Şimdi Ara

Fonmap Hesap Açılışına Kulaklık Hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
7
Favori
3.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

benim de dağıtım mesajı geldi. demek ki ürünler ulaşınca kargolar çıkmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    “If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas.”
  • dermanburdaxxl D kullanıcısına yanıt

Mesaj vs gelmedi. Siz tüm görevleri yapıp MH i arayın. Temsilciye ısrarla bir kontrol edin deyin. TAMAM herşey doğru diyor. Size çok sıra var diyor. Sizi ARAYIP ADRES teyidi isteyecekler diyor. Siz hızlandırmak için TALEP kısmından yazın adresi diyor. Sistemdeki adreside iyice açıklamalı yazın diyor.

Sonra biri sizi arıyor adres teyidi yapıyor.

birkaç gün sonra bir temsilci arıyor ben sizin temsilcinizim diyor.

sonra stok ve adres ve kurye dağıtım planına göre size bir SMS geliyor dağıtıma çıkacak diye. süreç adres ve kuryeye bağlı birkaç gün. Gelen kurye arkadxaş çok nazik idi. Yoğunmusunuz dedi. Dahada yoğunlaşak dedi. sanırım yeni parti gelecekmiş.

bu arada kampanya daha yen başladı bitmez. devam ediyor çok da süresi var.

Verdikleri kulaklık bana göre dandik sayılır. Ses ortalama sıradanvari işte. Birkaç telefon ve cihazda hatta tvbox ve pc de denedim . adı philips . kulaklık ama kulğa iyi oturdu. rahatsız etmedi. ama tabi uzun test etmedim. bazı kulaklıklar birkaç saat sonra can acıtırcasına rahatsız ediyor.

Midas hem hediye yönünden hem birçok yönden FonMap den çok daha iyi. FonMap programın açılması birşeye bakmak bile ağır. Bir tutukluk var. Tekliyor. Yani kulaklığa tav olup yatırımını taşımaya değecek bir yer değil kendi düşüncem. Para gönderiyorsun veya kendine yolluyorsun , mesaj saatler sonra geliyor. Şaka değil bazı işlemleri dakkalar içinde halletmen gerekirken tekliyen sistem sebebli kaçırabilirsin. Şimdilik bayağı yol alması gerekli. Dandik kulaklık için değmez bazı şeyleri radikal değiştirmeye.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Hesap açtım, bir hafta geçmeden kulaklık elime geldi. Tek sıkıntı kimlik doğrulaması sonrasında programdan görüntülü görüşmeye bağlanmada büyük problem yaşadım, onu da müşteri hizmetlerine arayarak çözdüm; sağ olsun temsilci bekleyin sizi programdan arayacağım dedi ve onunla görüntülü görüştük. Sistemin kendisi de gayet güzel, kullanıcı dostu görünüyor. Teşekkür ederiz, hem FonMap’e hem haber veren arkadaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 4 Ağustos 2026; 14:32:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim de doğrulama adımı yarıda kalmıştı, sonradan devam ettirmek istediğimde nfc okuma adımını geçemiyor(ilk denemede okumuştu, kartta telefonda veya nfcde bi sorun yok)

Neyse 20 gündür bu sorunu çözemediler, bikaç defa aradım her defasında öğleden sonra düzelecek diye yalan konuştular.

Diyeceğim o ki, güvenilip de para emanet edilebilecek bir yer izlenimi vermedi hiç.

Fon satacaksınız para lazım, ama satamıyorsunuz uygulamada sorun var, günlerce çözülmesini bekleme riski var.

kulaklığı alacak kadar işlem yapıp, veda etmek lazım.

sayısız alternatif var fon işlemlerini yapabileceğiniz, gerek yok.

Kendi soruma cevap: TAT1109 modeliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mascherano -- 6 Ağustos 2026; 13:46:54 >
  • Fonmap Hesap Açılışına Kulaklık Hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008
  • Geldi Çarşamba yapmıştım fon alışını bugün elime ulaştı kulaklık

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.