Şimdi Ara

Fonmap Hesap Açılışına Kulaklık Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
2.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=co.foneva.app

https://apps.apple.com/us/app/fonmap-alternatif-fon-evreni/id6469622620

Sadece kulaklık için açılmaz ancak ihtiyacı olan için alternatif olabilir uygulama şuan için EFT ve diğer ücretler yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siz ne fonu aldınız allta yazana gören nerdeyse hiç bir fon kampanyaya dahil değil

bir de fon alım limiti tutma süresi falan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 15 Temmuz 2026; 18:18:47 >

@DH Anonim hocam ürünü kaç gün içinde kargoya verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 16 Temmuz 2026; 9:41:23 >

şurda yazanlardan geriye ne fon kalıyor onu bilemedim.

• Bundan 10 sene önce bir forex sitesi üye olanlara hediye samsung tablet kampanyası düzenlemişti. Ben de buna kanıp numaramla üyelik açmıştır. 10 yıldır belli periyotlarla forex ya da dolandırıcılar numaramı arayıp forex yatırımı için ikna ediyor. Tablet falan da göndermedi yalancılar.

tablet olayı için ise, keşke Thh'ye gitseydin, çatır çutur alırdın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

pek anlam veremedim.üstte bir arkadaş serbest fondan borsa fonlarına kadar hiçbir fon kampanyaya dahil değildir diye uyarmış(bunların dışında kampanyada geçerli hangi fonlar var pek bilemedim).

sizin gönderinizde de alınan fonların satılamadığını söylüyorsunuz.yani kampanya kapsamında hem alınacak fon yok hem de herhangi bir fonu alınca satışını gerçekleştiremiyoruz gibi bir anlam çıkıyor.

böyle bir kampanya bulmak için baya kafa yormuşlar :)

1-2 güne saklama hesabınız açılıyor Verdikleri ibana kendi ad soyadınızla 2 TL yatırın Ana ekrandan Yapay Zekayla portföy oluştur deyin Size 5 fon önerecek 1 tane seçip 2 TL'den düşük alım hakkı olanı seçip satın alın 13:30dan sonraki emirler sonraki gün alınıyor Kargo için sizi arayıp adres teyidi alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Temmuz 2026; 13:0:6 >

Yanlış algı oluşmuş. Bu başka bir varlık çeşidi için.

Deneme yaptım . Mh aramadan. Sıkıntı yok alış gibi satış emrinde TEFAS FONLARINDA çok rahatça veriliyor.

Sizin paylaştığınız şimdi dikkatlice baktım Alternatif yatırım fonu. Kitle fonları vs sanırım

Sizde yanlış anlamış ve FONLAR SATILMIYOR DİKKAT DEYİNCE GENEL FON ALGISI OLUŞMUŞ.

BİLGİNİZE. Bi tırstım zonra denedim sıkıntı yok

kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

geçen hafta hesap açtım. çok yoğunluk var, 2 hafta sürebilir dediler.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.