Şimdi Ara

ASTRA J vs GOLF 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
17.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.!!
    opel astra 1.3cdti 95hp sport 57bin, golf 7 comfortline 1.6 105hp düz vites 57.600..golf daha tr.ye gelmedi haliyle kasım sonu falan gelicek beklemek gerek ama tam astra alıcakken kafam karıştı sizce hangisi olmalı fikir verirseniz çok sevinirim..golf ün tek kafamı karıstıran olayı 1.6 olması haliyle motoru astradan daha kuvvetli ve bide opel mi vw mi tabi bunu düşünmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmat -- 17 Ekim 2012; 1:52:14 >

2011 Renault Megane III 1.5 dci Dynamique
    2010 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna Executive
  • astra kuvvet olarak olmasa bile bana kalırsa iç-dış görünüş olarak gelmiş geçmiş en güzel arabalardan biri(tabi bu zevk meselesi o ayrı).. fiyatlar yazdığım gibi opelden 1500 -2000tl.lik bit indirim gelebilir ama vw ancak 57 yapar o da zar zor..
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • sabah kalkıp opele gidebilirim mesela.?
  • 45.000 tl ye 2. el henüz 50-60k kmlerde 1.9 dizel otomatik bir alfa 159 veya 50.000 tl civarına yine aynı km lerde 2.0 accord + teleflex veya prins lpg aradaki fiyat farkıylada vergi ve yakıt farkını karşılarsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Acil derken? Birazdan bayiye mi gideceksiniz?

Gece gece güldürdünüz yaff

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm
  • fiyat farkını ne kadar karşılayabilcek acaba 5 6 bin tl bu akaryakıt zamlarıyla iş zor gibi duruyor çok fazla araba alıp satmıyoruz bu yüzden sıfır almak istiyoruz ve ilk sıfır arabamız olucak bu yüzden en doğru kararı vermek biraz zor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dmat

fiyat farkını ne kadar karşılayabilcek acaba 5 6 bin tl bu akaryakıt zamlarıyla iş zor gibi duruyor çok fazla araba alıp satmıyoruz bu yüzden sıfır almak istiyoruz ve ilk sıfır arabamız olucak bu yüzden en doğru kararı vermek biraz zor oluyor

valla o bahsettiğim araçları alırsan gerçekten arabaya biniyor hissedersin ve farklı olursun ancak dediğin gibi soruna gelirsek ikisi arasından her ne kadar vw sevmesemde golf mantıklı. şöylede bir durum var golfe karar kılarsanız şimdiden sıraya girin şayet yine 8-9 aylık kuyruklar oluşacak gibi duruyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

quote:

fiyat farkını ne kadar karşılayabilcek acaba 5 6 bin tl bu akaryakıt zamlarıyla iş zor gibi duruyor çok fazla araba alıp satmıyoruz bu yüzden sıfır almak istiyoruz ve ilk sıfır arabamız olucak bu yüzden en doğru kararı vermek biraz zor oluyor

valla o bahsettiğim araçları alırsan gerçekten arabaya biniyor hissedersin ve farklı olursun ancak dediğin gibi soruna gelirsek ikisi arasından her ne kadar vw sevmesemde golf mantıklı. şöylede bir durum var golfe karar kılarsanız şimdiden sıraya girin şayet yine 8-9 aylık kuyruklar oluşacak gibi duruyor..

izmirde oturuyorum ve bugün gaziemir vosmerle görüştüm aynı şekilde sıra olcağını düşünerek,ancak kasım sonunda araçların geleceğini söyledi ve gariptir şuan insanları sıraya koymuyolar kasım sonunda erken gider alır mantığı sanırım ve hatta araç gelince aramaları için numara bıraktım umarım ararlar..güç yönünden tabi ki 1.6 motorla 1.3 motoru kıyaslayamayız ama astranın tasarımı bile almak için yeterli bi sebepmiş gibi geliyor bana o kadar çok beğeniyorum o arabayı..

• Astra'yı alıp chip tuning yaptırabilirsiniz mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Astra'yı alıp chip tuning yaptırabilirsiniz mesela

bilmediğim için soruyorum.. 1.6 performansı alırmıyız chip tuningde ve yakıta etkisi ne olur.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

O başlığı değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmat -- 17 Ekim 2012; 1:55:56 >

Orijinalden alıntı: garcia1905

golf daha yerinde bir karar olucak gibi..
    ama acil yazmışın golf geldimi yaf:)

1 hafta öncesine kadar astra almayı düşündüğüm için acil dedim ve golf aklımı karıştırıyor şu ara ve gelmesi de kasım sonunu bulacak eğer astraya karşı genel olarak olumlu bi durum çıkarsa bu ay sonunda astra alınabilir bu yüzden acil

quote:

1 hafta öncesine kadar astra almayı düşündüğüm için acil dedim ve golf aklımı karıştırıyor şu ara ve gelmesi de kasım sonunu bulacak eğer astraya karşı genel olarak olumlu bi durum çıkarsa bu ay sonunda astra alınabilir bu yüzden acil

bence golf tabi acil bi durum yada acelen yoksa..

açıkcası 1.3 motor için 57 bin tl çok fazla bir fiyat..

astra içide dışıda çok güzel bir araç ama yenilenmiş bir golf ve daha güçlü bir motor bence daha yerinde bir karar olucaktır.

• quote:

quote:

quote:

bence golf tabi acil bi durum yada acelen yoksa..

açıkcası 1.3 motor için 57 bin tl çok fazla bir fiyat..

astra içide dışıda çok güzel bir araç ama yenilenmiş bir golf ve daha güçlü bir motor bence daha yerinde bir karar olucaktır.

çok teşekkürler fikirlerin için,işin kötü golf'ü görmek için kasıma kadar beklicek olmak ve o arabayı görmeden kesin karar vermekte yanlış olcak gibi geliyor..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.