Şimdi Ara

Football Manager 2026 | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
17
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu seriyi 01-02'den beri oynuyorum ve 26'yı sevmedim. Arayüz dışında her şey aynı gibi..

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • İyi ki iade etmişim leş oyun. Mobil oyuna benziyor diyenler vardı keşke mobil oyun olsa en azından eğlenceli olurdu. Önceki oyunlar da leşti sadece kendimizi kandırdık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır oynarım, bu sene bozdu diyebilirim. Database güncelleyip, maç motorunu Unity ile yapıp, biraz da oyunu zorlaştırsalar yeterliydi. Bence Football Manager topluluğu bundan başka birşey istememişti. Şimdi elimizde oyundan çıkarken bile zorluk çıkaran bir oyun var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fm 24 için ücretsiz ve ücretli tranfer yamaları çıkmış. ücretsiz versiyonu indirdim transferler yapılmış. yıla göre yaş ve bonservisler ayarlı. ücretli versiyonda fm 26ya göre futbolcuların özelliklerini güncellediklerini söylüyorlar. daha önce hiç almadım. benimle birlikte deneyebilecek 3 kişi daha varsa 150şer liradan bölüşerek paketi alma isteğim var. dm atabilirsiniz.

ücretsiz versiyondan örnek resimler

https://gss.gs/oYR.jpg

https://gss.gs/xDs.jpg

https://gss.gs/AJI.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y Ddraig Goch -- 13 Kasım 2025; 15:42:12 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.