şakalaştığımız ve en fazla 3-5 mesajda kalan olayları sakız gibi uzatmaya son vermeni rica ediyorum.

Bu arada C-Maxin yol konforunda sınıfında en iyi dememden kastım kimi sazanların atlayıp BMW Mercedes olayına girmelerini engellemek.

Anlayana..

Saygılarımla
  • şaka olduğunu anlamışsın ,o zaman problem yok canım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.