Şimdi Ara

Focus Linea Scenic ya da başka bir tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aranıza yeni katıldım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Günlük işe gidip gelebileceğim, ayda bir de 200-300 km yol alıp memlekete gidebilceğim. Yakıt,vergi,yedek parça konusunda beni üzmeyecek ikinci el bir araç arıyorum. Limitim 25000 TL. Hani çok zorlayıp ne var ne yok döksem en fazla 27000 TL olur... 100bin km'yi geçmemiş araçlara bakıyorum. Yakıt olarak dizel daha cazip gibi geliyor.
    Dört kişi+bir bebekten teşekkül bir aile için bir kaç marka/model baktım ama karar veremedim...
    2006-2007 1.6 tdci Focus II
    2008-2010 1.3 Multijet Linea (1.6'da olabilir)
    2004-2007 1.5 dci Scenic II
    2008 -2009 1.6 Multijet Bravo
    .
    .
    .
    .
    .
    Bu araçlarla ilgili fikir ve önerileriniz nedir. Ya da tavsiye edebileceğiniz başka marka/model var mı?
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRESSIX

Merhaba DH'li arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Günlük işe gidip gelebileceğim, ayda bir de 200-300 km yol alıp memlekete gidebilceğim. Yakıt,vergi,yedek parça konusunda beni üzmeyecek ikinci el bir araç arıyorum. Limitim 25000 TL. Hani çok zorlayıp ne var ne yok döksem en fazla 27000 TL olur... 100bin km'yi geçmemiş araçlara bakıyorum. Yakıt olarak dizel daha cazip gibi geliyor.
    Dört kişi+bir bebekten teşekkül bir aile için bir kaç marka/model baktım ama karar veremedim...
    2006-2007 1.6 tdci Focus II
    2008-2010 1.3 Multijet Linea (1.6'da olabilir)
    2004-2007 1.5 dci Scenic II
    2008 -2009 1.6 Multijet Bravo
    .
    .
    .
    .
    .
    Bu araçlarla ilgili fikir ve önerileriniz nedir. Ya da tavsiye edebileceğiniz başka marka/model var mı?
    Teşekkür ederim.
    .....Cevap yok mu arkadaşlar...

• Dört kişi +1 bebek ise Scenic gibi aile araçlarına yönelmeniz daha iyi olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da scenic biraz daha yakın geliyor. Ama alabileceğim scenicler 2004-2006 arası... 100bin'e yakın km yapmış çoğu. dizel istiyorum ama dci motor hakkında fazla bir bilgim yok. Sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Lpg li alsam araç büyük olduğu için çekiş vs problemi yaşanır mı o da kafamı karıştırıyor.
  • o paraya lpg'li mazda 6 tavsiye ederim. Sürüş zevkinde son nokta

youtube'da "mazda horse driver" yazın videoyu izleyin ne demek istedigimi anlayacaksınız. Karavan vb. çekmedikten sonra dizel arac gereksizdir bence.
  • clsmntib02 yorumun için teşekkür ederim.

Cmax nasıldır arkadaşlar? dizel ya da lpg'li olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.