Şimdi Ara

Ford Focus C Max Titx Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun bir arayış araştırma ve karar verme sürecinin sonunda bir ay kadar önce ailem için en uygun araba olan 2009 model C Max Titx aldım

araba aldığımda henüz 56.000 km de idi şuan 58.000 km de aracın bütün bakımları Ford Yetkili servisinde yapılmış ve garanti süresi ekstra olarak 1 yıl daha uzatılmış

size 2 sorum olacak

1 Kitapçıklardan ve servis faturalarından gördüğüm kadarı ile arabanın yaklaşık 500 km sonra bakıma girmesi gerekiyor motor yağı seçiminde kararsız kaldım

Servis yazın farklı kışın farklı motor yağı kullanmış 1.6 TDCI için en uygun motor yağı hangisidir. Hangisini kullanmam gerekir

2 Araba halen garanti kapsamında olduğundan illa yetkili servise götürmem icap edermi adam her servise girmede (rutin bakım) 600-TL nin altında çıkmamış

https://www.fordayedekparca.com/y.focus-c-max-1,6-tdci-yag-bakim-seti-aluminyum-mazot-filtresi-ile--fiyati.html?urun_id=9&tab_id=3

yukarıda yer alan siteden bu bakım ürünlerini alıp dışarıda yaptırtsam yarın bir gün sıkıntı yaşarmıyım veya sizin öneriniz nedir.

• Yetkili servisten şaşmamanızı tavsiye ederim. İlerde çıkabilecek sorunlarda en azından muhatap alabileceğiniz bir kuruluş olacak karşınızda. Fiyatları daha yüksek, haklısınız. Ama sanayide otomobilden anladığını iddia edip anlamayan o kadar çok usta var ki. Yeni nesil araçların katiyen yetkili servislere gitmesinde fayda görüyorum. Yetkili serviste yenilediğiniz parçalar da garanti altında oluyor sonuçta. İleride çıkabilecek sorunlarda da meblası yüksek tutan durumlarda servisler güzel indirimlerde bulunabiliyor fabrika desteği ya da iyi niyet göstergesi olarak.
  • Bu konuda haklısınız ancak yetkili servisler gerçekten çok uçuk fiyatlar çekiyor adam yerine konmadığınız bekletildiğiniz

açık motor yağı kullandıkları kapalı içinde fark aldıkları cabası oysa benim götürmeyi planladığım Ercanlar Bosch Servis (Ankara)

hem açık motor yağı kullanmıyor hem yetkili servis kalitesinde özel servis hizmeti sunuyor. Yinede kararsız kaldım

• Bir şey daha sormak istiyorum adını bilmiyorum nette de bulamadım bagaj ve iç kabini ayıran parçanın üstüne ağır bir cisim konulması üzerine bu parça kırılmış

bunu nereden bulabilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Bir şey daha sormak istiyorum adını bilmiyorum nette de bulamadım bagaj ve iç kabini ayıran parçanın üstüne ağır bir cisim konulması üzerine bu parça kırılmış

ford cmax pandizot diye aratabilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Bir şey daha sormak istiyorum adını bilmiyorum nette de bulamadım bagaj ve iç kabini ayıran parçanın üstüne ağır bir cisim konulması üzerine bu parça kırılmış

ford cmax pandizot diye aratabilirsin....

Teşekkürler
  • Benim de merak ettiğim konu bu. Mekanik parçalar için servis daha iyi ama yağ değişimi filtre değişimi gibi kendimizin bile yapabileceği rutin bakımlar için servise o kadar para vermek çok mantıklı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayirli ugurlu olsun,takip
  • Garantisi dolana kadar sıkın dişinizi derim.Ne olur ne olmaz,olur bir aksilik,garantiden yararlanabilirsiniz.Süre dolunca özel servisleri rahatlıkla kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.