< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 14 Mayıs 2020; 1:13:15 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 14 Mayıs 2020; 1:13:15 > |
|
APOTEMİ (PKBO- KATI- LOG-DİZİ) FASİKÜLLERİ, 2021 yılında yayınlanan bir eğitim materyalidir. PKBO (Problemler ve Kritik Biçimlendirme Becerilerinin Optimize Edilmesi) programı kapsamında hazırlanmıştır.
Bu fasikül, apotemi, katı cisimler, logaritma ve diziler konularını içerir. PKBO fasikali olarak, öğrencilerin bu konulardaki temel kavramları anlamalarına ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlar.
Fasikülde, apotemi, katı cisimlerin hacmi ve yüzey alanı ile ilgili problemlerin çözümüyle ilgili açıklamalar ve örnekler yer alır. Ayrıca, logaritmik fonksiyonların özellikleri, logaritmik denklemlerin çözümü ve diziler konusuna giriş gibi konular işlenir.
APOTEMİ (PKBO- KATI- LOG-DİZİ) FASİKÜLLERİ, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler için faydalı bir kaynak olabilir. PKBO programı kapsamında eğitim alan öğrenciler, fasikülü ders çalışmaları sırasında kullanabilirler. Ayrıca, bu konularla ilgili ek çalışma yapmak isteyen öğrenciler de fasikülden yararlanabilirler.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 14 Mayıs 2020; 0:28:35 > |
|
|
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|