Şimdi Ara

ford focus benzınlı ve dızel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkese ıyı geceler daha 20 gun once aldıgım ve severek kullanmakta oldugum focus 2 ghıa 2008 benzınlı aracımı dızel bır focusa tercıh etmelımıyım ? Lpg sıstemı takılacak yakın zaman da dızel motorlarda ses durumu nedır ? Gercekten sanıldıgı kadar az mı yakıyor dızel olanlar ? Fıkırlerınızı almak ıstedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili Arkadaşım dizel focus kullanıcısıyım, şehir içi 5.1 diyor yol bilgisayarı, örnek olsun diye yazıyorum sen buna göre kıyas yapabilirsin.
  • Benim dizel araç 5.6 yakıyor. Yalıtımı gayet iyi bence. En azından diğer aracım olan benzinli Mazda 3 ten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonuptra

Sevgili Arkadaşım dizel focus kullanıcısıyım, şehir içi 5.1 diyor yol bilgisayarı, örnek olsun diye yazıyorum sen buna göre kıyas yapabilirsin.

almıs oldugum arac henuz 56 bın k. Dızel focuslar da km düsürme olayı oluyor dedıler. Tabıkı bu konuda ıster ıstemez can sıkıyor.tork olarak zaten bellı 240 nm. Benım aracımın ıse 155 nm. Uzerıne cok az fark vererek alıp almama konusunda kararsız kaldım. Bılgıler ıcın tsk edıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Benim dizel araç 5.6 yakıyor. Yalıtımı gayet iyi bence. En azından diğer aracım olan benzinli Mazda 3 ten iyi.

saka yapmıyorsunuz herhalde? Mazda 3 daha ıyı oldugunu soyluyorsunuz. Bır depo ıle uzun yolda kac km. Gıdıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DEFACTO07

quote:

Orijinalden alıntı: Simonuptra

Sevgili Arkadaşım dizel focus kullanıcısıyım, şehir içi 5.1 diyor yol bilgisayarı, örnek olsun diye yazıyorum sen buna göre kıyas yapabilirsin.

almıs oldugum arac henuz 56 bın k. Dızel focuslar da km düsürme olayı oluyor dedıler. Tabıkı bu konuda ıster ıstemez can sıkıyor.tork olarak zaten bellı 240 nm. Benım aracımın ıse 155 nm. Uzerıne cok az fark vererek alıp almama konusunda kararsız kaldım. Bılgıler ıcın tsk edıyorum.

Temiz ve içine sinen bir araç bulursan kaçırma derim, pişman olmazsın yalıtım zayıf noktası ancak yol tutuş, motor performans gayet tatmin edici.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.