Bildirim
ford focus
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
fiyatını bilemiyorum
ancak alınacak yer galeri ise temkinli davranmanız faydanıza oalcaktır,çünkü bugune kadar doğru söyleyen tek galerici görmedim
kilometre ise normal* gözüküyor(kilometreyle oynanmamışsa)
*1 yılda 20000km yapılması normal sayılıyor
bunu veya başka araç alın, çok anlamıyorsanız kesinlikle yetkili servise bir kontrol ettirin,galericinin söylediklerinin doğruluğunu ölçmek için...veya galericiyle konuşurken 'yetkili servise göstereceğim söylediklerinin dışında bir şey çıkarsa cayarım' deyin
oto pazarında bir araç bakıyorduk,neyi var diye sordum galericiydi..abi dedi sağ çamurluk bi de kapıda boya var..diğer yana geçtim renk tutmuyor.dedim ki: ben bu aracı begendim,ama yetkili servise kontrol ettireceğim,söylediğinin haricinde bir tek şey çıkarsa servis masrafını sen ödersin.başladı bu sefer: abi kaputta,diğer kapıda,bi de bagajda da boya var
ikinci el alırsam, direk vatandaştan alırım olmazsa kurumsallaşmış galerilerden(dod,yetkili satıcılarda v.s.) alırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X