Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
27
Favori
862.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord of the Potatoes

Evet beyler..Cmaxinde otosanın bu resmi tavan rayı olan veya bu tavan rayını taktırmayı düşünen var mı? KDV dahil 175 YTL idi.

O tamponlardaki barlar falan çok çikin ama tavan rayı fena değil. Ne dersiniz? Montaj için 1-1.5 saat sürüyor dediler bana.

Ford Focus C-Max

ben e.ü. hastahanesinde buna benzer bi araba gördüm onun ön tamponu hoşuma gitti
  • Bir aksilik olmazsa C-Max'imiz yerın teslim alıyorum.
    Heyecanımı sizinle paylaşayım dedim.
  • Hayırlı ugurlu olsun, Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Nacizane bir öneri, aracı teslim almadan önce gün ışığında ve aceleye getirmeden her tarafını iyi bir gözden geçirin. Boya ve kaportasını detaylı inceleyin. Malumunuz gemilerle ve tırlarla gelirken başına birşeyler gelmiş olabilir. En ufak bir tedirginliğinizde ya aracı teslim almayın ya da düzeltilmiş hasar sizin için kabul edilebilir bir seviyede ise fiyat indirimi isteyin. Aracın tüm fonksiyonlarını yetkili servis elemanı ile teker teker test etmeyi unutmayın, acele edip geçiştirmeyin. Çünkü ford bayiileri araçları baştan sağma kontrol ediyor. Dolayısı ile aracınızla daha eve gelmeden tekrar geri dönebilirsiniz. Ford Otosan aracın orjinal paspaslarının dışında 1 takım daha paspas hediye ediyor, eğer yoksa mutlaka isteyin. Ayrıca ilk yardım çantalarını birçok bayii kendisi temin ediyor, vermezlerse mutlaka diretin.Bunlar çok sık karşılaşılan durumlar olduğu için dile getirdim. Tekrar hayırlı olsun.

• bir c-max i ancak üstteki c-max kadar rezil edebilrisiniz heralde... geçen buna benzer bi tane gördüm tiksinç olmuş...tavan raylarına bişey demiyorum ama o demirler ne öyle yaa
  • MZ,
    İyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkürler.

04.03.2006 saat:14.30' da aracı teslim aldık.
    Teslimat bilgi ve ilgileri yetersizdi.
    Ama bu forum sayesinde gayet bilgili olduğum için çok takmadım.
    2 takım paspas ve ziebart koltuk koruma dışında bir hediye vermediler.
    Yangın tüpüm ve ilkyardım çantam eski arabamdan kalma olduğu için çok üstlerine gitmedim.
    Fatura başta olmak üzere,servis kitabı ve en önemlisi kullanım klavuzu vermediler.Bir hafta sonra vereceklermiş!!!!
    Bayii ile ev arası 15 km olduğu için bayağı arabamı kullandım.Ama ilk izlenimlerim pazar gündüz kullanımda daha efektif olur.
    Bu arada bilmeyenler model:C-max-ghia-TDCİ-CVT ve siyah renk(içi bej)
    Görüşmek üzere.
  • hayırlı olsun bende senin arabanın düzüne sahibim ve sana şu zamandan sonra zorlukların başladığını belirteyim sık sık yıkatacaksın arabanın içi kirlenecek arabayı fazla yıkatmaktan seninkide şu an benim arabada olduğu gibi yıkamadan oluşan çizikler olacak...moralin bozulmasın ama her türlü zorluğa karşı yine siyah yine bej diyorum çünkü arabanın kalitesini ortaya çıkan uyum bu şekilde oluyo bence... bu arada arabana hemen boya koruma attır benimki gibi olmaz o zaman...ben hala attıramadım...
  • Kayseri Metinler Ford Servisinde Bu Tavan Rayı için 150 YTL demişlerdi . bilginize.
    bende taktırmayı düşünüyorum sadece tavan teranesi yakışıyor bu arabaya .

quote:

Orjinalden alıntı: yusufk

quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Potatoes

Evet beyler..Cmaxinde otosanın bu resmi tavan rayı olan veya bu tavan rayını taktırmayı düşünen var mı? KDV dahil 175 YTL idi.

O tamponlardaki barlar falan çok çikin ama tavan rayı fena değil. Ne dersiniz? Montaj için 1-1.5 saat sürüyor dediler bana.

Ford Focus C-Max

ben e.ü. hastahanesinde buna benzer bi araba gördüm onun ön tamponu hoşuma gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: ggbyt

selam c-maxciler.bende bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum ve siz kullanıcıların fikirlerinden yaralanıyorum.Ancak geçen salı gün araccın test sürüşüne gittiğimde sol taraftaki A sütunu özellikle sola dönüşte beni çok zorladı.Sol tarafımı kavşaktan sola dönüyordum bir ara hiç görmedim diyebilirim.bu durum bende ciddi tedirginlik yarattı.ben aracı ilk deffa kullanıyorum.tabi zamanla alışma olabilir ama siz ne dersiniz bu durum sizide zorluyormu nerdeyse aracı almaktan vazgeçtim diyebilirim.görüş problemi ciddi bir sorun bana göre özellikle şehir içinde. birde benim şöyle bir düşüncem var teknik konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar belki .diyorum ki basketbol potaları şeffaftır bilirsiniz arkadaki seyirciler görsün diye.araçlardaki bu A sütunu şeffaf yapılamaz mı görüşü engellememek için ?

tüm mpv lerde bu sorun var..daha önce meriva kullanıyordum..ondada biraz daha fazla vardı..ama alışılıyor..no problem

• Abi bu siyah c-max ne tatlı olmuş yahu. Ben bu aracı pek beğenmezdim ama şu fotoğraf fikrimi değiştirdi. Hem tavan hem tamponlar müthiş gözüküyor. Siyah olması da ayrı bir karizma. Acaba kapı kollarınıda metalik yapabilir miyiz ? Yan ve arka camlara birde film çektirince al sana cillop gibi araba.
  • Bu arada bizim arkadaşın aracın arka silecek bozuldu. Ne su fışkırtıyor nede çalışıyor. Araba daha 8 günlük
  • Arkadaşlar bu basamaklar filan çok dandik. Baran aksesuarın. içleri de boş zannedersem. Ayrıca arabayı bayağı bir alçalttığı için vurup kırma ihtimaliniz çok yüksek. Belki o basamaklardan Transit Connectlerde görmüşsünüzdür. Çoğu kırık, çünkü basmaya gelmiyor.

Tavan barı da yapıştırma olması lazım. Onun için o kadar uzun sürer. Herhangi bir nedenden dolayı çıkartacak olursanız boyanız kalkar.
  • pegasuss,

Aracı teslim alırken ziebart koltuk koruma verdiler.Bir ay içinde kullanmam gerekiyor.
    Koltuk için zieabart'a gidince boya koruma olayınada girmeyi düşünüyorum.
    Ayrıca iyi dileklerin için teşekkürler.
  • Bu arada C-Max ilk izlenimlerim:

Dün yeni C-max'im ile 20 km. yol yaptım.İlk yola çıktığımda 100 km'de 20 lt yakacağımı söyleyen bilgisayar dönerken bunu 15'e düşürdü(hala çok yüksek biliyorum)
    Ya ben sağırım ya da araba gerçekten sessiz.
    Direksiyon müthiş yumuşak.(Ehpas)
    Yol tutuş,hızlanma,fren harika.
    Hele müzik sistemi ve sun-roof apayrı olaylar.

Sonuç:Focus C-Max tavsiye olunur.
  • Herkese selamlar,

Focusla ilgili topikce park sensörünün ekranlı olduğunu okumuştum bir arkadaşımız yazmıştı. Benim aracımda park sensörü var ama ekran yok. Normalmidir. ?

Bu arada c-max le ilgili bir kaç not düşmek istiyorum.

Arabam henüz 500 km de depoyu boğazına kadar doldurtarak, istanbul içinde ve silivri arasında dolaştım 178 km yol yaptım tekrar depoyu doldurduğumda 30 ytl mazot aldı. Hesapladım 168 ykrş yakmış 5000-6000 km arasında fazla yaktığını biliyorum, ben buna bile razıyım aslında, araba inanılmaz keyifli hiç inmek istemiyorsunuz, yol tutuş sürüş ses sistemi vs herşey çok iyi yanlız beğenmediğim iki husus var. cruise control geceleyin ışıksız olduğu için gözükmüyor ışıklı yapılabilirdi. Birde arabanın sol camından rüzgar sesi geliyor. Bu önemsiz ama ufak detaylarda giderilirse çok daha iyi olur.

Tavan rayı yakışmış düşüne bilirim araştırabileceim link vs varmı.?

• Kazasız - Belasız kullanman dileğiyle . Hayırlı olsun...
  • EGELİFE;

BU ARACI ALAYIMMI SIRF GÖRÜŞ PROBLEMİ YÜZÜNDEN ALAMIYORUM.ARACI BİR DEFA KULLANDIM TEST SÜRÜŞÜNDE 5 DAKKA VE BİRKEZ KAVŞAKTAN DÖNDÜM SOLA BİR AN SOL TARAFIMI HİÇ GÖREMEDİM VE ÇOK TEDİRGİN OLDUM ZAMANLA ALIŞILIYORMU YADA SEN BÖYLE BİRŞEY YAŞADINMI VEYA BU KONUDA NE SÖYLERSİN ŞUANA KDARKİ KULLANIM TECRÜBELERİNE GÖRE DOSTUM. BAŞKA BU ARAÇLA İLGİLİ HİÇBİR TEREDDÜTÜM YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggbyt -- 6 Mart 2006; 11:07:35 >
  • Aracın hayırlı olsun egeliefe tekrar sorunsuz kullanman dileğiyle

quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

Bu arada C-Max ilk izlenimlerim:

Dün yeni C-max'im ile 20 km. yol yaptım.İlk yola çıktığımda 100 km'de 20 lt yakacağımı söyleyen bilgisayar dönerken bunu 15'e düşürdü(hala çok yüksek biliyorum)
    Ya ben sağırım ya da araba gerçekten sessiz.
    Direksiyon müthiş yumuşak.(Ehpas)
    Yol tutuş,hızlanma,fren harika.
    Hele müzik sistemi ve sun-roof apayrı olaylar.

Sonuç:Focus C-Max tavsiye olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorius

Herkese selamlar,

Focusla ilgili topikce park sensörünün ekranlı olduğunu okumuştum bir arkadaşımız yazmıştı. Benim aracımda park sensörü var ama ekran yok. Normalmidir. ?

Bu arada c-max le ilgili bir kaç not düşmek istiyorum.

Arabam henüz 500 km de depoyu boğazına kadar doldurtarak, istanbul içinde ve silivri arasında dolaştım 178 km yol yaptım tekrar depoyu doldurduğumda 30 ytl mazot aldı. Hesapladım 168 ykrş yakmış 5000-6000 km arasında fazla yaktığını biliyorum, ben buna bile razıyım aslında, araba inanılmaz keyifli hiç inmek istemiyorsunuz, yol tutuş sürüş ses sistemi vs herşey çok iyi yanlız beğenmediğim iki husus var. cruise control geceleyin ışıksız olduğu için gözükmüyor ışıklı yapılabilirdi. Birde arabanın sol camından rüzgar sesi geliyor. Bu önemsiz ama ufak detaylarda giderilirse çok daha iyi olur.

Tavan rayı yakışmış düşüne bilirim araştırabileceim link vs varmı.?

park sensörü iki haldede satılıyor tercihine bağlı problem yok

• surucu iyi dileklerin için tşk.Sizlerin katkısıyla araç seçmem kolaylaşmıştı.Herkese tşk.'ler...

ggbyt,aracı sadece cumartesi ve pazar 15+20 km. kullandım.O A sütunu beni henüz rahatsız etmedi ve zorlamadı.Ayna kontrolü ile arkamı yanımı rahat gördüm.
    Ama benim tecrübem çok az.
    Yine de C-Max'i tavsiye ederim.
  • Herkes niye sus-pus?

İş-güç mü?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.