Şimdi Ara

Focus T25 Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
37
Favori
47.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü antrenman takviminde 2 çalışma var bunlar üst üste mi yapılacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weltmeister

Cuma günü antrenman takviminde 2 çalışma var bunlar üst üste mi yapılacak ?

hayır biri sabah biri akşam şeklinde yapılacak. mümkünse aralarında en az 1 öğün olsun. ileride bünyeniz kaldırırsa 50 dakika tek program gibi yaparsınız.
  • Valla en çok terlediğim ve en çok zevk aldığım antrenman bugündü ; AB Intervals.
  • Arkadaşlar ben normal link bulamadım. Olan var mı?
  • Bugün biri sabah biri akşam olmak üzere Lower Focus + Cardio yaptım , Lower Focus kadar yoran ve terleten bir program yok ayaklarımı şuan çöpe attım yani.
  • Arkadaslar 10 hafta değil miydi bu program? Program olarak 5 haftalık çizelge var bende bu dosya mı sorunlu yoksa 2. 5 haftalık program ile aynı mı olacak 1. 5 haftalık ile?

Bir diğer sorum aksamları yapabilirim ancak iş çıkısı. Yemekten once mi sonra mı yapmayı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKeVa -- 12 Ağustos 2013; 18:20:34 >
  • ben 10 dk dayanabildim cardio ya . Aslında daha dayanırdım da korktum bişey olur diye
  • 5 hafta alpha
    5 hafa beta
    5 hafta gamma

olmak üzere 3 faz dan oluşuyor yani 15 hafta. gamma fazı yeni çıktı sanırım

Bende yarım yamalak başladım. Çok uzun süredir spor yapmadığımdan dayanamıyorum . Böyle böyle rayına oturur sanırım. Bu programı bitirdikten sonra duruma bağlı olarak Ya ınsanity yada p90x e başlayacağım
  • Bende istanity var ashlum 1 2. Ve focus t 25 nerden alınır lütfen bilgi alabilirmiyim. Ben insanity ile 40 kilo verdim çok az yağ kaldı onuda bu cd lerle yakmayı tamamlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağadır girmiyorum foruma T25'ten sıkıldım insanitiye döndüm.Bi tek şu abs egzersizleri güzel onun haricinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

Bayağadır girmiyorum foruma T25'ten sıkıldım insanitiye döndüm.Bi tek şu abs egzersizleri güzel onun haricinde

Komik çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Bayağadır girmiyorum foruma T25'ten sıkıldım insanitiye döndüm.Bi tek şu abs egzersizleri güzel onun haricinde

Komik çocuk

?

Edit : He siz insanity'e dedim zannettiniz ben T25'in egzersizlerine yazmıştım.Insanity çok daha iyi bir program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecoute Cherie -- 16 Ekim 2013; 13:47:01 >

• quote:

quote:

quote:

Komik çocuk

?

Hocam nasıl geri kalanı o smile olur
    Insanity > Focus T25

• quote:

quote:

quote:

quote:

Komik çocuk

?

Hocam nasıl geri kalanı o smile olur
    Insanity > Focus T25

Tamam hocam edit'i okuyun

• akınby123 A kullanıcısına yanıt
    2 Ayda 40 kilomu verdin oha baya iyi cidden kaç kiloydun kaç oldun beslenme olarak ne yaptın yağ yakıcı kulllandınmı ?
  • bende focus T25 yapıyorum 5.haftaya geçtim bence diğer egzersiz programlarına göre çok daha iyi hem p90x insanity gibi uzun zamanınızı almıyor hemde eğlenceli 4 haftada 72 den 68 kilo ya düştüm boyumda 1.72 amacım 62-63 kiloya düşüp yağ oranını %10 lara indirmek daha sonra yaza kadar sadece kas kütlesi kazanıp 68 kiloya kadar çıkmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System1453 -- 17 Ekim 2013; 3:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: System1453

bende focus T25 yapıyorum 5.haftaya geçtim bence diğer egzersiz programlarına göre çok daha iyi hem p90x insanity gibi uzun zamanınızı almıyor hemde eğlenceli 4 haftada 72 den 68 kilo ya düştüm boyumda 1.72 amacım 62-63 kiloya düşüp yağ oranını %10 lara indirmek daha sonra yaza kadar sadece kas kütlesi kazanıp 68 kiloya kadar çıkmayı planlıyorum

Tebrikler güzel gelişme beslenmeye dikkat ediyormusunz .

Bende Bayramdan sonra başlıyorum nasipse P90X VE İnsainty Workout yapmaya sonra ideal bir kiloya gelince T25 Yapmaya başlıcam form korumak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

bende focus T25 yapıyorum 5.haftaya geçtim bence diğer egzersiz programlarına göre çok daha iyi hem p90x insanity gibi uzun zamanınızı almıyor hemde eğlenceli 4 haftada 72 den 68 kilo ya düştüm boyumda 1.72 amacım 62-63 kiloya düşüp yağ oranını %10 lara indirmek daha sonra yaza kadar sadece kas kütlesi kazanıp 68 kiloya kadar çıkmayı planlıyorum

Bende Bayramdan sonra başlıyorum nasipse P90X VE İnsainty Workout yapmaya sonra ideal bir kiloya gelince T25 Yapmaya başlıcam form korumak için

Hocam kilonuz kac bende insanity e basladim daha sonra t25 devam edicem

• Şuan 81 82 kilo civarıyım 70lere düşene kadar yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Teşekkürler. Evet beslenmeye dikkat ediyorum ekmek , şeker kullanımını eskisine göre çok azalttım gazlı içecek ve hazır meyve sularından kesinlikle içimiyorum akşam 8 den sonra çok canım çekse de birşey yememeye gayret ediyorum.

Bende ilk p90x başlamıştım ama antrenman süreleri uzun olunca zaten vaktim de kısıtlı olduğu için sıkılmaya başladım focust25 yapmak hem hoşuma gidiyor hemde 25 dk sürdüğü için vakit de ayırabiliyorum pazartesi günü beta takvimine geçicem beta takvimi de bittikten sonra hedeflediğim yağ oranına ulaşabilirsem kasları daha hacimli ve belirgin hale getirebilmek için ağırlık antrenmanlarıyla devam edicem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.