Şimdi Ara

Ford Courier mi Fiat fiorino mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
28.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi sizin bütçeniz nedir ?
    Coriuer fordun son teknoloji ürünü olan ssınıfının lideri bir araç aynı zamanda fiyatı da yüksek. Siz coriuer üst donanım alacaksaniz okey. Hiçbir ticari ondan iyi değil fakat 50bini buluyor fiyat. Fiorino çok daha ucuz ve bana göre dandik bir araç ha dandik niye diyorum forda karşı asla rakip olamaz fakat aradaki fiyat farkı çok şey değiştiriyor. Paranıiz varsa ford alin yoksa bulasmayin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

Orijinalden alıntı: kurnaz.72

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Fiorino yaramaz. Ici ufak. Bagaj varla yok arasi. Motor zayif. Ford daha iyi bir secim olur

Peki kardeş donanım güvenlik olarak yola tutuş hakkında bilgi vere blrmsn.

O kadar kullanmadim hocam. Motor hakkinda yorum yapayim sana. Arac gitmiyor derlerya. Aynen o sekilde. Gaza sonuna kadar basiyorum resmen tik yok arabada. Sanki onu tutan birsey varmis gibi. Zaten yorumlarada bakarsan millet motordan cok sikayetci

Alıntıları Göster
    hocam aile için neden ticari bi araç markası modeli önemli değil.. kamyonet sonuçta beklenti ne olabilir ki.. konforu donanımı yol tutuşu.. yük taşıyacaksanız tamam ama sevdiklerinizse mesele biraz düşündürücü bence..

her yıl muayene.. 6 yıl aynı mtv yi ödemek ayrı bi problem.. aynı fiyata başka bi araca yönelin bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Fiorino yaramaz. Ici ufak. Bagaj varla yok arasi. Motor zayif. Ford daha iyi bir secim olur

Peki kardeş donanım güvenlik olarak yola tutuş hakkında bilgi vere blrmsn.

O kadar kullanmadim hocam. Motor hakkinda yorum yapayim sana. Arac gitmiyor derlerya. Aynen o sekilde. Gaza sonuna kadar basiyorum resmen tik yok arabada. Sanki onu tutan birsey varmis gibi. Zaten yorumlarada bakarsan millet motordan cok sikayetci

Alıntıları Göster
    Parada sorun yoksa Fiorinoyu tercih etmezdim.

• İnş bu hafta belirlenecek arkadaşlar çnki her ikisini iyicear astiriyorm courier yorumlara gore onde.

Orijinalden alıntı: öcüü..

hocam aile için neden ticari bi araç markası modeli önemli değil.. kamyonet sonuçta beklenti ne olabilir ki.. konforu donanımı yol tutuşu.. yük taşıyacaksanız tamam ama sevdiklerinizse mesele biraz düşündürücü bence..

her yıl muayene.. 6 yıl aynı mtv yi ödemek ayrı bi problem.. aynı fiyata başka bi araca yönelin bence..

Var mi bildiğin arkadşnm tavsiye ettiğin bütçe maks 55.bin

Orijinalden alıntı: kerembal1

kardeşim fiat zaten marka olarak kötüdürki forda göre fiorinoda küçücük daracık bir araba berbat ford karşısında fiatın başını kaldırmaya hakkı bile yok courier al geç

Liseli arkadaşım nedir bu Fiat düşmanlığın ? Hayır yani gören de Fiat mukavvadan araba üretiyor zannedecek marka olarak kötüymüş boş boş yorum yapıyorsunuz gerçekten ya ne kadar ekmek o kadar köfte bir markayı karalamak kolay olmasa gerek heleki ülkene iş veren bir markayı karalamak gerçekten zekice kimse burda Fiat Forddan iyi dememiş ki 2014 yılında çıkan bir araç ile 2008 yada 2009 yılında çıkan ( tam hatırlamıyorum ) çıkan bir bir olmaz fiyat olarak farkıda var adam fiorino ile courier i sormuş şimdi anlat bakalım markanın neyi kötü Şahini doğanı mi ? Suç markada değil suç zamanında o arabaları halka dayayan devlette ve koç ta ha şimdi derler ya maymun gözünü açtı diye halk yavaş yavaş bilinçleniyor zamanında çok iyi hatırlıyorum 99 yılında biz e46 almıştık 2000 model bir tanıdıkta 2000 doğan almıştı enjeksiyonlu valla adam bizim aldığımız arabaya kafa tutuyordu yerli mercedes diye harbi cahilmis bizim halkımız e46 niree tofaş nire 😄 yıl olmuş 2000 daha halkımıza o araçları sattılar çok büyük vebal aldılar çoookkkk ve Herkes bütçesine göre araba alır ve buna saygı duyup güzel yorumlar yapmak lazım. ( üsteli örnek bütçe meselesi değil halkımıza atılan kazık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 8 Aralık 2014; 0:32:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkardsalar ben araba tavsiyesi için yardım istedim lütfen birbirimizi eleştirmeyelim.

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Courier daha oturakli ve kullananlar klasik ticari konforsuzlugundan eser yok diyorlar
    ooooo tabiki courier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaz.72 -- 8 Aralık 2014; 10:13:48 >

quote:

55 bin bütçe çok iyi kardeşim sen aradığın özellikleri ne istediğini söyle emin ol çok kişi yardımcı olur...

kriter sıfır mı 2. elmi dizel mi benzin mi manuel otomatik sedan hb mpv b c hangi sınıf vs vs vs...

• quote:

quote:

quote:

55 bin bütçe çok iyi kardeşim sen aradığın özellikleri ne istediğini söyle emin ol çok kişi yardımcı olur...

kriter sıfır mı 2. elmi dizel mi benzin mi manuel otomatik sedan hb mpv b c hangi sınıf vs vs vs...

Alıntıları Göster
    courier titanium 54k oldu

fiyatlar güncellendi

• Fiorino'nun yüzü eskidi. Ford bence

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta01

courier titanium 54k oldu

fiyatlar güncellendi

Alıntıları Göster
    Ford Courier; hem ticaret yapayım,hemde konforlu olsun rezil olmayayım zıp zıp zıplamayım dersen güzel araç.

Ama ticaretle alakan yoksa alma kardeşim ticari araba almayın,aynı tipte aynı modelde aynı motolarla sunulan,
    B-max var mis gibi araba,gidin onu alın oda aynı seviyelerde fiyat olarak.

Nedir bu ticari araç hayranlığı anlamıyorum.

Hani Ford ranger,vw amarok gibi araçlar alınsa diycem hadi 4x4 araç belki off-road için alacaktır, bir hobi bir heves uğruna alınırda bu tip araçların ne hobisi olablir anlamıyorum.

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun biz wv Golf 1.6 2013 model aldık akrabadan. Sağolun.

• markanın bütün araçları kötü bence puntoya bakın rakiplerine göre çok geride linea teneke zaten c sınıfı diyorlar b sınıfı gibi duruyor diğerlerini saymıyorum bile freemont var uçuk bir fiyata satılıyor bu para fiata verilirmi olmaz

markanın bütün araçları kötü bence puntoya bakın rakiplerine göre çok geride linea teneke zaten c sınıfı diyorlar b sınıfı gibi duruyor diğerlerini saymıyorum bile freemont var uçuk bir fiyata satılıyor bu para fiata verilirmi olmaz

Ya he he freemont kullandın yada bindin mı sen ? O fiyat verilmezmis rakipleri kaça veriyor bak bir istersen freemontun geçmişini bir araştır istersen linea dersen tenekeymis nasıl kanıya vardın kaç kaza yaptın linea ile ? Punto da üretimden kalkıyor zamanında Punto da olup rakiplerinde olmayan çok şey vardı istersen biraz araştır sonra gel yaz buraya oraya teneke şu bu yazmakla olmuyor liseli güzel kardeşim benim

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

quote:

markanın bütün araçları kötü bence puntoya bakın rakiplerine göre çok geride linea teneke zaten c sınıfı diyorlar b sınıfı gibi duruyor diğerlerini saymıyorum bile freemont var uçuk bir fiyata satılıyor bu para fiata verilirmi olmaz

Ya he he freemont kullandın yada bindin mı sen ? O fiyat verilmezmis rakipleri kaça veriyor bak bir istersen freemontun geçmişini bir araştır istersen linea dersen tenekeymis nasıl kanıya vardın kaç kaza yaptın linea ile ? Punto da üretimden kalkıyor zamanında Punto da olup rakiplerinde olmayan çok şey vardı istersen biraz araştır sonra gel yaz buraya oraya teneke şu bu yazmakla olmuyor liseli güzel kardeşim benim

Alıntıları Göster
    binek olarak kullanılacaksa courier her türlü fiorinodan iyidir ama bence ikisine de bakın bayi de deneyin öyle kararınızı verin sonuçta az para vermiyorsunuz burdaki yorumlar size bir yere kadar yardımcı olabilir

DH ESOGU
    Öğrencileri

• internette lineanın kazalarını puntonun kazalarını görüyoruz.belliki fiat destekçisisin sen lineanın segmentinde olan araçlara bi bak jetta astra sedan focus sedan octavia vs vs bunların yanında linea halt etmiş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.