Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.710
Cevap
28
Favori
855.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lord of the Potatoes

    .....
    Arabasında bebek veya çocuk taşıyan (çukulata , yemek yiyen, kusan vs ) bej alırken iki kez düşünsün. Son olarak aytozunda iç mekan gri-siyah oluyor sanırım, bej olamıyor..


    oluyo
    hatta güzel oluyo
  • Ok.
    Dışı aytozu içi de siyah olsun süper olsun.
    :))
  • arkadaşlar motor kapağını açınca alarm ötmüyomuydu
  • Aracın kapıları kilitliyken açarsan devreye giriyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: yusufk

    arkadaşlar motor kapağını açınca alarm ötmüyomuydu

  • bu gün denedim bir iki kere çalmadı neden olabilir
  • LORD OF THE POTATOES

    abi o deri döşemenin aslı var mı gerçekten???yani ısıtma da koyabiliyorlarmış diyosun cidden tam fiyat ne kadar olur???bi de adresi falan var mı bari???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasuss -- 23 Şubat 2006 20:59:05 >
  • selam c-maxciler.bende bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum ve siz kullanıcıların fikirlerinden yaralanıyorum.Ancak geçen salı gün araccın test sürüşüne gittiğimde sol taraftaki A sütunu özellikle sola dönüşte beni çok zorladı.Sol tarafımı kavşaktan sola dönüyordum bir ara hiç görmedim diyebilirim.bu durum bende ciddi tedirginlik yarattı.ben aracı ilk deffa kullanıyorum.tabi zamanla alışma olabilir ama siz ne dersiniz bu durum sizide zorluyormu nerdeyse aracı almaktan vazgeçtim diyebilirim.görüş problemi ciddi bir sorun bana göre özellikle şehir içinde. birde benim şöyle bir düşüncem var teknik konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar belki .diyorum ki basketbol potaları şeffaftır bilirsiniz arkadaki seyirciler görsün diye.araçlardaki bu A sütunu şeffaf yapılamaz mı görüşü engellememek için ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pegasuss


    LORD OF THE POTATOES

    abi o deri döşemenin aslı var mı gerçekten???yani ısıtma da koyabiliyorlarmış diyosun cidden tam fiyat ne kadar olur???bi de adresi falan var mı bari???


    otopolde bile var ısıtmalı koltuk altlıkları var 75 YTL. çakmaktan enerji alıyor 3-4 dakikada 38 dereceye geliyor. Bunu içeri koyup bile yapabilirler.

    Son gittiğimde servis müdürü söylemişti deri yaptırırız çok kaliteli istiyorsan 2.500 , vinlex istersen 500 e bile olur. Şöyle işi yara bişey 1 tekliğe malolur demişti. Şimdilik düşünmediğimden ayrıntı sormadım..
  • ggbyt ,

    Eğer C-max'den vazgeçmezsen aldığın fiyat ve donanımını bildirebilir misin?
    Ben ghia-dizel-otomatik-metalik-koç grubu ve peşin indirimli 39.500 YTL'ye bir araç buldum.
  • egelife dostum bayi bana koç indiriminin %7 olduğunu söyledi bu orn %15 diye duymuştum. bana henüz fiyat vermediler oturup pazarlk yapmadık bana söylenen sadece peşin 41 rakamı şu anda ama indirim falan olursa koç indirimi 38 gibi bir rakam oluyor metalik yok otomtik değil nasıl sence bu fiyat
  • ggbyt,

    Koç indirimi şu an %10.
    2 ay önce %15'di.
    Sana %7 indirim verdilerse eyvallah de.
    41.000 YTL fiyat ghia-dizel-düz vites ise üzerine atla.Benzinli ise sıkı pazarlık yap.
    Zaten otomatik farkı 3.000 YTL
  • hocam 30 aralık2005 tarihe fatura kestirtip, 4-5 ocak 2006 ya teslim aldım ben. nakit:39750 ytl idi sanırım... biz vadeli %0 kampanya fiyatından 41170 ytl ye aldık.. c-max ghia tdci düz vites..

    çok yer dolaştım, bir otokoç şubesi ile pazarlık yapıp, diğerinden satınaldım..birisi nakitte, diğeri vadede iyi idi. aynı firmanın 2 şubesinde bile fiyatlar birbirini tutmuyordu..
    sonuçta hesaplımı aldım, pahalımı aldım hala emin değilim tam..

    diğer arkadaşa: aytozunda her iki tip renk vardı,ben gri seçtim.. tonik mavi-gri döşeme olsaydı onu tercih edecektik... eşim aytozu istedi, iyiki bu rengi seçmişiz

    quote:

    Orjinalden alıntı: egeliefe

    ggbyt,

    Koç indirimi şu an %10.
    2 ay önce %15'di.
    Sana %7 indirim verdilerse eyvallah de.
    41.000 YTL fiyat ghia-dizel-düz vites ise üzerine atla.Benzinli ise sıkı pazarlık yap.
    Zaten otomatik farkı 3.000 YTL


    5




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ganeja

    arkadaşlar martta ilk bakıma gireceğim..ankarada önereceğiniz bir servis.?.(daha önce ka da sürekli söğütözüne otokoça giderdim ama....)

    up
  • www.ford.co.uk adresinde bakınıyodum da c-max için Xenon donanımı mevcut hemde 500 euro diyo...bu da yaklaşık 800 milyon civarı sanırım...opsiyon fiyatları Türkiye dekilerle aynı gibi...acaba buraya Xenon ne zaman gelir???
  • Pegasus selam,

    Otokoç istinye c-max lere xenon takabiliyor 800 ytl tek far. Ben taktıracaktım ama lamba keserse tek lambanın 240 ytl olduğunu duyunca vazgeçmiştim.
  • sn. surucu.
    aynı durum bende de vardı.Bakım için servise getirdiğimde , eksozun bağlantılarından birinde kopukluk gibi bir şey var dediler,yaptılar.Yani eksızdan kaynaklanıyor.Özellikle rolantide çalışırken duyuluyordu bu ses.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.emre -- 25 Şubat 2006; 22:28:30 >
  • bugün 3,5 saat c-max ı kullandım , fan 27.derecede açık tı, klima off idi, yakalışk 1. saatte , ön panelin cd çalar ve çevresi ile ön panelin diz mesafesinden aşağısı plastik kısım aşırı derecede ısınıyor.Bu konudu bilgisi olan var mı.
  • s.emre'nin sorusunun cevabını bende merak ettim şimdi.
  • bunu 1-2 kişi daha söyledi ama ben böyle bişeyle hiç karşılaşmadım...sadece teyp çok fazla ısınıyor dediğin gibi bi olay yaşamadım...
  • Tşk pegasuss.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.