Şimdi Ara

Focus T25 Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
37
Favori
47.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oz'

Temiz çalışan torrent varsa banada atabilirmisiniz.

Ben de alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu hafta başında ben de İnsanity'ye başladım. Ama 5. haftadan sonra şehir dışına çıkmam gerecek, yani tam 2. aya başlamadan önceye denk geliyor. Döndüğümde İnsanity'nin 2. ayına başlamak yerine buna başlamayı düşünüyorum, sizce doğru bir hamle olur mu?

• Bende başladım bugün,programdaki Cuma günü ile,Squad hareketleri sağolsun bacaklarımı hissetmiyorum.
  • bende torrent la indirdim alpha ve beta yı. insanity gazisi olarak bide bunu deneyeceğim. VLC player la açın chapterlar ilerleme çubugunda beliriyor. yaş 16 boy 177 kilo 65 gelişmeleri burdan yazarım.kolay gelsin..
  • Ben de başladım indirmeye insanity ile bir karşılaştıracağım hangisi uygun olursa ona başlayacağım ramazandan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Ben de başladım indirmeye insanity ile bir karşılaştıracağım hangisi uygun olursa ona başlayacağım ramazandan sonra

Sporla aranızda ki ilişki önemli, eğer kiloluysanız kilo kaybetmek istiyorsanız Insanity yapın ama zaten fitseniz ve devamlılığı için çalışacaksanız T25 yapın.
  • İnsanity ikinci aya devam ederken dinlenme gününde,t25 in ilk cardio yu yaptım karşılaştırmak açısından bunda zorlanmadım su bile içmedim
    İnsanitydeki max circuit ve plyo larda nerdeyse 1 litre su tüketiyorum işkence gibi Yaş:25 62 kilo
  • Gamma dvd'si torrente düşmüş arkadaşlar böylece set tamamdır hayırlı olsun
  • before da suratlar asık afterda 32 diş meydanda
  • Bugün ilk antrenmanımı yaptım , daha önce belimi ağır şekilde sakatladığımdan dolayı insanity'i bırakmak zorunda kalmıştım. Halbuki aramızdaki aşk çok güzeldi

Programı bıraktıktan sonra lanet ettiğim ve 2-3 aydır içmediğim sigarayı yeniden içmeye başladım. Lanet ediyorum yeniden başladığım zamana.

Bu kadar vasat duruma düşeceğimi bilmiyordum. Bundan sonra ağzıma tek bir sigara bile sürmeyeceğim.

T25'e gelirsek , eğer insanity'e başladığım hafta 1-2 gün bunu deneseydim eminim hiç takılmadan rahatlıkla yapardım. Insanity'den daha hafif bir program gibi ama tabii ben o lanet sigaradan dolayı ciğerlerime eziyet ettiğim için 5 dk nefes nefese dolandım odada.

Isınmada bile nefes nefese kaldığım düşünülürse, bu durumdan kurtulmak birazcık canımı yakacak gibi.

Velhasılıkelam, Shaun T iyi bir iş çıkarmış ama daha iyisi de olabilirdi. Bir bakıp denemenizi tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: waynemre

before da suratlar asık afterda 32 diş meydanda

Şöyle saçma mesajlarla gelmeyin konuya kardeşim, boşu boşuna kirletiyorsunuz.Sizin görebildiğiniz kadarda karşıda ki insan görebiliyor o resimleri

• hadi ya tüm forum gerekli mesajlı dolu sanki uslubuna dikkat et oku geç . buda benim tespitim bende mutlu olmak için yapıyorum blki itirazınmı var
  • quote:

hadi ya tüm forum gerekli mesajlı dolu sanki uslubuna dikkat et oku geç . buda benim tespitim bende mutlu olmak için yapıyorum blki itirazınmı var

Mutlu olmak için mi konulara yazıyorsun ? o zaman şu lafı etmeye hakkın yok kardeşim ;

tüm forum gerekli mesajlı dolu sanki

Merak etme gerekli olsaydı düzgün bi üslup kullanırdım
  • anlayışta kıtlık var heralde ? evet programın sonunda gülüyorlar diye başladım mutlu oluyorum yapınca itirazınmı var kimin ne yazıcağına senmi karar veriyosun forumdaki atışmaların çoğu senin gibi sağa sola salça olan gereksizlerden dolayı çıkıyo ve böyle uzuyup gidiyo işine bak !
  • Özel mesajla programın videolarını indirebileceğim bir link atar mısınız arkadaşlar? (Torrent vs.)
  • quote:

anlayışta kıtlık var heralde ? evet programın sonunda gülüyorlar diye başladım mutlu oluyorum yapınca itirazınmı var kimin ne yazıcağına senmi karar veriyosun forumdaki atışmaların çoğu senin gibi sağa sola salça olan gereksizlerden dolayı çıkıyo ve böyle uzuyup gidiyo işine bak !

peki abi sen haklısın
  • arkadaşlar bende başlamaya düşünüyorum ama karar veremedim hangisine başlamaya.

P90X
    FOCUS T25
    INSANITY
    ASYLUM

sizce hangisiyle başlamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveAoki

arkadaşlar bende başlamaya düşünüyorum ama karar veremedim hangisine başlamaya.

P90X
    FOCUS T25
    INSANITY
    ASYLUM

başlangıç olarak 18 YAŞINDAN KÜÇÜK ARKADAŞLAR BU PROGRAMLARI YAPMASIN. ÇÜNKÜ VÜCUT GELİŞİMLERİ HENÜZ DEVAM ETTİĞİ İÇİN BU PROGRAMLAR BÜYÜMELERİNİ OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİR. EĞER KİLO PROBLEMLERİ VARSA, DAHA ÇOK SPOR YAPIP DAHA AZ YİYEREK, SAĞLIKLI YEMEYE BAŞLAYARAK VE GEREKİYORSA SADECE KOŞARAK KİLO VEREBİLİRLER. çünkü o yaşlarda zaten kilo vermek de almak da metabolizma gereği kolaydır. eğer filmlerden ya da çevreden gaza gelip ben kas kütlemi arttırmak, baklavaları çıkarmak istiyorum diyorlarsa boyun kısa kalması gibi yan etkileri kabul ederek P90X yapabilirler.

arkadaşım onların hepsi farklı isteğe cevap veren programlar. şöyle başlayalım:

evde alet edavat ile hem kilo verip hem de kas kütleni arttırmak istiyorsan p90x.
    dezavantajlar:
    - 90 gün sürmesi
    - alet masrafı
    - videoların 1.5-2 saat sürmesi
    avantajlar:
    - yapması diğerlerine oranla kolay
    - sadece kilo verdirmeyip kas da yapması

fazla kondisyonum yok ama kilo vermek isterim dersen focus t25
    dezavantaj:
    - programı yaparken hiç mola yok
    - az da olsa başlarken kondisyon lazım
    avantajlar:
    - program 25 dk
    - alete gerek yok
    - shaun t'nin tüm diğer kondisyon gerektiren programlarına göre yapması en kolay olanı.

benim sporcu geçmişim var, yeniden form tutmak ya da hızlı kilo vermek istiyorum diyorsan insanity
    dezavantajlar:
    - program çok zor.
    - ilk defa yapmak için bile sporcu geçmişi ya da kondisyon deposu olmak lazım.
    - 2. aydan itibaren 1 saate çıkan videolar insanın pestilini çıkartıyor.
    avantajlar:
    - alete gerek yok
    - çok hızlı kilo verdiriyor
    - inanılmaz iyi kondisyon kazandırıyor

daha önce insanity bitirdim beni kesmedi dersen asylum. buna avantaj/dezavantaj yazmıyorum çünkü insanity'nin devamı.

1) yukarıdaki tüm programların en zor yanı, "DEVAMLILIK GEREKTİRMESİ". eğer sen 1 gün yapar 1 gün yapmazsan, ya da 15-20 gün yapıp sıkılıp/meşgul olmandan/ ya da hangi bahane geliyorsa bırakacaksan hiç başlama, boşuna kendini yormuş olursun. Bu programlar "ANCAK VE ANCAK TAM DEVAMLILIKLA" bitirilirse işe yarar. öbür türlü 30 gün yap bırak hiç bir işine yaramaz.

2) bu programlar işin spor kısmıdır, ve programı hazırlayan her hoca diyor ki: "DİYET OLMADAN SPOR HİÇBİR İŞE YARAMAZ". diyetten kast ettikleri kibrit kutusu peynir muhabbeti değil, sağlıklı ve dengeli beslenme. protein-karbonhidrat dengesi tutturup yağı neredeyse hiç almama. et ve sebze yiyerek, abur-cubur, tatlı ve gazlı içeceklerden kaçınma. Bunları yapmayacaksan; program bitene kadar kilo verir, program bitince fazlasını geri alırsın. Her video setinin içinde ne yenir, ne yenmez rehberi olur. onlara bak muhakkak.

3) son olarak düzenli bir hayat, düzenli beslenme ve düzenli uyku, bu programlar için şarttır. öğrenci hayatı yaşayıp, fast foodlarla beslenip, uyku düzeni olmadan yaşıyorsanız, insanity asylum'u 10 kere bitirseniz de işe yaramaz. biraz kondisyon sahibi olursunuz o kadar.

KENDİNİZİ EN AZ 60 GÜN BU PROGRAMLARA ADAMAYACAKSANIZ YAPMAYIN. BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIN.

• mirohingi kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. ilk etapta focus t25 bana daha uygun. focus t25 de kas yapma imkanı var mı? sadece kilo mu verdiriyor?

edit: yukarı da before, after resimlerinden kas da yapıldığı anlaşılıyor. teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveAoki -- 31 Temmuz 2013; 10:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

quote:

Orijinalden alıntı: SteveAoki

arkadaşlar bende başlamaya düşünüyorum ama karar veremedim hangisine başlamaya.

P90X
    FOCUS T25
    INSANITY
    ASYLUM

başlangıç olarak 18 YAŞINDAN KÜÇÜK ARKADAŞLAR BU PROGRAMLARI YAPMASIN. ÇÜNKÜ VÜCUT GELİŞİMLERİ HENÜZ DEVAM ETTİĞİ İÇİN BU PROGRAMLAR BÜYÜMELERİNİ OLUMSUZ ETKİLEYEBİLİR. EĞER KİLO PROBLEMLERİ VARSA, DAHA ÇOK SPOR YAPIP DAHA AZ YİYEREK, SAĞLIKLI YEMEYE BAŞLAYARAK VE GEREKİYORSA SADECE KOŞARAK KİLO VEREBİLİRLER. çünkü o yaşlarda zaten kilo vermek de almak da metabolizma gereği kolaydır. eğer filmlerden ya da çevreden gaza gelip ben kas kütlemi arttırmak, baklavaları çıkarmak istiyorum diyorlarsa boyun kısa kalması gibi yan etkileri kabul ederek P90X yapabilirler.

arkadaşım onların hepsi farklı isteğe cevap veren programlar. şöyle başlayalım:

evde alet edavat ile hem kilo verip hem de kas kütleni arttırmak istiyorsan p90x.
    dezavantajlar:
    - 90 gün sürmesi
    - alet masrafı
    - videoların 1.5-2 saat sürmesi
    avantajlar:
    - yapması diğerlerine oranla kolay
    - sadece kilo verdirmeyip kas da yapması

fazla kondisyonum yok ama kilo vermek isterim dersen focus t25
    dezavantaj:
    - programı yaparken hiç mola yok
    - az da olsa başlarken kondisyon lazım
    avantajlar:
    - program 25 dk
    - alete gerek yok
    - shaun t'nin tüm diğer kondisyon gerektiren programlarına göre yapması en kolay olanı.

benim sporcu geçmişim var, yeniden form tutmak ya da hızlı kilo vermek istiyorum diyorsan insanity
    dezavantajlar:
    - program çok zor.
    - ilk defa yapmak için bile sporcu geçmişi ya da kondisyon deposu olmak lazım.
    - 2. aydan itibaren 1 saate çıkan videolar insanın pestilini çıkartıyor.
    avantajlar:
    - alete gerek yok
    - çok hızlı kilo verdiriyor
    - inanılmaz iyi kondisyon kazandırıyor

daha önce insanity bitirdim beni kesmedi dersen asylum. buna avantaj/dezavantaj yazmıyorum çünkü insanity'nin devamı.

1) yukarıdaki tüm programların en zor yanı, "DEVAMLILIK GEREKTİRMESİ". eğer sen 1 gün yapar 1 gün yapmazsan, ya da 15-20 gün yapıp sıkılıp/meşgul olmandan/ ya da hangi bahane geliyorsa bırakacaksan hiç başlama, boşuna kendini yormuş olursun. Bu programlar "ANCAK VE ANCAK TAM DEVAMLILIKLA" bitirilirse işe yarar. öbür türlü 30 gün yap bırak hiç bir işine yaramaz.

2) bu programlar işin spor kısmıdır, ve programı hazırlayan her hoca diyor ki: "DİYET OLMADAN SPOR HİÇBİR İŞE YARAMAZ". diyetten kast ettikleri kibrit kutusu peynir muhabbeti değil, sağlıklı ve dengeli beslenme. protein-karbonhidrat dengesi tutturup yağı neredeyse hiç almama. et ve sebze yiyerek, abur-cubur, tatlı ve gazlı içeceklerden kaçınma. Bunları yapmayacaksan; program bitene kadar kilo verir, program bitince fazlasını geri alırsın. Her video setinin içinde ne yenir, ne yenmez rehberi olur. onlara bak muhakkak.

3) son olarak düzenli bir hayat, düzenli beslenme ve düzenli uyku, bu programlar için şarttır. öğrenci hayatı yaşayıp, fast foodlarla beslenip, uyku düzeni olmadan yaşıyorsanız, insanity asylum'u 10 kere bitirseniz de işe yaramaz. biraz kondisyon sahibi olursunuz o kadar.

KENDİNİZİ EN AZ 60 GÜN BU PROGRAMLARA ADAMAYACAKSANIZ YAPMAYIN. BOŞUNA KENDİNİZİ YORMAYIN.

Konuyu çok güzel özetlemişsinizde burda gelişimi engelleyen bir şey yok.Ha ağırlık dersen, P90X dersen veya spor salonu dersen tamam çünkü orda ağırlıklar vücuda press yapıyor ve boyu engeller ama bu tür kondisyon programları veya kardioların bir zararı yok.Daha önce Insanity konusunda çok tartışıldı bu konu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.