Bildirim
focus hb mi sedan mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sana kalmış
çocuğuma ne isim vereyim gibi
-
HB yakışıoquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
sana kalmış
çocuğuma ne isim vereyim gibi
-
Uzun yola cok cıkıyorsan bagaj hacmine ihtiyacın oluyorsa bu ne boyle k.cı kalkık araba diye takıntıların varsa eger Sedanquote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
HB yakışıo
Alıntıları Göster
Eger yoksa HB
Şahsi fikrim Focus HB -
1,6hbquote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer
Uzun yola cok cıkıyorsan bagaj hacmine ihtiyacın oluyorsa bu ne boyle k.cı kalkık araba diye takıntıların varsa eger Sedan
Eger yoksa HB
Şahsi fikrim Focus HB
Alıntıları Göster -
ben de şöyle sorayım... ford özellikle focusun yol tutuşu başarılı deniyor... sedan yada hb'ye göre değişiyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: gren
1,6hb
Alıntıları Göster -
sedan yada hb olması yol tutuşunda farklılığa yol açmaz.quote:
Orijinalden alıntı: hlkkln
ben de şöyle sorayım... ford özellikle focusun yol tutuşu başarılı deniyor... sedan yada hb'ye göre değişiyor mu?
Alıntıları Göster
benimde şahsi görüşüm hb.ten yana.
çok özel bir tasarımı var focus2hb kasanın.
quote:
Orjinalden alıntı: hlkkln
ben de şöyle sorayım... ford özellikle focusun yol tutuşu başarılı deniyor... sedan yada hb'ye göre değişiyor mu?
-
bence sedan daha güzel görünüyoquote:
Orijinalden alıntı: lmnggen
sedan yada hb olması yol tutuşunda farklılığa yol açmaz.
benimde şahsi görüşüm hb.ten yana.
çok özel bir tasarımı var focus2hb kasanın.
quote:
Orjinalden alıntı: hlkkln
Alıntıları Göster
-
bence yol tutuşu farklılıkları mutlaka olur sonuçta biri uzun biri kısa sedan daha çok savrulur.quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
bence sedan daha güzel görünüyo
Alıntıları Göster -
İhityaçlarını düşün mesela çocuğun var mı yada uzun seyahatlere çok çıkıyormusun ihtiyacın olmayan bi çantayı sürekli sırtında taşımak gereksiz olurquote:
Orijinalden alıntı: carillon613
bence yol tutuşu farklılıkları mutlaka olur sonuçta biri uzun biri kısa sedan daha çok savrulur.
Alıntıları Göster -
ben olsam hb i alırdım, çünkü daha orantılı ve güzel bir tasarımı var.quote:
Orijinalden alıntı: K@lken
İhityaçlarını düşün mesela çocuğun var mı yada uzun seyahatlere çok çıkıyormusun ihtiyacın olmayan bi çantayı sürekli sırtında taşımak gereksiz olur
Alıntıları Göster
ama bagaj lazım ise veya beğeniyor iseniz sedanı alın.
yol tutuş açısından sedan az daha olsa zayıf olacaktır, netice de arkada 40 kg ekstra yük var.
-
sedan daha büyük gözüküyor ama gerçekte 15 cm falan fark var. Tamamen zevk meselesi. Ben genelde sedan görüyorum. Genelde türkiye de özellikle erkeklerde sedan tutkusu var. Bence Hb si daha güzel ama son karar senin, uzun uzun bak iki arabaya, hemen karar verme. Hangisinden yanaysa gönlün onu seçquote:
Orijinalden alıntı: 19can84
ben olsam hb i alırdım, çünkü daha orantılı ve güzel bir tasarımı var.
ama bagaj lazım ise veya beğeniyor iseniz sedanı alın.
yol tutuş açısından sedan az daha olsa zayıf olacaktır, netice de arkada 40 kg ekstra yük var.
Alıntıları Göster
-
ağırlık merkezi farkı var..quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
sedan daha büyük gözüküyor ama gerçekte 15 cm falan fark var. Tamamen zevk meselesi. Ben genelde sedan görüyorum. Genelde türkiye de özellikle erkeklerde sedan tutkusu var. Bence Hb si daha güzel ama son karar senin, uzun uzun bak iki arabaya, hemen karar verme. Hangisinden yanaysa gönlün onu seç
Alıntıları Göster
hb daha iyi yol tutar.
-
Tamamen sizin beklentilerinize ve zevklerinize kalmış bir seçimquote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
sedan daha büyük gözüküyor ama gerçekte 15 cm falan fark var. Tamamen zevk meselesi. Ben genelde sedan görüyorum. Genelde türkiye de özellikle erkeklerde sedan tutkusu var. Bence Hb si daha güzel ama son karar senin, uzun uzun bak iki arabaya, hemen karar verme. Hangisinden yanaysa gönlün onu seç
Alıntıları Göster
-
hb arabaların tümü sedan versiyonlarından daha ıyı yol tutar bu bilimsel bir gerçek. bence focus hb.zaten araba hb tir sedan değil. bı bızde birde amerıkada sedan var.amerıkada kalabalık aile olayı yuzunden bızdekı öle deniyor ama bence daha çok bu araba daha buyuk gözuktuğunden gelirim daha yuksek filan gıbı bırsey galiba yanı ben üst gelir grubundanım gibi bir izlenim yaratması için.... avrupada araçların çoğu gb amerıkadada fazla 2 kapılı araç vardır. adam sülalemi doldurup gezeyım anlayışı yokki zaten herkesın arabası var alım gücü varquote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
Tamamen sizin beklentilerinize ve zevklerinize kalmış bir seçim
Alıntıları Göster
-
eski kasa hb focus daha güzel bence özellikle sport trend ,ama yinede focus alcam diyosan hb al ,sedanı gereksiz büyükquote:
Orijinalden alıntı: enforacle
hb arabaların tümü sedan versiyonlarından daha ıyı yol tutar bu bilimsel bir gerçek. bence focus hb.zaten araba hb tir sedan değil. bı bızde birde amerıkada sedan var.amerıkada kalabalık aile olayı yuzunden bızdekı öle deniyor ama bence daha çok bu araba daha buyuk gözuktuğunden gelirim daha yuksek filan gıbı bırsey galiba yanı ben üst gelir grubundanım gibi bir izlenim yaratması için.... avrupada araçların çoğu gb amerıkadada fazla 2 kapılı araç vardır. adam sülalemi doldurup gezeyım anlayışı yokki zaten herkesın arabası var alım gücü var
Alıntıları Göster
-
Bence HB daha iyi ,SEDAN SANKİ SYMBOL GİBİ DURUYOR KÜÇÜK DURUYORquote:
Orijinalden alıntı: drifter67
eski kasa hb focus daha güzel bence özellikle sport trend ,ama yinede focus alcam diyosan hb al ,sedanı gereksiz büyük
Alıntıları Göster -
yeni focuslar 2005 te ilk çıktığında hemen aldım, bende hb ve sedan arasında kararsız kaldım, ancak sedan hoşuma gitti ve aldım, çok şükür 2 yılı geçti hiç üzmedi çok memnunum. ancak hb almadığıma pişmanım, bir kaç kez televizyon,dolap ve benzeri eşya yüklemem gerekti sedan bagajına maalesef sığmadı ,ah dedim keşke hb olsaydı arka kapağı açınca istediğin gibi koyardım.kısacası işin görüntüsünde değilsen hb ler daha kullanışlı..... ayrıca yol tutma konusunda hb ler biraz daha önde.....quote:
Orijinalden alıntı: MINERVAL
Bence HB daha iyi ,SEDAN SANKİ SYMBOL GİBİ DURUYOR KÜÇÜK DURUYOR
Alıntıları Göster
alacaksan tdci olanını al, inanki k de 130, 140 krş yakarak gezmek ayrıca yüksek torkun nimetlerini kullanmak büyük zevk. hayırlı olsun.....
-
en babası hbquote:
Orijinalden alıntı: _c@dı_
yeni focuslar 2005 te ilk çıktığında hemen aldım, bende hb ve sedan arasında kararsız kaldım, ancak sedan hoşuma gitti ve aldım, çok şükür 2 yılı geçti hiç üzmedi çok memnunum. ancak hb almadığıma pişmanım, bir kaç kez televizyon,dolap ve benzeri eşya yüklemem gerekti sedan bagajına maalesef sığmadı ,ah dedim keşke hb olsaydı arka kapağı açınca istediğin gibi koyardım.kısacası işin görüntüsünde değilsen hb ler daha kullanışlı..... ayrıca yol tutma konusunda hb ler biraz daha önde.....
alacaksan tdci olanını al, inanki k de 130, 140 krş yakarak gezmek ayrıca yüksek torkun nimetlerini kullanmak büyük zevk. hayırlı olsun.....
Alıntıları Göster
focus'ada o yakışır zaten
-
Focus'ların hb'leri hep çekici gelmiştir bana. ayrı sportif bir havası varquote:
Orijinalden alıntı: uL$
en babası hb
focus'ada o yakışır zaten
Alıntıları GösterHB
Benzer içerikler
- opel corsa 1.4 otomatik
- f10 mu f30 mu
- vtec 2 otomatik kaç vites
- 2000 model polo tutulan modeli
- proton gen 2
- peugeot 504 lakabı
- en az yakan arabalar
- renault arkana fiyat
- mercedes mi bmw mi
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X