< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyikst -- 27 Aralık 2020; 19:37:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben apotemiyi bitirdim de cidden maraton u ve arkadasın dedigi gibi pkoblu soruları zordu bence de ama öğretici sonucta acil cap sonuc var apotemiden kolay olarak alabileceğin |
Çözümü var acilin makromat çözmüş .apotemiden önce eksiğin varsa acil daha mantıklı yoksa apotemi çöz apotemide mutlak değer fonku var müfredatta yokmuş normalde mutlak değer fonku meb kitaplarında da yok maraton testleri iyiydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
konu anlatımı dinle apotemi al zorlana zorlana çöz |
|
Acil ortalama yeni nesil örnekleri sağlam klasik soruları kolay-yapılabilir. Testleri de ortalama. Apotemi adım pekiştirmeler normal örnekler normal , bazı konularını youtubeda konuyu anlatan hoca bulamadığım için çözerken zorlandım. Adım güçlendirmeler orta-zor, maraton testleri zor onlar genelde en sonda oluyor. Lti hariç diğer konularında eksik yoksa İkisini de çözebilirsin ben memnunum çünkü lti girmeden fonksiyonlarda eksik bırakmak istemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 27 Aralık 2020; 22:15:49 > |
bende konu anlatımı ile birlikte apotemiden ilerledim evet belki biraz daha vakit alıyor ama bence o kadar da zor değil çözümleri de var emek gösterirseniz üzmez bence sizi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyikst -- 27 Aralık 2020; 23:6:57 > |