Şimdi Ara

Ford Ecosport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır alınır mı? Parasına değer mi sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kaç liraya veriyorlar ki ? list fiyatı mı yoksa güzel indirim var mı ?
  • Daha konuşmadım 144 falan verirler tahminimce

• 8 aydır araç yok ki, siz önce bi aracı bulun hele.
  • Yaklaşık 4 yıl kadar aynı motorlu Fiesta'yı kullandım ve yakın zamanda da Ecosport'u test etme imkanım oldu. Fiesta'nın performansı benim gözümde tam olarak "yerindeydi". Ecosport Fiesta'dan yavaş geldi, onun dışında sürüş pozisyonu olarak da iyi, donanım olarak benim standartlarıma göre yeterli.
    Konu Ford oldu mu genelde rakiplerinden geride kalan konforundan bahsedilir ki bence yine göreceli olarak buna katılmıyorum. Şuan ki aracım İmpreza 2.0 GT'den sonra Ford Focus konfor ve sürüş rahatlığı o kadar iyi geliyor ki ruhum dinleniyor adeta arabanın içindeyken.
    Sırf donanımmış, konformuş vs. deyip garip araçlara para vermektense size de bir Ford tavsiye ediyorum. Fiyatını hak etmiyor kesinlikle fakat piyasaya oranla fiyatına bakacak olursak "değer".
    Hazır bu kadar uzatmışken şunu da ekleyeyim: Direkt enjeksiyonlu araç alacaksanız lspi denilen sorunu da araştırıp bunu bilerek almanız sizin yararınıza olacaktır.

• Bende düşündüm bir süre hocam fakat piyasası olmaması ve aracın satmaması ileriki dönemlerde ikinci elde sıkıntı yaratacağını düşündüğüm için vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecosport un üretimini yapan Romanya fabrikası dün alınan bir kararla 19 Mart itibariyle üretime ara veriyor. Aracı şubat sonu almıştım. 30 Mart teslim tarihi görünüyordu. aracın akıbeti şuan için belli değil.. banttan indiyse gelir, banta çıkmadıysa 30 mart tarihi hayal. zaten sürece göre de siparişi iptal etme durumum oluşur. Sıfır araç alacaklar için bilgi olsun.. bayide araç varsa alın, yoksa gelecek araçlar için ümitlenmeyin derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toyota urban cruiser?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımız almaya niyetlendi dediğiniz fiyatlarda.
    Araca baktık baktık. Vazgeçtik sonrasında.
    Arka tekerde kocaman bir dingil. (getiri götürü nedir bilemem.)
    Arka tekerler kampana fren. (dolusu da boşuda) Niye kampana dedim. E abi dingil mesafesi kısa olduğundan kampana kullanmışlar, disk olsa arkası atar. diye saçma bir açıklama yaptı. Sonrasında renault'a gitmiştik. Clio'nun Boşunda kampana, dolusunda disk fren vardı.

Arkadaşa da dedim, alsan nasıl satacan. Araba zaten top gibi bi farklı duruyor. dar duruyor.
    Onun yerine boş focus'a niyetlendi. Denk gelirse focus alacak. nisanda gelecekti galiba focus.

Ecosportun otomatik olması iyi bir avantajdı aslında.
  • puma geliyor alınmaz ki gelmese de alınmaz fordun en çöp aracı
  • Ecosport Türkiyede çok tutulan bir model olmadı. Tam Ford gibi de değil. Isınamadım. Bence ya diğeri markalara bakın ya da Puma gelecek bir kaç aya, (bu olaylardan ertelenmezse) onu bekleyin derim.

• Arka bagaj kapağı , almamak için tek başına yeterli bir sebep.
    Mutfak dolabı kapağı gibi o nedir yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Arka bagaj kapağı , almamak için tek başına yeterli bir sebep.
    Mutfak dolabı kapağı gibi o nedir yahu?
    Daha avantajlı kullanımda bilmeden denemeden oturduğu yerden öyle olur normaldir..

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Örnek verirseniz avantajını mesela hangi koşullarda avantaj sağladı size?

• Cok dengesiz duruyor bu araba yahu. Azicik eli yuzu duzgun olsaydi bari. Ismi de cok garip geliyor bana. Motor teknolojisi gibi, Mondeo Ecosport olsa garipsemem de direk model olmasi garip olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Cok dengesiz duruyor bu araba yahu. Azicik eli yuzu duzgun olsaydi bari. Ismi de cok garip geliyor bana. Motor teknolojisi gibi, Mondeo Ecosport olsa garipsemem de direk model olmasi garip olmus.
    Öyle yanından geçerken devrilir üstünüzd dikkat edin ha bu arada geyik testlerinde quasgai hatta kugadan bile daha iyi sonuçlar elde etti biraz izleyin youtube da işkembei kübra tv izlerseniz yanılırsınız :)

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt

Ford sana hisse mi verdi kardes?

Bana ne kardes, tamam al tepe tepe kullan. Bence oldukca cirkin, bunu diyorum. Goruntu olarak da oyle gorunuyor. Zaten guvenli olmasa Ford markasi altinda satilmazdi. Yine de bu araba yerine daha guzel opsiyonlar var. Yasin 40 ve 3 cocuk sahibi bir kadin degilsen bu araba bir erkege yakismaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Örnek verirseniz avantajını mesela hangi koşullarda avantaj sağladı size?
    1-Bagaj sola açılır kaldırımdan inmeden hafif açarak herşeyi yüklüyorum aracın arkasına girmeden.

2. Kapı açılınca arkadaki araca değer muhabbeti yalan çünkü o kadar yakınsanız üste açılan bagajda diğer araca ya da duvara çarpar

3- Üste açılan bagaj gibi tamamen açmanız gerekmiyor daha az açarakta yükleme indirme yapabilir kısa boyluların bagaja uzanma sorunu olmaz.

4-yukarı açılan bagaj kapağı üste eşya (sörf tahtası bisiklet portbagaj vb ye ulaşmak için kapalı olmak zorundadır yana açılan bagaj kapağında gerektiğinde bagaja basarak yukarıda istediğiniz gibi düzenleme yükleme indirme yapabilir ya da bagajdan üste üstten bagaja aktarma yapabilirsiniz.

5- Stepme takıp çok daha şık sportif bir görünümle yer kazanabilirsiniz.

6- Bunu ecosport icat etmemiştir eski yeni tüm gerçek arazi araçlarında vardır ve arazi şartları işlevselliği için çok katkısı vardır.

Bunun dezavantajı olduğunu yazan işkembe tv izleyicilerine neden ? diye sorulmaz da aksine avantajı var diyene soru sorulur bu da işkembe tv izleyicilerinin tavsiyelerine asla önem verilmemesi gerektiğini gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Ford sana hisse mi verdi kardes?

Bana ne kardes, tamam al tepe tepe kullan. Bence oldukca cirkin, bunu diyorum. Goruntu olarak da oyle gorunuyor. Zaten guvenli olmasa Ford markasi altinda satilmazdi. Yine de bu araba yerine daha guzel opsiyonlar var. Yasin 40 ve 3 cocuk sahibi bir kadin degilsen bu araba bir erkege yakismaz.
    Ford senin hissene mi çöktü kardeş ?

Aksine rustik klasik kaba (mercedes g seri, land rover, jeep, toyota land cruiserin asla vazgeçmediği klasik tasarım dili) bir görünümü olduğu için tercih ettim. Senin gibi hoşaftan anlamayan zebralara zaten nir şey anlatmak derdim değil.

Sen git birbirinin kopyası suvumsu uçan kaçan 3-5 yılda eski görünen pop tasarımları al geç takılma Otomotiv dünyasında çığır açacak yaklaşımın bak yeni sınıflar tanımlar kazandırdın bize 2 çocuklu kadın sınıfı ahhaaaaaahaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 20 Nisan 2020; 20:51:24 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.