Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir araç almayı düşünüyorum. Fiyatları, özelliklerini inceledim. Ayrıca kredi faiz oranlarını da. Ford fiesta çok uygun koşullar altında kredi verdiği için bu aracı almaya karar verdim. Yalnız Ford fiesta test linkindeki haberi okuyunca biraz teredütte kaldım. Ancak daha uygun kredilerle bir araba sahibi olmam pek mümkün görünmüyor. En azından ben bulamadım. Ford 10000 ytl kredi 2 yıl için sadece 0.69 faiz istiyor. Bu konuda başka fikirleri olan arkadaşlar varsa ve benimle paylaşırlarsa sevinirim...

• Makyajlı modelini alacaksınız dimi ? Makyajsızların motor,kullanım çok güzel fakat işçilik ve malzeme pek iyi değil ne yazıkki.İçerde çok tıkırtı ve ses oluyor.
  • Şu andaki modeller makyajlı mı bilmiyorum. Nasıl anlarım onu da bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz...
  • En basitinden artık kaset çalar saçmalığı yok yeni fiestalarda ve göstergelerin ortasındada yol bilgisayarı olması lazım.Yanlız bildiğim kadarıyla makyajlı fiestalar daha satışa sunulmadı.Tavsiyem yeni modeli beklemeniz.Konuştuğunuz satış temsilcisinede sorabilirsiniz ne zaman çıkacağını.
  • Parana göre araba bence o paraya Fiesta iyidir
  • Bence de makyajlı modelleri bekle eğer acelen yoksa. Şubat mart gibi satışına başlanacak. Acelen varsa fiyat ve ödeme koşulları gerçekten en avantajlı marka şu anda. İçinde bazen tıkırtılar oluşabilir ama bu arabanın oldukça sert olduğundan ama yol tutuşu sınıfının en iyilerinden
  • 0 fiesta yerine 2. el focus al
  • bence acele etme
    birde servis ve yedek parca olayıda çok önemli
    fiesta alırsan her 6 aydabir servise gideceksin ve 180-200 ytl bakım parası vereceksin
    bence punto 1.4 düşün
    hem servis ücretleri ucuz hemde 6 ayda bir bakıma gitmiyorsun en baz modelinde bile abs standart (fiestanın baz modelinde abs standart değil)
    üstelik 1.4 fiesta 80 hp iken 1.4 punto 95hp
  • quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

bence acele etme
    fiesta alırsan her 6 aydabir servise gideceksin ve 180-200 ytl bakım parası vereceksin
    bence punto 1.4 düşün
    hem servis ücretleri ucuz hemde 6 ayda bir bakıma gitmiyorsun en baz modelinde bile abs standart (fiestanın baz modelinde abs standart değil)

2006 dan sonraki fiestalarda bakım süresi 1 yıl.Ayrıca ilk 6 aylık bakımıma kdv dahil 94 milyon ödedim ben.
  • yeni makyajlı fiestaların eskisine göre motor farkı bulunuyor mu acaba?

yada yenide ne gibi donanım ve teknik özellikler değişti?
  • Yol bilgisayarı olacak, cd player hepsinde standart olacak galiba. Ayrıca malzeme kalitesi ve işçiliği çok daha iyi olacak eskisine göre. Motor olarak da 1.6 90bg. dizel eklenecekmiş galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weba

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

bence acele etme
    bence punto 1.4 düşün

2006 dan sonraki fiestalarda bakım süresi 1 yıl.Ayrıca ilk 6 aylık bakımıma kdv dahil 94 milyon ödedim ben.

ben en düşük 180 ytl altına düşmemiştim
    demekki artık camsil vs falan koymuyorlar
    adamlar sanki kazanamıyorlarda 6 ayda zorunlu çağırıyorlar
    nereden duydun 1 yıla çıkacağını adamlar iflas ederler yaf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.