Şimdi Ara

ford courier vs astra j

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum tamamen segmentler farklı. ancak amaç aynı aile ihtiyacı için kullanılcak bu nedenle sıfır alınacak bu araçların hangisi daha sorunsuz olur hangisini niçin tavsiye edrsiniz. astra 2017 1.6 edition plus paket benzinli ford titanium paket 1.6 dizel şeklinde bu hafta alınıcak yardımlarınızı bekliyorum . Sorunsuzluk ve 2.el bakımından değerlendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papakli36 -- 19 Nisan 2017; 1:58:25 >

• Hocam sanırım Astra Sedan, 1.6 benzinliden bahsediyorsunuz, o motor çok verimli bir motor değil, lpg takmadan sizi üzer. Bir de fiyat listesine bakınca bile artık gelecekte olmayacağı ve muhtemelen sedan kasada Opel in Doğu Avrupa ve Türkiye deki sedan pazarıyla ucuz maliyetli bu motoru devam ettirme çabası anlaşılıyor. Yeni Astra fiyat listelerinde yok bu motor çünkü, düşük emisyonlu daha verimli motorlar var. Diğer taraftan hız sınırları, her yıl muayene ve 5 yıl aynı vergi diliminde ödenecek vergi gibi detayları göz önüne alırsanız Ford Courier sorunsuz bir aile aracı olabilir sizin için.
  • Ticari arac dert hocam 80 km hiz siniri senede bir muayene.Ayrica hic bir ticari arac c segmenti bir sedanin konforunu veremez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam astra j çok kaliteli bir araç, uzun yıllar binilesi ve sahibi üzmeyecek bir araç gerçekten fakat o ''1.6 Edition Atmosferik'' motoru yokmu düşman başına, eski aracımdı benim 1.6 edition o motor insana eziyet ediyor 9.5 lt yakıyordu şehir içi. LPG siz mümkünatı yok binilmez ama lpg ile de rampalarda üzülürsünüz, performans zaten bu motorda üst seviyelerde değil.

Bu nedenlerle benim eski bir astra j sahibi olarak tavsiyem, atmosferik benzinli astra j almaktansa hiç almamak daha iyidir.
    Honda Hr-v vs Peugeot 3008
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.