Şimdi Ara

Football Manager 2026 | Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
12
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt

    23.10.2025

    _____________________________
  • Micuvan kullanıcısına yanıt

    Saat sormuştum.Çünkü avrupa ile saat farkı var.Ben muhtemelen 02:00'de bekliyorum.

    Net bir saat var mı diye sormuştum

    _____________________________
  • Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt

    Türkiye saati 23.10.2025 21:45 Gecikmesiz çıkar umarım.

    _____________________________
  • Micuvan kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

    _____________________________
  • Su an en uygun fiyata nasil nereden aliriz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Yer var mi su an katilMak isterim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Epic'den aldım. İlk girişte gizlilik politikaları ekranını geçemiyorum. Mouse hiçbir şekilde tepki vermiyor. Benzer sorunla karşılaşan var mı?

    _____________________________
  • Football Manager 2026 | Ana Konu

    Football Manager 2026 | Ana Konu Football Manager 2026 | Ana Konu 

    _____________________________
  • Oyun Steam'da an itibarıyla Beta sürümü indirmeye müsait

    _____________________________


    Mühendis
  • arayüz yeminle yıprattı ya. eskisine alışmışız soft geçiş yapmaları gerekiyordu. allah rızası için teknik ekip özelliklerini sayı olarak nasıl göstereceğim ve kulüpteki görevlendirmeyi nereden yapacağım antrenör sözleşmeleri ile ilgilenme hazırlık maçını ayarlama vs özelliklerini düzenlediğimiz bulamıyorum 2 saattir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Maç motorunda donmalar oluyor 20 fps'e kadar düşüyor sistemim kötü değil. Günleri ilerletirken devamlı karşıma fikstür sonuçlar çıkıyor onu nasıl kapatacaz? bir de maçı durdurunca oyunculara tıklayınca isimleri gözükmüyor. Oyunu şu an sevdim mi sevmedim mi kararsızım biraz ruh yok gibi alışmak zaman alacak.

    _____________________________
  • İstediğim hiç bir şeyi bulamıyorum. Kaleciye topu stopere ver diyorum sağa sola atıyor. Roller falan değişmiş eskiden daha güzeldi. Savaşçı orta saha falan istiyorum ben. Sağ kanat ve sol kanat yer değiştiremiyorum. Oyuncuyu kaldırıp sola koyuyorum yer değişmiyor. Transfer teklifi yapıyorum teklifi bulamıyorum takip edilen oyunculardan falan bakıyorum. Maç içerisinde oyuncuya seslen bağır falan göremedim. Maç öncesi rakip talimatları ayarla göremedim. Oyun başlayınca taktiklere girip oradan yaptım. Ara geçişler dışında istatistiklere nerden nasıl bakılır bulamadım. Şutlar çok kötü her maç 6-7 tane gol olsun demiyorum ama adam ceza sahası içinden vuruyor utanmasa taça gidecek öyle kötü. Sol taraftan şut çekiyor adam kalenin sağındaki fileye çarpıyor top yan ağlarda diyor. Kalenin içinden geçip gidiyor herhalde.

    Bunlar tam sürümde düzelir herhalde ama genel olarak arayüzden memnun değilim. Hakkımızda hayırlısı.

    _____________________________




  • Yayınları izledim satın alma fırsatım olmadı ama bu sene de oyun cikartmasalar olacakmış gibi bir hava var.
    Eskiden betalar gerçek oyuna yakın olurdu ama tekrar erteledik dememek için apar topar bişey sürdüler piyasaya. Çok güncelleme istiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt

    Teknik ekip özellikleri artık sayı olarak gösterilmeyecek hocam. Sayı olarak göstermenin gerçeği çok iyi yansıtmadığını düşündükleri için bu şekilde yapmışlar  .

    _____________________________
  • Kreus kullanıcısına yanıt
    İyisine kötüsüne kim nasıl karar verecek? Sayılara göre oyuncuların gerekli özelliklerini yükseltiyordu çalışarak, şimdi nasıl olacak?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Selamlar. Aile üyeliği ile almak isteyenler ulaşabilir. Şu anda tek kişiyim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • İnsanların aklıyla alay etmelerine gerek yok. Parasında değilim ama iade ettim. Bu oyun bitmiş artık. Seneye çıkarmazlar.

    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.