Şimdi Ara

Ford Focus aks sorunu Genel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2006 ford focus ghia aracım var. 1 sene oldu alalı. 3 defa aks sorunu oldu aracımda. Aks fıyatlarıda pahalı orjınalını alamıyorum. yedek parça satan danışmana sordum, Focus'a aks dayandıramadıklarını sölediler. Tek benim başımamı gelıyor bılmıyorum, çok canımı sıkıyor bu olay.
    Biraz araşdırdım bu olayı. Aksın dağılmasının nedenı; örneğin araç boşda gıdıyor o an 4e atmak gerekırken 3 e atınca vitesi, araç zorlanıyormus, aksın dağılmasına etkı edıyormus bu durum.

Bu olay bana çok saçma geldi Ford nasıl böle bır sorunu görmezden gelebılır bılmıyorum. Bu durum başına gelen arkadaslar varmı acaba ? yorumları nedir merak edıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemcii74

Arkadaslar 2006 ford focus ghia aracım var. 1 sene oldu alalı. 3 defa aks sorunu oldu aracımda. Aks fıyatlarıda pahalı orjınalını alamıyorum. yedek parça satan danışmana sordum, Focus'a aks dayandıramadıklarını sölediler. Tek benim başımamı gelıyor bılmıyorum, çok canımı sıkıyor bu olay.
    Biraz araşdırdım bu olayı. Aksın dağılmasının nedenı; örneğin araç boşda gıdıyor o an 4e atmak gerekırken 3 e atınca vitesi, araç zorlanıyormus, aksın dağılmasına etkı edıyormus bu durum.

Bu olay bana çok saçma geldi Ford nasıl böle bır sorunu görmezden gelebılır bılmıyorum. Bu durum başına gelen arkadaslar varmı acaba ? yorumları nedir merak edıyorum.

Yorumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 7 Mayıs 2010; 14:34:31 >

• akayogullari

Siz hala bu konuda mısınız:) :)

Yeni haberlerle gelelim artık
  • Makyajlı kasada bu sorun var mıdır?
  • Bu neyin nesidir arkadaşlar başına gelen varmı hiç ?
  • ilk defa görüyorum bunu. ilk çıkan focus II'lerde mi acaba bu sorun?
  • İlk defa sizde gördüm sizde duydum,Ne ford forumlarında ne focus forumunda bu konuyla ilgili hiçbirşey yok..İlginç valla ne deyim Allah sabır versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • focuslarda kronik aks sorunu vardir arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

focuslarda kronik aks sorunu vardir arkadaslar.

Focus 3'lerde sanırım böyle bir sorun yok.
  • 3 lerde hic duymadim kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor gücü fazla olan araçların tümünde aks sorunu çıkabilir. ani kalkışlarla vites geçişlerindeki vurdurmayla alakalı bir durumdur. yani kısaca araç kullanmayı bilmeyip aksını eline alanların başına gelen sorundur. kronik denebilirse kroniktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.