Şimdi Ara

Ford Fiesta Titanium X Pk.Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımda 2011 Ford Fiesta 1.4 96 hp titanium x paket araç var.10 bin kmde gümüş gri rengi kredisini ödemekte zorlandığı için satıyor araca 31.500 istiyor sıkı bir pazarlık sonucu 30.500e kadar düşürdüm fiyatı fakat ben 30 bin lira teklif ettim arkadaşım bu akşam düşüneyim yarın haber veririm dedi siz ne diyorsunuz 30 bin lira fiestaya verilir mi ? Aracı çok beğeniyorum fakat benzinli olması beni düşündürüyor dizelleride 34-35den aşağı değil siz olsanız alırmıyıdınz 30 bin liraya ?

• Dost ile ye iç alışveriş etme diye boşuna dememişler. 30000'e evet der ama onun ihtiyaçlarının ne kadarını karşılar. Arkadaşınızın söylediği fiyat 30500 ise verin o parayı 500 lira için arkadaşınızı zor duruma sokmayın.
  • Çok yakın arkadaşımın kredìsìnî ôdeyemedìğì íçìn sattıĞı bìr aracı yarı fíyatına verseler almam ,böle durumda ben olsam hele pazarlık yapsa arkadaşım bìr daha yúzüne bakmam....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam düşene vurmazdım. Hele arkadaşımsa. En yüksek kim verdiyse o parayı verir yabancıya gitmesin diye alırdım.
  • Alınabilinir bence . Yani pişman olmazsınız.
  • Böyle bir duruma düşen arkadaşımsa istediği parayı verir alırdım eğer imkanım varsa.

Allah düşürmesin ama yaşayan ve sıkıntısını çeken bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 ford fiesta 1.4 titanium
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam "bak arkadaşım, sen bana bu aracı 30.000 liraya ver, 30.000 liraya da istediğin zaman geri al" hatta paranız değer kaybetmesin derseniz de döviz üzerinden de bu hesabı yapabilirsiniz

hem siz aracı tanımış olursunuz, beğenirseniz siz de bir tane bulursunuz 2. el
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Böyle bir duruma düşen arkadaşımsa istediği parayı verir alırdım eğer imkanım varsa.

Allah düşürmesin ama yaşayan ve sıkıntısını çeken bilir.

Ben vermezdim

İslerin kotuye gider yada isten cikarsin eyvallah

Ama 1 lira elinde para var aylik sen 1.5 lira borca giriyorsan kusura bakma almam aracini
  • bide utanmadan sıkı bi pazarlık yaptım diyosun arkadaşın ölüyor sen para derdindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Çok yakın arkadaşımın kredìsìnî ôdeyemedìğì íçìn sattıĞı bìr aracı yarı fíyatına verseler almam ,böle durumda ben olsam hele pazarlık yapsa arkadaşım bìr daha yúzüne bakmam....

+1

Kusura bakmayın ama bir dostum ben sıkışık haldeyken arabamın satış fiyatından daha indirim istiyorsa , dost değil fırsatçı , pekte şerefli biri değildir gözüme.Eğer arkadaşınıza biraz saygınız varsa şu andan itibaren konuşmayın.Yazık adama.

• pazarlık olayınıza birşey diyemeyeceğim arabadan bahsedecek olursak eski arabam 2010 fiesta titanyum x paketti,arabanın 2 dezavantajı var biri çok yakıt tüketmesi diğeriyse süspansiyonlarının çok kötü olması, fakat araba fiyat olarak gayet iyi tercih senin
  • Bence 3 e 5 e bakmayın. 30.500 veya 31 liraya satın alın. Yarın birgun sizin de başınıza gelebilir. Herkesin basina gelebilir. Başımın gozumun sadakası olsun deyip alın. Sonucta araba illa alırsınız ama arkadas zor bulursunuz
  • tdci olanini 30000km kullandim,saglam ve guzel gorunumlu bir arac,donanim olarak da iyi,yakit tuketimi beklentimin uzerindeydi,plastik kalitesi iyi degil,tikirti citirti fazlaca vardi.
  • anladığım kadarıyla iyi pazarlık yapıyorsunuz,biraz daha zorlarsanız 29000 e ikna edersiniz sanırım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 18 Mart 2012; 22:32:32 >
  • Arkadaşımın nazarında; fırsatçı, ölücü ve mezarcı olmaktansa ya istediği parayı verir alırım ya da hiç talip olmam. Piyasada başka araba mı yok?
  • bide utanmadan sıkı bi pazarlık yaptım diyosun arkadaşın ölüyor sen para derdindesin

+1
  • Arkadaşlar yorumlarınıza bakıyorumda şuan gülüyorum kredisini ödemekte zorlanıyor dediğim olay şöyle arkadaşım hiç sıkıntısız ödüyor fakat aldığı maaş ucu ucuna yetiyor yeni bebeğide oldu elinde kıyıya köşeye koycak hiç parası kalmıyor bu aracı satıp hem daha ucuz hemde daha geniş bir araba almak maksadı yoksa bende biliyorum düşene vurmamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

bide utanmadan sıkı bi pazarlık yaptım diyosun arkadaşın ölüyor sen para derdindesin

+1
    adama direk hakaret etmediğiniz kalmış

arkadaşlar şu benzinli küçük araçlara nasıl 30000 gibi fiyatlar veriyorsunuz anlamam ha dizel olsa alınır fakat zaten benzinli daha üst sınıf araçlar bulunur 30000e bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

adama direk hakaret etmediğiniz kalmış

arkadaşlar şu benzinli küçük araçlara nasıl 30000 gibi fiyatlar veriyorsunuz anlamam ha dizel olsa alınır fakat zaten benzinli daha üst sınıf araçlar bulunur 30000e bence

hocam durum arabanın fiyatı değil.Düşene bir tekmede arkadşın vurması.Bildiğin ölücü gibi davranmış arkadaşına.Sen kredini borcunu ödeyemediğin için arabanı istemeyerek satmak zorunda kalsan, yakın bir arkadaşın araba için seninle SIKI bir pazarlık yapsa??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.